25 juni 2009

Sommermat

.


Mali-mo bloggen ser ut til å ha tatt et lite sideskjær fra interiør- til landbruksblogg. Idag ser dere bilder av dagens middag i mali-mo heimen; fersk makrell på grillen og kokte nypoteter. Sammen med agurksalat og en diger jordbærbløtekake ble dette en liten feiring av at det er sol og sommer og snart ferie og at livet er godt å leve.
.
De siste par dagene har nemlig vært litt strevsomme, jeg har vært utredet for svangerskapsforgiftning og er sykemeldt. Heldigvis viser det seg å ikke være så alvorlig, men sånt er jo alltid litt skummelt. Dagene fremover blir derfor av det rolige slaget. Håper dere alle sammen koser dere i sommeren...og så er jeg forhåpentlig snart tilbake med et innlegg som handler litt mindre om landbruksprodukter og litt mer om interiør. Hihi. ;)

24 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Nam! Hørtes ut som en deilig middag! Det er så herlig med sommer. :) Håper du blir bedre i formen. Nyt livet. :)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Landbruktprodukter er jo herlig. Og vi er jo ikke helt ensporet her inne, så dette er bare god lesning. Namm, fikk lyst på alt jeg.

Nyt livet og ta godt vare på deg selv.
Klem:)

Nostalgia sa...

Mmmmm ! høres deilig ut :-)
Makrell er virkelig sommermat !

Ha en deilig ukeslutt i fineværet !
Klem, Nostalgia

Fru Fjeldhammer sa...

Uff da... du får passe på deg selv!!

Kos deg..
klem

mi-rachel sa...

digger bildene dine jeg!

Bea's verden sa...

Makrell er utrolig godt.

Kjempe fine bilder:o)

Jannicke sa...

...makrell er godt,
og bildene dine et syn!!

Klem J.

ralfefarfars paradis sa...

Håper du tar det med ro;) Var plaget med høyt blodtrykk selv til tider, men hyppige kontroller oppdager jo slike ting. Nydelige bilder, men makrell er ikke min fisk..hihi..ikke så mange andre fisker heller;)

Karna sa...

Håper det går bra med deg, du får ta det med ro.....Du får sette deg i skyggen og lese litt og hvile deg...

Tenk på alt jeg får plass til i heimen nå...ha ha ha...Ha en fin helg!

PS
Perfekt sommermat!!!

Christine Louise sa...

Spennende bilder :)

Svangerskapsforgiftning er ikke noe kjekt. Jeg fikk det på slutten med sønnen min. Så fødselen ble satt i gang.. Alt gikk heldigvis kjempe bra..

Ta vare på deg selv. Klem fra meg

Jane sa...

Mmmm.. deilig! Ha en flott sommerdag!

Tove sa...

Så godt å høre at det ikke var så alvorlig! Og godt å høre at du har blitt sykemneldt og bare kan passe på baby og resten av familien, og selfølgelig deg selv:) Høres ut som om dere spiser godt om dagen. Og poteter ja, det vokser i hagen vår nå også, etter at Hannah har plantet, noen av dem ble plantet helt i overflaten. Ville ikke "rette opp" jobben Hannah hadde gjort, men jaggu vokser ikke de også:) Og det å være selvforsynt med poteter et par middager kan hjelpe godt det:)

Nå må du huske å si ifra om dere kommer forbi, krysser fingrene for et godt bilkjøp. Hadde vært veldig koslig å fått hilst på deg:)

Pass på deg selv og magen!

Klem

Tulipa sa...

Låter gott och ser läckert ut!

Kram Mariette

Tante Mimmi sa...

Tenkjer på deg! Ta det rolegt i varmen! :)
Tenk å ha slike flotte bilde på veggen! makrell..vatn i munnen! Mmmmm!
Og noo ser det ut som eg har høne napp! 2 år gamle! (eg veit ikkje når dei er ute på dato?? men du som er inni landbruket veit vel! ;)
nyt dagen!

Tante Mimmi sa...

brevduer då! Ok! så kan eg sende dei avgarde med små lappar til deg! men lov meg- då vil eg berre ha teikningar att! Du har vel ikkje gitt deg å teikne? Eg har jo spurd deg om du vil illustrere bok- og du har svart ja! Så da så! Nyt kvelden, mine skal i seng ..om eg orkar å begynne i ein ende;)
klem

Anetteshus.com sa...

Mmmm ... herlig sommermat!!

Ha en fortsatt fin helg!

Klem Anette:)

[morgrethe] sa...

Jeg liker landbruk jeg;o)

Ta det rolig, og nyt livet.... og sommeren.

Klem

Prinsesse Elin sa...

Er det så nøye hva man blogger om. Det viktigeste er at man liker det man leser og jeg liker det du skriver. Å så elsker jeg Makrell...mmmmmm....det er sommer det!

Jes/Vita villa vila sa...

Go kväll!

Måste bara säga att jag tokgillar din blogg! Alltid lika roligt att kika in här för fin inspiration & härliga bilder! KUL!

Önskar dig en jättefin vecka!

Kram kram /Jes

Hespe sa...

Hei vennen!
Tusen takk for koselig sommervisitt!!

Nå er jeg akkurat kommet hjem til "sivilisasjonen", etter noen herlige dager på hytta. Sol fra strålende himmel i flere dager nå, og livet er bare herlig!

Nyt flotte sommerdager du også!!

Klemmer fra Hildegunn

Miamor sa...

..husk at det er lov til å blogge om det du vil da..malimo...det er det som er så befriende her inne..landbruksprodukt eller kajakk eller hva vi måtte føle for....joda..hadde ei super helg i Norheimsund...det var såå deilig..og dama med den store magen var også i kajakk..så det gåt fint..men du må finne forme..jeg slet også litt med svangerskapsforg. ikke kjekt det..ta livet med ro....har hatt et morgenbad nå..og skal jobbe litt jobbjobb..men så er det ferie på fredag..starter med hyttetur til oppdal..så Frankrike...mmmm...marit

Albertines verden sa...

Heisan! Er innom for å ønske en riktig knallfin sommer til deg. Ettersom jeg ikke har hatt så mye tid til å kommentere på innleggene, og ei heller fått skrevet så mye selv, så da regner jeg vel egentlig ikke med at jeg får gjort så mye fornuftig her inne fremover heller. Men jeg prøver å få med meg innleggene etterhvert som de dukker opp, har prioritert det hos alle, istedet for å kommentere. For da flyr tida avgårde fortere enn svint! For lade opp batteriene innfor høsten, og ha som mål å ikke bli dårligere - helst litt bedre. Så igjen - En skikkelig god sommer til deg; borte eller hjemmeferierende. Stor klem fra Albertine

marte sa...

Takk for koslig hilsen hos meg. Makrell....å så deilig. Det er noe av det beste med sommer....men har ikke fått den på kroken enda. Kanskje det blir en fisketur snart?
Ta vare på deg selv. Ikke veldig deilig med den varmen som er nå tenker jeg? Hadde akkurat det samme selv. Men...man blir jo godt passet på da.

Jane sa...

Nydelige hjerteklogger! Har et-par vi også. Kjøpt på Lindex i år.. Så fin blogg du har!