27 september 2009

Hopp!

Når sorgen flytter inn i et hjem tar den stor plass. Alle hendelser, alle tanker og alle gjenstander blir til påminnelser om det som kunne ha vært, det som skulle ha vært.
-
Et lite barn sørger på sin måte, og hopper i superracerfart mellom følelsesmessige ytterpunkt. Uansett hvor stort savnet er og hvor oppslukende tomrommet føles, så lærer jeg noe av lillemalien disse dagene. Selv midt i sorgen må en finne rom for å slippe gleden inn. Å hoppe høyt i mamma og pappas seng er jubelfryd for en liten jente. Å et øyeblikk kunne le høyt mot taket sammen med en livselskende toåring er hjertemedisin for sjelen til en sliten mamma.
-
Noen ganger er det de små hoppene som er tyngst, men kanskje også de viktigste. Disse dagene tar vi voksne ørsmå hopp tilbake til hverdagene våre, som nå har blitt så annerledes enn dem vi hadde sett for oss. Innredning blir kanskje ikke hovedtemaet på mali-mo bloggen i dagene som kommer, likevel er det godt å besøke dere, kikke på loppekupp, hvitmalte gulv og vakre høstblomster. Jeg har både latt meg inspirere til å bake Emmelines fantastiske eplekake, og til å planlegge oppussing av gangen vår. Man kan nemlig ikke sitte å gråte hele tiden, uansett hvor vondt det gjør. Idag har vi tilbragt dagen sammen med lillemaliens barselgruppe, en gjeng knallkjekke jenter og barn. For meg handler dagene nå om å sette en fot foran den andre og finne mening i små ting. Sorgen forsvinner jo ikke, men verdens beste ektemann, verdens nydeligste datter og alle små gode øyeblikk i hverdagene gjør den forhåpentligvis mulig å lære seg å leve med.
-
Jeg må få takke igjen for alle henvendelser, for selv om ord fra en ukjent kanskje kan kjennes ubetydelige for avsenderen, så er omtanken bak dem noe som varmer. Gjennom mailer og kommentarer er det også mange som har delt sin egen sorg, savn og tomhet med meg. Jeg har felt tårer for dere også, og skulle så gjerne gitt en stor klem til hver og en av dere som også alltid vil ha et elsket barn for lite, eller som har opplevd tunge tap i livet på andre måter. Takk for trøst, takk for omtanke og takk for åpenhet og medmenneskelighet. Ønsker dere en god uke alle sammen!-

101 kommentarer:

Melis sa...

Kjære dere,

Mange og varme tanker kommer til dere fra oss. Tårene triller når jeg leser om at Wilma ikke fikk leve - og kontrastene med en vakker, sprudlende, skjønn jente som oser av liv gjør opplevelsen ennå sterkere.

Det er godt å vite at dere har hverandre.

M:)

Something White sa...

You are a most beautiful person! May your strength and joy be an example for many others who have to deal with sad events in their lifes!
Love.

Fru Fjeldhammer sa...

hei hei...
Så herlige bilder av lillemalie din!
Det er godt dere ser noen lyspunkter og gleder dere over det.

Jeg har også brukt trestjerners malingen, jeg har hatt litt hastverk så et par riper her og der... må males over igjen!

Klem og kos herfra.

Jorid - Noe På Hjertet sa...

Hei!
Så nydelige bilder av en nydelig datter!
Håper dere tar et skritt om gangen og kommer tilbake til hverdagen. Dere er tappre!

Klm J

Jannicke sa...

..ja, sorgen tar stor plass..
Og det er også viktig å gi den plass.. Etterhvert krever den mindre, selv om den gjerne aldri helt forsvinner.
Datteren din er virkelig nydelig!
Flotte og sprudlende bilder..
Ønsker deg en fin uke :o)
J :o)

Dr. Gill sa...

Godt å høre hvordan det går med dere. Tror det er som du sier, selv om sorgen er der, så lærer man seg å leve med den etter hvert.

Klem fra Jill

Ida sa...

Hei! Så utrolig godt det var å høre fra deg! Jeg kjenner deg ikke, og du kjenner ikke meg - likevel føler jeg så utrolig på den sorgen dere er igjennom. Jeg lar tårene renne når jeg leser disse varke ordene du skriver, og de varke bildene av lille-mali! Hun er helt nydelig!
Den styrken du viser er unik, jeg syntes det er beundringsverdig hvordan du finner balansen mellom å la deg selv få lov til å sørge - samtidig som du velger å ta noen skritt fremover. Det er veldig godt å lese at dere tar så godt vare på hverandre. Tusen takk for at du deler med oss og er så åpen!

Stor varm klem fra Ida

Emmas Verden sa...

for ei skjønn lita jente lillemalien er.. :)
føler så med dere i sorgen over Wilma..har tenkt på dere mange ganger..
så godt at dere har lillemalien å være glad i og kose med..
ønsker dere alt godt..ta vare på hverandre..
klem Anne***

Monicas sa...

...i sorgen må man skynde seg langsomt....jeg blir rørt av å lese innleggene dine.:), men det e vel det som gjør oss te menneska...så skjønn jenta deres er og som lyser av liv.....tenker på dere, tross at jeg er en fremmend....søndagsklem

Bea sa...

Hei

Fortsett å ta vare på hverandre og bruk den tiden dere trenger. Det er viktig å finne balanse mellom sorgen og gleden.
Ønsker dere også en flott uke. Tenker på dere!

klem Bea

Christine Louise sa...

Jeg har tenkt masse masse på dere. Og jeg føler masse med dere.. Dere har det kjempe tøft. Og jeg syntes dere er utrolig tøffe.
Nydelige bilder av lille prinsessen..

God klem fra meg..

Marte sa...

Herlige bilder, har tenkt masse på dere, selv om jeg ikke kjenner dere..

Ønsker dere en fin uke:)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Det er sånn en skjønn jente dere har. Nydelig. Også så mye flott hår. yngste jenta mi har også veldig mye hår. Nå er hun 4 og langt tykkt lyst hår nedover ryggen er litt rart når de andre to jenten så ut som gutter til de var langt over 4.

Fint å lese og se at du har klart å gi sorgen naturlige tanker. Det var veldig kjekt med et innlegg fra deg.
Det er helt klart at i din situasjon så blir interiør og mye annet vi omgir oss med, helt ubetydelig. Det er helt naturlig og akkurat slik det skal være. Bruk bloggen din som du føler for det.
Klem:)

Fattigfolket sa...

Velkommen tilbake :-) Nydelige bilder av ei nydelig jente. Jeg har tenkt masse på dere og grått. Rart det der, men den sorgen er allmenn - også for oss som ikke kjenner Mali-Mo-familien utenom bloggland. Ha en fin uke!

Hilsen fra Marie

Kathrine sa...

det var utrolig fine bilder av jenta di :)
sorg tar plass ja, mye plass...

Har tenkt mye på dere .

klem

Drømmen om en eplehage sa...

Hun er så VAKKER!
Det er ikke første gangen jeg lar meg målbinde av denne lille prinsessen som har blitt så stor...

Barn lar følelser få utløp på de mest imponerende måter. Vi skulle aldri vokse av oss disse befriende avreageringsmetodene, eller kanskje vokser vi de ikke av oss, men utvikler selvbevissthet. I litt for stor grad...

Ta en dag av gangen, vennen. Dere er i tankene mine og jeg føler med dere langt inn i hjertet mitt!

Varm klem fra meg til deg!

mi-rachel sa...

nydelig lillemali!
ønsker deg og dine alt godt!!

Hulda sa...

Det var utrolig godt å lese dette innlegget fra deg - og se at det tross alt er lyspunkter i hverdagen. :) Flotte bilder av lillemalien som koser seg og hopper i senga. :)

KRISTIN sa...

Kjære dere.

Det er første gang jeg er inne på mali-mo, og har lest meg litt nedover bloggen,som gradvis har blitt mer uklar mellom tårene som renner nedover kinna mine.

Ord blir fattige når slikt skjer. Trøst hverandre, prat sammen og ta dere god tid i sorgen. Godt dere har ei lita jente som kan gi dere et lite friminutt i sorgen - det er viktig med slike små pustepauser.

Heidi sa...

Hei!
Så flink du er å skrive og setje ord på dine tankar og følelsar. Håpar og trur at det kan hjelpe deg og dine litt vidare på vegen.
Det er ei skikkeleg søt lita frøken du har! De er i mine tankar.

Klem

Hildegunn sa...

ÅÅÅÅ jeg føler sann med deg kjære venn !! HUn er sååå nydelig den lille jenta dere har fra før- fantastisk !! Tenker slik på deg innimellom, det blir ekstra sterkt når jeg har min baby her. Ønsker dere alt godt i tiden fremover !

Bo med barn sa...

Så godt å høre fra deg igjen og kunne se små spor av hverdagsglede..

Lille Malien er jo nydelig som alltid og har fått langt hår ser jeg:)

Selv om det kan være vanskelig å være mamma når man har det tøft kan det også være det som bringer en inn i hverdagen igjen også. Det husker jeg iallefall selv når mannen min fikk kreft. Da var jentene 5 og 3 år gamle og leved naturlig nok veldig i øyeblikket og selv om man egentlig bare har lyst til å sette seg ned å grine så blir man tvunget til å fungere og til å bli med resten av verden (selv om ens egen verden føles som om den har stoppet opp).

Ønsker dere en fin, ny uke. Stor klem fra meg:)

elle sa...

Jeg har fulgt deg en god stund, men først nå har jeg blogg selv, så da er det lettere å skrive en hilsen.

Å lese bloggen din har vært så sterkt. Du skildrer utrolig godt hva du går i gjennom. Du har rørt noe i meg! Føler med dere i tapet av lille Wilma. Dagens lille bildeserie av din nydelige datter er så herlig. Et glimt av at livet faktisk går videre.

Ta vare på hverandre.

Hem och Lycka sa...

Skynda långsamt och låt det ta tid. Det viktigaste är att ni har varandra. Ta hand om er!

Underbara bilder på en söt liten tjej!

många varma kramar, Mia

Trultemor sa...

Godt å "se" deg. Er ikke mange timene siden jeg tenkte på deg/dere....undret på når vi ville se noe til deg igjen her...

En livsglad toåring er god medisin i tunge dager.

Klem fra en ukjent:)

Beate sa...

Hei.
Så skjønne bilder av jenta deres.
Så bra at bloggene gir deg et lite pusterom!

Ønsker dere alt godt!

Beate

Dans på roser sa...

Der er du igjen! =)
Hjertens takk for sporene du la igjen etter deg i bloggen min.

Godt å se livstegn fra deg igjen.
Jeg har aldri mistet et barn, og kan nok ikke fullt ut fatte hvordan det er.
Men jeg har stått på sidelinjen,og observert de voksne som mistet et barn, da jeg selv var et lite barn.
Jeg var bare 4, han som døde var 8. Han var min beste venn og søskenbarn. Barn sørger, det er sikkert. Godt å lese at du klarer å observere datteren din's sorg-midt oppi din egen.

Jeg gleder meg over å se hopp og småjubel i heimen deres.
Gud velsigne heimen, og familien din.
Ønsker dere mange gode dager! =)

Mange klemmer. Kathrin.

Dandylion sa...

Sorgen fortjener plads og tid! Tag dig tiden. Din datter over virkelig smuk og fuld af liv, pas godt på hende.

Knus Sarah

Blåbærpai sa...

Mali-mo!!
Smask og klem og glad for å " sjå" deg"!
Skjønne bilder av lillemalien! Sterke ord om livet dykkar no..
Nok ein grinevåtklem frå meg!

Sweet Memories sa...

Kjære deg.

Så glad jeg ble da jeg så at du hadde en ny post.
Så utrolig fint innlegg med kloke ord og gode betraktninger.

Kan tenke meg at hun storkoste seg da hun hoppet i sengen .:)Nydelige bilder av lillemalien .Sjelden jeg har sett et så tykt flott hår foresten på en så ung dame,og den nydelige hårfargen! Bare vent til den tutta blir 15 ,da står beeilerne i kø helt inn til Bergen;)

Jeg stiller meg bak kommentaren til Something White.
Så sant ,så sant.

Stor og god klem fra meg.

Tulipa sa...

Hej!
Den sorg ni går igenom är obeskrivlig...kan bara ana hur det känns...
Du skriver så det går rakt in i hjärtat på mig.
Vilken skatt till söt flicka ni har.
Ta hand om er.

Kram Mariette

MiaNostalgia sa...

Så vakre bilder du har tatt av den nydelige datteren deres. Godt å se at du klarer å finne lyspunkter selv i en så vanskelig tid.

Ta vare på de gode øyeblikkene og hverandre! Vi er mange som føler med dere.

Anonym sa...

Så skjønn lillemalien er. Jeg har bare lest bloggen din i få uker, men det som har skjedd dere har gjort stort inntrykk. Man kan ikke forestille seg hvordan det er.. livet blir brått så forandret. Som du sier, man får stadig påminnelser om hvordan livet skulle har vært. Livet er så skjørt. Tenker mye på dere selv om jeg ikke kjenner dere.

Godt at lillemalien gjør hverdagen enklere for dere. Varme tanker fra ellabella.

MeyBiMe sa...

Å så deilig å se at du er tilbake igjen!!!...og denne skjønne lillemalien din :-)
Har tenkt masse på dere, og hvordan det går...ennå jeg ikke kjenner deg :-) Herlig og fargerikt innlegg :-)
Ha en fin ny uke :-)

Marihøna sa...

Godt å høre fra deg! Varm klem

Sol sa...

Jeg føler med dere og tenker på dere.....
Hilsen og klem fra en av de ukjente..... ;-}

Vinglefrøken sa...

Nok en tårevåt hilsen fra en av de ukjente medfølere. Har sjøl to små barn, der vi feiret 1-års dag for vesla nå i helga. Føler voldsomt med dere i sorgen over vesle Wilma som mangler - men gleder meg over at dere har gladprinsessen deres til å hjelpe dere videre i hverdagen. Kos dere sammen med henne og hverandre! Glede og sorg går hand i hand, men begge deler blir lettere og bedre å takle sammen.

Anonym sa...

Nydelig jente du har:-)
Og skjønt å " høre" fra deg
-har tenkt masse på deg og dine...
Du er utrolig modig og reflektert
midt i sorgen din.
Håper du får en god uke, klem Hege.

Lycheli sa...

Jeg blir så rørt av å lese ordene dine og se de herlige bildene av den skjønne jenta di. Jeg kan ikke engang begynne å begripe hva dere går igjennom eller hvordan det føles, men jeg vil likevel takke deg for at du deler det på din måte gjennom bloggen, for det setter livet i perspektiv og minner oss kanskje om å finne større glede i de små tingene som er så viktig:) Så takk!

Godt å høre at dere finner støtte i hverandre og andre og begynner å finne styrke til å se fremover et lite skritt av gangen.

En beundrende klem fra Lycheli

Havets Datter sa...

Nydelige bilder av ei alldeles vakker jente ;)
Takk for at du deler dette med oss!

Ønsker dere en fin uke (så fin som den kan bli..)

Klem..

nadja sa...

skjønne lille frøken. som kan være en veiviser i den store sorgen.hun med store hopp og dere med små skritt, kommer til å klare det her. klem.

Liv Elin sa...

Så godt å lese noen ord fra deg igjen kjære deg !! Så godt å se verdens søteste lille Malie smile og kose seg i mammas og pappas seng !!
Godt også å høre at dere finner styrke og litt glede i det dere har sammen .....
Skulle så gjerne gitt en en varm og lang holderundt-klem kjære deg .....Tenker masse på dere !

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

Även om vi inte känner varandra känner jag med er.
Stor kram Jea

Hjemmekjær sa...

Kjære dere...

Først må jeg si at du har en kjempefin blogg. Jeg har ofte vært inne på den som anonym leser før jeg fikk min egen blogg. Da det ble stille på bloggen etter det triste som har skjedd, har jeg tenkt ustanselig på dere.... Kenner dere ikke, men tenker masse på dere...

Lene sa...

Kjære deg!

Jeg har som så mange andre tenkt mye på deg og familien din denne høsten... Jeg ble mamma selv for ikke lenge siden, det gjør nok derfor ekstra stort intrykk på meg å høre om lille Wilma... Etter å ha lest her inne, har jeg fått en utrolig takknemlighet for min lille jente. Jeg har tatt den med meg i hverdagen min, og minner meg ofte på hvor velsignet jeg er. Da blir mine små hverdagsproblemer små. Jeg har bestemt meg for å fokusere på nettopp denne velsignelsen, og ikke skitne kjøkkengulv og tidsklemma denne høsten. Og hver dag tenker jeg hvor heldig jeg er... Og så tenker jeg på deg, som jeg ikke kjenner. Alikevel har du gjort så sterkt intrykk på meg, at jeg har deg med i tankene mine- ofte...

Jeg vil ta deg med meg videre i tankene mine og når livet igjen vil føre lysere dager til deg, vil det glede meg...

Tusen takk for at du velger å fortsette bloggen din! Det er viktig å bli minnet på hvor dyrebart livet er.... Og du rører oss alle med dine bilder, din ærlighet og nærhet!

Takk!

Lene.

liven sa...

Hei!!
Herlige bilder av lille malien!!
Ønsker dere alt godt i dagene fremover !!

Marias skriblerier sa...

Du skriver så vakkert... Nå sitter jeg her og gråter igjen... Varm og god klem til deg.

IfraLahell sa...

Flott skrevet MaliMo. ..

Jeg kjenner meg igjen i den delen av sorgprosessen dere er nå.. Etter tapet av min mor gikk jeg lenge rundt i en slags boble- det stedet der man så smått begynner å leve igjen. Det er et rart sted. Dere må nok bare prøve dere frem. Et steg av gangen som du sier, noen dager må man noen steg tilbake og det er helt ålreit. Tiden leger langt ifra alle sår, men mange. Nydelige bilder av Lille Malien din!

Mange Klemmer til dere fra Lahell

Anonym sa...

Så flotte bilder..
(forøvrig har du jo alltid det)!
Bildene sier noe om at livet går videre, selv om det er rart! Jeg er en anonym leser av bloggen din, uten egen blogg, men jeg vet noe om hvordan dere har det nå. Sorgen vil alltid være der, men etterhvert vil den bli enklere å leve med! Og enn så lenge er det godt å høre at dere klarer å sørge sammen og ta vare på hverandre. La lillemalien's naturlige sprell få rom i livet og gled dere over små skritt fremover..
Klem fra Anne Sofie
asofie11@yahoo.no - til en dag det kanskje er enklere å prate med en ukjent..det hjalp meg..

Marta sa...

Kjære dere!

Du skriver så vakkert. Å klare og sette ord på følelser i en slik situasjon er en velsignelse og noe du helt sikkert har god hjelp i.

Jeg gråter når jeg leser det du skriver. Dere har opplevd det største tapet, men dere virker så tapre. Og datteren deres er aldeles nydelig!

Klem fra en ukjent som føler uendlig mye med dere!

Ramme alvor sa...

Ei nydeleg jente :) Det gjer meg vondt å lese om sorga dykkar, om det som ikkje vart. Varme tankar til dykk frå oss.

Klem!

molly sa...

Lillemalien er så vakker, og spesielt i en flott bildeserie i tillegg.
Jeg øsnker dere alt godt fremover, og at hvert skritt du/dere tar er et skritt mot håpet og lyset.
Du har sikkert oppdaget den for lenge siden, men bloggen til Sheye Rosemeyer er vakker og til ettertanke, og kanskje noe du stikke nesen i...
Uansett stor og varm klem fra mitt til ditt ukjente hjerte.

martha sa...

So beautiful!!!!

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Så herlige bilder:)

Godt å høre at dere sakte med sikkert klarer å nærme dere hverdagen igjen ...

Ønsker dere alt godt!

Klem Anette:)

C ♥ sa...

Hei.
Vakre bilder og et nydelig innlegg. Er utrolig hvor mye man kan lære av de små.
Sender dere masse varme tanker og styrke.

klem C

Therese sa...

Så herlige bilder av lillemalien, hun er jo bare så skjønn!
Godt at du/dere kan gleder dere med henne i gode øyeblikk. Jeg har ikke selv gjennomlevd det dere må nå, men det virker som du har et "sunt" syn på sorgen - det sies jo at tiden leger alle sår, det handler vel kanskje om å lære seg å leve med den... Godt å høre at dere tar skrittene i den rettningen.
Tenker på dere,
varme tanker og klemmer fra meg.

Fotballmamma sa...

Jeg føler så inderlig med dere!
Storejenta deres er helt fantastisk skjønn. Barn kan det å tilpasse seg etter enhver situasjon, håper dere kan la hennes livsglede også være til trøst. Tenker på dere!

Haust sa...

Det er godt å høyre frå deg her i bloggen din igjen, og godt å sjå at de klarer å finne fotfeste att, litt etter litt.

Klem.

Rimpsukaisa sa...

I hope Your days will become better,day by day.Strenght for Your family!

BO sa...

Tårene mine renn. Eg tenker på dåke daglig. Du er så flink og sterk!
Vesle Amalie er berre heilt nydelig! Ei heilt utrulig vakker storesøster.
Masse klem frå meg.

Jannes lille sted sa...

Hei.
Kjenner at jeg får klump i halsen og tårer i øynene av å lese det su skriver. Jeg tenker så masse på dere og det ubeskrivelige dere har vært gjennom.
Godt og høre at dere tar så godt vare på hverandre og jeg håper at dere finner styrke der.
Tusen takk for at du deler med oss
Klem Janne Merethe

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Jeg tenker på deg og dine, og ord blir så meningsløse men, jeg vil gjerne si at delt glede er dobbelt glede mens delt sorg kan bli halv sorg....
Klem...Ellen

Anonym sa...

ååå hjertet mitt gjør et ekstra hopp når jeg ser det er et blogg innlegg fra deg - så godt å "se" deg!!!!
Godt det går ann å komme dit hen at man klarer å sette en fot foran den andre - og godt er det at en har en to åring som minner en om andre ting her i livet!!!
Gleder emg til å høre fra deg UANSETT fra innlegget handler om!!!

Henriette sa...

Så nydelige bilder av ei spilllevende lita jente:) Nydeleg:)

Godt å sjå eit lite livsteikn frå deg. Har tenkt på dykk med jamne mellomrom heile vegen.

Vegen attende til kvardagen vert nok ikkje lett, men det høyrest ut som om de har mange rundt dykk, som tek vare på dykk.

STOR klem
Henriette

Elisabeth sa...

Varme tanker til deg og dine.
du skriver så fint! tårene triller når jeg leser...
ta vare på dere selv.

et kjært hjem sa...

Så skjønn liten jente! Veldig leit å lese om lille Wilma...har tenkt på dere selv om vi ikke kjenner hverandre. Ønsker dere alt godt fremover. Ane

Anonym sa...

Kjære deg-som så mange andre-har jeg savnet bloggen din- lest, tenkt og følt med deg-både igjennom tårer og med klump i halsen. Ønsker deg og dine alt godt! godt å vite at det går fremover. J

Christina sa...

Sender mange tanker til deg og familien din!
Datteren din er bare helt nydelig...
Varmer alltid å se barn som er glade!

Klem fra
Christina

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så härliga bilder på lillmalien.

Att få tid till sorgen, att ta små skritt och finna glädje i det lilla, det är viktigt. Ibland kanske man skulle vara ett litet barn, och hoppa i sängen. Det skulle nog göra gott.

En varm kram sänder jag!

Ocean showroom sa...

Hej! Mitt första besök här...väldigt omskakande! Jag är ledsen över vad ni går igenom. När det är sagt...vilken underbar tjej ni har!! Jag blev såå glad av att se på de bilderna. Jag lämnar en varm kram och kommer tillbaka! Alexandra

Noralill sa...

Du skriv så ubesskriveleg bra! Du treff ei nerve i meg som gjer at tårene berre trillar...

Ynskjer deg og dine alt godt framover. Ta vare på alle dei små lysglimta.

victoria sa...

barn har virkelig sin måte og sørge på,men er jo en liten flukt fra sorgen og bare kunne fryde seg et øyeblikk med sin vakre sprudlende datter... for sorgen vil nok aldri forsvinne, bare bli mindre synlig med tiden..
men er viktig og kunne ha små øyeblikk med de som er her..
du er tapper og takk for at du deler det med oss, koslig og høre fra dere..
god og varm klem fra victoria

Sea Angels sa...

How fabulous you are, everything you have said is so open and generous after all that has happened and so you look forward to the days ahead, all be it with a broken heart, but hand in hand with a beloved husband and a beautiful daughter, I so hope those days are blessed, you are an inspiration to all of us.
Love and hugs Lynn xxx

Løvetann sa...

Kjære deg.
For ei fantastisk fine jenta du har. Eg har følt med deg dei siste vekene og felt ei tåra og to. Ønske deg og dine alt godt.

Beste hilsen Løvetann.

... 4 på toppen sa...

Nydelige frøken øyenvipp er i farta ser jeg. Supre bilder og så er det veldig godt å "høre" fra deg igjen.

Varme klemmer fra toppen-mamma ♥

Lykkehjem sa...

Jeg Tenker støtt og stadig på dere, selv om jeg ikke kjenner dere.

Men godt å hør(les) at dere begynner å se noen lyspunkter i hverdagen igjen.
Og det må jo være vanskelig å ikke se noen også, for dere har jo ei alldeles nydelig lita jente, (med ett utrolig fint hår). Herlig!

Tenker på dere*
Klem

Magny sa...

kjære dere..
ja det er det som er så godt me dslike små,- de lever livet på en helt herlig måte-... godt å ha småfolk i hjemmet fra før,- når en slik sorg kommer inn,- de små avledre oss...
nydelig lita tullemor...


takk for hilsen tidligere,- ble så glad for den...

noen sier sorgen leger alle sår...
vel,- arrene forbir,- noen arr er dypere enn andre...
go,klem, magny

Magny sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
fru Pink sa...

Se søtnosen da, så utrolig skjønn hun er!! :)
Fint å høre at dagene inneholder flere nyanser nå, ikke bare grått og svart, men at dere også gir dere selv tillatelse til å kjenne på de gladere fargene innimellom. Lille-Malien er jo en sånn fargeklatt.
Synes det er så utrolig flott at du er så åpen om dette - det rører meg dypt.

Takk for råd om 80-tallsteppet mitt. Jeg vet ærlig talt ikke om det er så mye å redde..;-) Det har liksom potensiale på et vis, for mange av stoffene er ganske kule. Men så er det noe med symmetrien også som du sier. Vi får se:)

Klemklem!

Line sa...

Herlige bilder av ei nydelig lita jente....
Ungane har ein eigen evne til å takle både sorg og glede, og vi har mykje å lære av dei...
Historien dokkar og at du vågar å dele har gjort djupt inntrykk og eg tenker mykje på deg og familien din.
Klem

Anonym sa...

Så godt å se at det går fremover med dere, og at dere har hverandre. Tårene kommer nå i øyekroken - lykke til i dagene, ukene og månedene fremover :)
Nydelige bilder av lille-Malien.
Klem, Mette

Monicas Hage sa...

Et nydelig innlegg, både i ord og bilder... Veldig sant det du skriver... Sorgen vil alltid være der, men det blir lettere etterhvert. Ta vare på hverandre og nyt disse små øyeblikkene av glede:) Klem

kari - carpe diem sa...

Kjære, kjære deg...
Jeg kjenner deg ikke, men du er velkommen innom meg,
for jeg vil gjerne holde deg i hånden,
så kan vi øve oss på å hoppe,
sammen;-)

Guttemamma sa...

Så godt å høre fra deg!! Jeg synes du beskriver dagene dine så godt,det er selve livet...med gleder og sorger.Det er lov å le, og kjenne glede midt i den store sorgen dere står i,jeg mistet moren min da jeg var barn/ungdom, og har hatt mye skyldfølelse for at jeg ikke sørget riktig og for ting jeg gjorde i denne perioden. Først som voksen har jeg forstått...
varm klem

Min Lille Drøm sa...

For ei skjønn lita snuppe som hopper der i senga..Her hjemme er det også vill glede når en får bruke mamma og pappas seng som trampoline;)
Godt med et lite lyspunkt i hverdagen din..
Klemmer;)

silje-sin sa...

Hei! Så fint at du er tilbake med nytt innlegg:) Jeg kan love deg at jeg tenker mye på deg, og dere. Alt annet blir så lite viktig når slike ting skjer. Det er godt dere har et lite sjarmtroll rundt dere, og som trenger dere! Skulle så gjerne gitt deg en stor klem! Ta vare på hverandre. Klem fra silje.

Rosa sa...

Har tenkt så mykje på deko! Det må vere vanskeleg å ta inn glimt av glede i den endelause sorga, men det høyrest ut som de finn vegen tilbake litt og litt. Sjølvsagt vil minnene og sorga alltid vere der, men heldigvis får ein vel kanskje sei, er det små maliar og kvardagslege ting som gjer at ein ser små lyspunkt innimellom. Alt det beste, og gode klemmar - Rosa

MINE-BLOMSTER-MINE-BLOM sa...

Du er utrolig dyktig, du ser og føler, får med deg det som skjer rundt deg endåg.. !!
Sorgen vil aldrig forsvinne, men den vil bli lettere å bære med tiden..
Men gi deg tid, som du selv sier. Veldig viktig ;O)
Varme hilsner fra nok en som tenker på og føler med dere. Birgitte

tinemor sa...

Heia
Da her jeg lagt ut litt innspirasjonsbilder av Haller/ganger.
Håper du finner noe du liker ;-)
Klem

tinemor sa...

Åh, så trist å lese at dere har mistet ei lita ei.
Ord blir så fattige i en slik stund.
Vi mistet også et lite ufødt barn, men jeg var ikkel enger enn 3 mnd på vei. Likevel ble det stor sorg i vår familie, og min sorgprosess varte nesten ett år. Jeg tok det mye tyngre enn jeg hadde trodd.Kroppen vår har sin egen måte å takle ting på. Og den må selv få den tiden den trenger.Sorgprossesen kan ta tid. Så da er det godt å ha ei lita tulle å kose med og dele små gleder med. Mine to gutter var stor trøst og kos, ekstra, i den tiden.
Tenker masse på dere!
Ta en dag av gangen.
Stor klem

Hemma på Landet sa...

En stor kram från mig.

Stina

Tante Mimmi sa...

Hei venen! Kos å høyra frå deg!
Du er så god med ord mitt oppi sorga og livet! ...og orda blir så godt understreka av frøkena!
Ein av komentarane her ned er "sletta av forfatter" - det var meg....eg leita og leita etter dei "rette" orda...og fann dei ikkje! Og så brått var du der og snakka om mål på hønsegard og hål i golvet ditt! :)
Gledar meg berre til du kjem og kikkar sjølv! 8m2 er visst utegarden og den har netting over alt! Ingen hauk kan komme inn nei! Ute...jo då me har prøvd..men eg blir så nervøs! Og det blir fuglehunden som er naboen vår også... Så eigentleg har eg vel lova å halde dei inne! ;)
Arbeid?! Ja, dei gjer jo sitt fornødne..og det er jo litt styr å reingjere- men eg har ikkje heilt bondekjerring-genet. No er det kalt ute og dei legg ikkje egg...så her har iveren dabba litt hos ungane. Men det er jo så trivelegt å høyre på dei og no har me fått oss varme lampe- såkanskje me får nokre små gåver til;)
Kanskje du er på traktene før jul! Kaffien er klar! Alltid velkomen

Miamor sa...

..ååå nå ble jeg glad og rørt her jeg sitter..så koselig å høre fra deg....midt i alt som rører seg hos deg...
..har tenkt så mye på dere alle tre...og håper dere finner trøst og en vei videre sammen...og Wilma vil alltid ha et rom i ditt hus...

Klem fra miamor...som har vært på kino og sett "Se opp" med tre av ungene...rørende vakker synes jeg...blir rørt av det meste for tida..nå er kaffen satt på..må få varmen i meg etter å ha vært ute.....

iden sa...

En myk og varm klem...

www.sessanochprinsessan.com☆ sa...

Underbara bilder av verdens vackraste jente!! Hon är så vacker att man blir gråt ferdig.

Ta livet med "baby steps" & sakta kommer ni tillbaka i den form ni önskar själva & känns bra för er.
Jag vill dela en dikt som många gånger givit mig styrka. Kan hända du läst den många gånger, men jag gillar tanken med dikten även om jag inte känner ditt livssyn.

STORA Kramar från Sessan

En natt hade en jag en dröm. Jag drömde att jag gick längst en strand med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från mitt liv fram. Jag märkte att vid varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter: Det ena var mina, det andra Guds.

När den sista delen av mitt liv framträdde såg jag tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg jag att många gånger under min levnadsvandring fanns bara ett par fotspår. Jag märkte också att detta inträffade under mina mest ensamma och svåra perioder i livet.

Detta bekymrade mig verkligen så jag frågade Gud om detta:

"Herre, Du sa att du aldrig skulle överge mig, utan gå vid min sida hela vägen. Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det bara funnits ett par fotspår. Jag kan inte förstå att du övergav mig då jag behövde dig som mest."

Herren svarade:

"Mitt kära barn, jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tiden av prövningar och lidande. När du bara såg ett par fotspår – Då bar jag dig."

Made in Persbo...Carina sa...

Hej,
Det var inte så längesedan jag fann din blogg och första inlägget jag läste var det där du berättade att ni förlorat lilla Wilma. En sån oerhörd sorg och saknad ni måste gå igenom nu.
Tycker det är så starkt av dig att kunna uttrycka det här.
Önskar det fanns något jag kunde säga eller göra för att minska er smärta.

Härliga sprudlande bilder du visar av er oerhört söta dotter när hon hoppar i sängen.

Varma kramar, Carina

H A N N A S - F O R M sa...

ÅÅÅÅ, sänder all min styrkekraft till dig...så underbart vacker hon är din dotter...och vilka fantastiska bilder du fångat henne med...dom berör...tack för att du orkar ge!

Varmaste kramen till dig!
Hanna

Heidi sa...

Usedvanlig vakker jente!♥ Kan ikke se meg mett på bilder av henne.

Jeg er en av dem som titter innom, men ikke "kjenner" deg. Likevel må jeg si at jeg har tenkt på deg. Det må være så ubeskrivelig vondt å miste et barn. Jeg er så lei meg for at du ikke fikk beholde kjære, lille Wilmadin. Varme tanker og klemmer fra Heidi

Landstil sa...

For en nydelig prinsesse dere har!

Ta godt vare på hverandre og kos dere med jenta deres! Dere har opplevd alle foreldres mareritt, men dere har ei nydelig jente som gir dere glede hver dag. Ta med dere minnene om lille Wilma! Som kristen har jeg tro på at hun nå er hjemme hos Gud og at dere en dag skal få være sammen igjen, som den familien dere er!

Stor klem

Maja sa...

Takk for at du tar deg tid til å kommentere. Syns det er mye trist som skjer i blogglandia nå om dagen, nok en bloggvenninne har mistet sin lille sønn....så jeg tente lys i dag også.
Håper det står bra til hos dere til tross for tapet av lille Wilma.
Sorg tar tid...
Kjekt å se bilder av en sprudlende jente, nydelige bilder!
Goklem fra Maja

Anonym sa...

nå har jeg sittet i flere timer og lest bloggen din, en utrolig inspiserende blogg.Både med tanke på interiør,men både foto og måten du deler sorgen din med oss.Du har en helt utrolig nydelig datter, og jeg er sikker på at Wilma var like vakker.Har fellt flere tårer her ikveld for dere og Wilma...stor klem