20 april 2009

Påske i annekset

.

Her i mali-mo bloggen har det vært stille i det siste...og som mange sikkert har gjettet, så har vi altså hatt en ny runde med host, hark og nys og bare unntaksvis kikket frem fra dynene. Er det flere enn meg som synes vi får lite tilbake for å ta tran hver dag??? Forhåpentligvis er tidenes sykdomsvinter nå tilbakelagt, slik at vi kan nyte våren friske&opplagte. Så...en uke forsinket; her er noen bilder fra påskeannekset!!
.
Denne påskeferien har vi endelig kunnet overnatte i det vesle annekset vårt for første gang. Mye av sommeren ifjor gikk med til å rive ned og bygge opp igjen både tak og vegger i dette vesle huset, så da er det kjempegøy å endelig ha fått det klart til bruk! Siden det ligger like ved mine foreldres hytte, blir de fleste måltidene nok inntatt i fellesskap der, men vi syns vi ville ha en liten mini-kjøkkenbenk og en liten spiseplass likevel. Så blir det liksom litt sånn koselig vår-egen-lille-hytte følelse.

.


.

.
Kjøkkenskapene har vi tatt med oss hjemmefra, de stod på det gamle kjøkkenet vårt før. De skal selvsagt få en sokkel under, og gulvlister limt på utenpå. Et lurt tips! Benkeplaten skal vi legge fliser på, sånn utpå sommeren en gang... Etterhvert skal jeg også få sydd et forheng der hvor det var skapdør før, syns det blir mer koselig enn en sånn glatt hvit dør. Benken ved siden av kostet 50 kr på loppemarked, og den skal jeg sy en sittepute til, slik at den kan bli en liten mini-sofa til å lese bøker og spise sjokolade i på regnvåte sommerdager. Den fine puten kjøpte jeg hos den søte danske jenten Maria. Den utrolig sjarmerende bloggen hennes finner du her. Bordet med de røde bena er gammelt, og det tok vi med oss hjemmefra. Et kjempebillig lite kjøkken med andre ord!
.
Vi har vært så heldige å ha fri hele påsken, og har fisket, drukket Solo og spist marsipan..fått fregneneser ved sjøen og fisket uten å få en eneste fisk (okei, to små, men de fikk svømme videre). Altså en perfekt påskeferie!! Tusen takk for alle koselige hilsener fra dere som er innom her!
.
God uke til dere alle sammen!

.

19 kommentarer:

Hulda sa...

Virkelig flott anneks! Så landlig og herlig i stilen. Nydelig! Falt for møbler og tekstiler. Synd dere har vært syke igjen. Håper det er over nå.

Jannicke sa...

Kjempekoselig anneks, ja :o)
Ikke rart dere koser dere masse!!

Riktig god bedring,
skynde dere å bli friske - slik at dere får nyte våren! J.

mi-rachel sa...

veldig koselig anneks.
så fint med sånn malt tregolv.

Perlehvit sa...

Kjempefint og koselig anneks!!
Det er så herlig med så mye lyse fargen! Puten du hadde kjøpt var kjempefin! Det var og den lille benken!!:)
Kan tenke meg dere koser dere her ja!

Duften av erteblomster sa...

Du er så dyktig mali-mo, alt du gjør blir så trivelig og fint!:o)KJEMPEKOSELIG!!!!!

Huff og gruff, dere har virkelig vært mye syke...
GOD BEDRING til dere!

Vårklemmer,
Vibeke.

Hespe sa...

Så herlig med et slikt anneks da - skikkelig koselig har dere fått det der :-)

Håper dere har ristet av dere sykdom, og får en flott uke!

Klem fra Hildegunn

liven sa...

Så koselig det var her !!
Tenker at her blir kjekt å være:o)
Uff....så mye syk dere har vært da.....du får skylde på barnehagen!!

Ha en fin uke:o)

Livs Lyst sa...

Så koselig!
Hilsen Ljo

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Oj som dere har fått smake basselusker i løpet av vinteren da, usj. Hadde en slik vinter for noen år tilbake, holdt på å bikke gal.
Vet du, aner i grunnen ikke om det var derfor altså, men det endte med et tips fra tannlegen om at alle hadde hver sin,ikke tannkost, hi hi, men tannkrem og at tannbørstene ble satt langt fra hverandre. Vi ble iaff. friske og har sluppet slike gå i ett med sykdom vintre siden jeg begynte strengt med den praksisen.
I følge tannlegen smittet vi oss selv omatt og omatt så lenge familien forsynte seg av en og samme tannkremtube, mulig han har rett, mulig ikke.
Anyways, annekset ser bare ufattelig koselig ut, tenker det blir herlige dager der utover sommeren.
Dere har gjort en staselig jobb, skjønt!
Klem

Anonym sa...

morsomt å se at dere lager dere et aneks MED kjøkken krok - for på vår hytte er nemlig det blitt tatt bort og det har blitt et dobbelt seng rom i stede (- soverommet på anekset står slik det var med 2x køyer) etter heftig diskursjon - mine yngre onkler mente at de ALDRI kom til å få så dårlig forhold til unga sine at de måtte ha egen kjøkken krok på anekset - mamma og pappa som er de elste mente at det ikke akkurat var DET det var snakk om - MEN sa til seg sjøl at det kunne jo hende kjøkkenet kom tilbake når de ( mine yngre onkler) fikk svigerbarn og barnebarn de også!!!

Miamor sa...

..Afrika sier du..har du bodd der..drømmer jeg...engang skal jeg!!!...og hellas er dere vel undt etter en vinter med mange basselusker...mmmm...gled dere..jeg ser fram til Provence i 2 uker i juli....gubben er i Paris hele uka på ferie...og jeg er hjemme med fire barn....;)ja da..da mor skulle stelle heime vet du....litt sying for tida..og ellers har jeg lest i dag om akrylmaling og ble litt inspirert...så kanskje maler jeg litt ighen....og kreativiteten min for tida går mest ut på å finne mange måter å takle tenåringer på....nå er de i seng..og det må vel jeg også.....Klem ;)

Hildegunn sa...

Veldig koselig anneks !
Du kan det virkelig og svarer alltid til forventnigene...he,he.
Det blir nydelig med ett forheng ja.

Nr. 21 sa...

Så kjempe-koselig ut i det lille anekset ditt! Bare ordet anneks er jo sååå koselig! Håper dere holder dere friske framover nå, sånn at dere kan nyte den deilige våren! Ha en fin-fin dag! :)

Haust sa...

Utruleg koseleg! Der kunne eg gjerne tenkt meg å tilbringe late feriedagar!!!

Jes/Vita villa vila sa...

Hej där,

Vilka härliga bilder!

Alltid lika roligt att besöka din underbara blogg!!!

Kram Jes

Maria sa...

NU må dere holde dere raske og friske. Det er da utroligt som i har haft uflaks med sygdom i frygtelig lang tid. Vi havde det sådan den første vinter Andrea blev passet med andre børn. Grusomt.

Håber i suger til jer af sol og sommerstemning nu - tro det :-)

tak for dine fine ord om mig og min blog, det er altid så "mærkeligt" at se en af mine puder ved jer andre bloggedamer. Ment på særdeles positiv måde naturligvis :-)

KLEM Maria.

fru rosa sa...

Så koselig å følge med på bloggen din! Håper dere er friske og har det bra. :)

Anonym sa...

Skjønt anneks!
Nydelig landlig stil og ja, der kunne jeg gjerne vært gjest :)
Håper påsken har vært fin og at alle er friske nå, ha en herlig vår!

moni sa...

flott anneks:) benken og puten var kjempefin:) ønsker deg en nydelig onsdagskveld:)