12 oktober 2009

Stue


Stuen vår var endelig ferdig på seinsommeren, og nå kommer det noen bilder av den. Som dere ser er det fremdeles litt sommer her hos oss, pelargoniene har ikke flyttet ned i kjelleren ennå, og puter og møbler har ennå røde og rosa sommertrekk på. Ovnen som tidligere stod i det som nå er kjøkken har blitt flyttet inn hit. Gulvet er nytt, brede bord i hvitlutet og oljet furu, taket er sparklet og malt, og de gamle tømmerveggene har fått adskillige strøk med lut/voks. Det store speilet og gulvlampen er fra IKEA, det lille speilet, sofabordet og taklampen er gammelt. Sofaen under alle teppene er en Howard modell.
.
Som dere ser står vuggen Wilma skulle ha fremdeles i stuen, vi får oss ikke helt til å ta den opp på loftet igjen, så den blir nok stående her en stund til. Det blir litt for endelig, litt for avsluttende å fjerne den ennå kjenner jeg. Min far laget denne vuggen til lillemalien da hun var baby, og jeg har tenkt på å dekorere den litt siden dengang. Jeg har til nå bare malt den med litt utvannet hvitmaling, og med litt gullmaling. Kanskje jeg får malt navn på den nå i vinter...
.
Jeg har lenge ønsket meg slike navnetavler som Ylva Skarp lager, synes de er så nydelige. Når jeg nå endelig skulle inn på siden hennes og bestille, leser jeg at hun for tiden ikke imot bestillinger, så i et anfall av overmot har jeg igrunnen tenkt å prøve å lage noe lignende selv. Nå er jo ikke jeg noen utdannet kalligraf akkurat, men det må jo være lov å prøve? Jeg tenker at slike tavler kan være en fin måte å ha noe som er til begge de to små jentene våre på veggen, og et lite spor av Wilma her hjemme i huset vårt.
.
Her hos meg skinner solen idag, jeg skal sette meg ut i hagen med kaffikoppen og så gå en lang tur. Frisk luft og mosjon skal jo hjelpe mot det meste, skal det ikke? Ønsker alle dere gode bloggejenter en kjempefin dag!
78 kommentarer:

liven sa...

Hei!
Så kjekt å se et innlegg fra deg!!
En koselig stue dere har og litt av et arbeid dere har lagt ned med den lutingen, kalkingen og oljingen.......
Skjønner at du ikke vil rydde bort ting som skulle vært i bruk og kanskje det er godt for deg å ha det stående.
Håper du kan nyte det nydelige høstværet og en tur er alltid godt!!
Ha en fin uke Mali-mo :o)

Jorid - Noe På Hjertet sa...

Hei!
Så nydelig innlegg fra deg. Stuen er kjempefin! :-)
Dere må rydde vekk etterhvert som dere er klar for det. Skjønner godt at du syns det er tilig med å ta bort vuggen... Alle trenger tid!

Håper du får en fin lang gåtur, frisk luft og natur hjelper!

Klem fra en nylig følger! Jorid

Hvit Villa sa...

Så vakre bilder du har lagt ut av en vakker stue!
Jeg har bestilt en nøyaktig lik Howard som jeg venter veeldig på om dagen, så morsomt å se hvor fin den er i stua di.

Ønsker deg en fin høstdag videre.

Jannes lille sted sa...

Hei
Så fantastisk fine bilder fra stuen. Den er jo blitt kjempefin! Simpelten elsker den sofaen dere har, den står høyt på ønskelista her i huset også!!

Håper du får nyte høstværet og en gåtur:)
Ønsker deg og dine en fin uke.
Klem Janne Merethe

ESMERALDAS HJERTE sa...

ÅÅÅÅÅÅÅ:):) WHAT TO SAY? Stuen(og det andre du har vist tidligere fra Huset deres) er rett og slett NYYYYYDEEEELIIII!!! En VAKKER kombinasjon av kontraster i lyst og mørkt, gammelt og nytt....Dette KAN dere...-ikke alle kan sette sammen til en helhet som dette..:)

Sender deg maaange smil og varme tanker....

Jannicke sa...

Dere har en vakker stue ;o)

God klem fra J.

ForeverLove sa...

Så fin stue, og godt innlegg som alltid!
En god tur hjelper iallefall alltid meg:)
Ha en fin uke.
Hilsen Tonje

Lene sa...

hei du!

Jeg tenker fortsatt mye på deg og lille Wilma...
Håper det går bra med dere, selv om denne sorgen alltid vil være der. Jeg hørte noen som sa en gang, at sorgen over å miste et barn er en sorg man aldri blir kvitt, men man lærer seg å leve med den.

Nydelig stue og vakre bilder!
Håper du får en fin mandag!

klem,Lene.

Christine Louise sa...

Helt nydelig stue :) Så flott dere har det. Liker stilen din så godt. Kan jeg spørre hvor i Bergen dere bor? Syntes huset deres ser så koselig ut :) Elsker slike gamle hus :)
Jeg skjønner godt at du ikke er klar for å ta vekk vuggen. Men det skal du uansett ikke stresse med. Ta den tiden du og den lille familien din trenger. Jeg tenker masse på deg.

God klem fra meg..

Ramme alvor sa...

Heilt nydeleg og harmonisk stove de har. Glad vert eg kvar gong eg ser du har laga eit innlegg, gler meg til å sjå kva de har å visa. Varme tankar til deg og dine.

Klem!

fru Pink sa...

Flott, harmonisk stue - helt i særegen, avdempet Mali-mo stil! Dere har virkelig fått det fint etter alt strevet, dette må ha vært en SVÆR oppussing.

For en flott tanke å få opp navnet på begge jentene dine, gleder meg til å se det.
Og la vuggen stå så lenge det føles riktig for dere, å bearbeide dette er jo ikke gjort på noen skarve måneder selv om tiden til en viss grad kan fjerne den mest intense og nesten fysiske smerten.

Du er stadig i tankene mine.
God klem fra meg.

Maja sa...

Heisann;)
Kjekt å se deg her inne igjen;)
Skjønner godt det er vanskelig å rydde vekk vuggen...det tar nok tid å komme videre og det er fullt lovlig å bruke den tid det tar;)
Tenker på dere.
Fine bilder av stuen;)

Håper du hadde en fin tur i det flotte høstværet;)

Kerstin sa...

Heisan

Håper du- dere har det bedre... tenker på dere-...
Kjekt å se deg her igjen.. Og for noen vakre bilder fra hjememt deres....
ta godt vare på deg og dine..
masse klemmer Kerstin

victoria sa...

så koselig og lese et innlegg fra deg igjen... tenker mye på dere og håper dere har det litt bedre...
nydelig stue og en vakker vugge..
skjønner godt du vil ha et spor også etter wilma kan våre bra for dere alle det...
ha en nydelig tur og en fin uke vidre..
klem victoria

Duften av erteblomster sa...

jeg liker så godt stilen din mali-mo...rett og slett herlige bilder- me like!
her er det oppussing av kjøkken for tiden, Smeg'n min kommer i morgen og den må stå i stuen i noen uker MEN det er ikke meg i mot. kommer vel til å se mere på den en mannen...hi-hi
jeg lurer på hvis du har tid og ork om du kan tipse meg om hvilke produkter du brukte når du lutet og oljet gulvet på kjøkkenet ditt, ønsker makent :)

tenker på deg,
klem og kos fra meg

Melis sa...

Kjære deg,

Så kos å se hvordan stuen deres er :) Jeg tenker på deg stadig vekk og kan skjønne velig at det er godt at vuggen står fremdeles. Den er jo både et minne og et lite smykke.

Jeg liker også kjempegodt kalligrafien til Ylva Skarp :) Tenkte for et par uker siden at jeg skulle bestille et skilt og så også at hun ikke tar i mot bstillinger akkurat nå. Jeg prøvde meg på et lite juleskilt i fjor. Det ble ikke helt som Ylvas, men øvelse gjr jo kanskje mester? Gleder meg til å se hva du får til :)

Varme tanker,
Mi:)

jess1 sa...

Utrolig flott stue,synes de dørene dine var kjempetøffe!!!
Skulle vunnet i lotto og pusset opp akkrat slik som man ville uten å måtte tenkt budsjett - det hadde passet meg bra kjenner jeg.

Vuggen kan vel få stp en stund til,skjønner godt at du ikke vil bære den bort ennå. Alt til sin tid,og dere finner vel den dagen.

Navneskilt klarer du vettu, og hvis du gir opp kan det jo hende jeg kan hjelpe deg... :o))

Ha en fortsatt flott mandagskveld,her snør det vannrett så det blir nok jakten på kjærligheten istedet for kveldsturen i dag ;o)

Magny sa...

heisann..! så nydelig stue,- så godt å se den er ferdig,selv i en hard tid!
skjønner godt at dere lar vugga stå...!
dere har et vakkert hjem...

klem, magny

Anonym sa...

Så trist å lese om Wilma og det dere går igjennom nå. Fine bilder du har lagt ut, og vuggen ser nydelig ut. Det du gjør, gjør det i eget tempo og etter egen magefølelse. Det kan hjelpe mot så mangt å gå tur, spesielt syns jeg det hjelper å få sortert tankene!
All medfølelse til deg og dine..
Klem

Therese sa...

Så godt å se et nytt innlegg hos deg!
Flotte bilder fra stua deres, det ser nydelig ut der. Skiltene til Skarp er herlige, kunne godt tenkt meg noen selv også. En god ide og tilegnet et til hver av jentene deres :o)
Ønsker dere en god uke videre.
Klem

Dans på roser sa...

Nydelig, nydelig. Hjemmet deres er så vakkert. Du skriver så inderlig, og jeg kjenner det langt ned i magen, når du skriver om vuggen og barnet og jeg leser savnet ditt i linjene du skriver.
Tror du gjør veldig rett i å ha den framme enda.
Rydd og ommøbler når du og dine er klar for det. Det er lurt, tror jeg.

Min mormor klarte ikke å rydde bort morfar's toalettsaker på lange tider. Det stod der, på badet. Parfymen hans og barberkosten og alt det andre. Helt til hun var klar. Da kunne det ryddes bort.


God, god klem, Kathrin.

Hem och Lycka sa...

Vilket vackert rum! Du vet att www.cosas.se har en del av Ylvas brädor?

kram

Marte sa...

Dere har det aldeles nydelig, det inspirere meg veldig
å kikke på bildene dine!

Anonym sa...

heeei - så fint det ble!!!
Ha en fin uke!!

Fotballmamma sa...

guri malla..stuen deres er jo en drøm. Ser så fredlig og koselig ut der!(:

elle sa...

Så fint dere har det hjemme. Vemodig å se den lille vuggen stående tom i stuen deres, men jeg skjønner godt hvorfor det er litt tidlig å ta den bort... Veldig godt å se nye innlegg fra deg mali-mo!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Å så vackert ni har det! En helt underbar känsla, med vackra färger. Likte veldig det soffborder, vilket läcker kontrast till det ljus.

Sköt om dig!

jordbærpiken sa...

Så fin stua deres er! Den gulvlampa fra Ikea er så stilig, og den står på ønskelista mi.

Fin vugge også. Koselig med sånne hjemmelagede ting som noen har lagt kjærlighet ned i. Håper du får en fin kveld!

jann!cke sa...

For en nydelig stue dere har! Likte veldig godt det sorte speilet og lampen!
De skiltene har jeg ikke sett før, så takk for lenke og tips! Tror jeg må prøve meg selv jeg også, etter noen andre pågående prosjekter! hehe..
Ønsker deg og dine en fin uke ;)

Klem jann!cke

[morgrethe] sa...

Ord blir fattige, det er så trist, så trist. Håper dere har det så godt dere kan. Er innom deg ofte, men jeg har generelt blitt utrolig dårlig til å skrive kommentarer. Har masse å gjøre for tiden, og jeg kan med hånden å hjertet si at hjemmet mitt er ikke så ryddig og flott som de fine bildene du viser. Men belegningsten-mannen jobber på spreng før kulda kommer for fullt.

Stor klem til deg fra meg.

MiaNostalgia sa...

Så hyggelig å se et innlegg fra deg igjen med fine bilder fra en vakker stue. Ta vare på deg selv, og forsøk å nyt små øyeblikk av glede i en vanskelig tid.

Mitt lille hus på landet sa...

Så nydelig stue dere har! Og så flotte tømmerveggene deres er blitt!

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Så flott stue dere har!! De mørke, gamle møblene var flotte! En flott kontrast til alt det hvite ...

Ønsker dere en fin høst! Ta vare på hverandre:)

Klem Anette:)

Myhome sa...

Nydelig stue!!!
Vakre bilder!!!
Herlig Howardsofa!
Takk for at du deler med oss:)
Å ja, frisk luft og mosjon gjør godt for kropp og sjel:)
Håper du har det bra!
Klem Anita

mi-rachel sa...

nydelig stue.
så fredelig og fin.

Fru Fjeldhammer sa...

hei hei...
så fint dere har det!
Klem og kos..

Sweet Memories sa...

Hei.
Så koselig stue dere har!
Vel egentlig så måpte jeg nok Wow! for den var knall-lekker:)
De fine dørene ,høyt under taket og møblene er jo så nydelige.Rolige myke fargepaletter.
Vuggen er nydelig .Skjønner godt at du ikke vil ta den bort enda,en må ta tiden til hjelp.
Ellers så var det lunt med fyr i peisen.
vi er på utkikk etter ny peis og gleder meg til den er på plass.
Begynner å bli frostig om kveldene nå.Koselig med fyr i peisen på denne tiden.
Ja,været vi har nå er upåklagelig,vi må bare nyte i fulle drag de solstrålene som kommer nå.
Klem fra meg

et kjært hjem sa...

Så fint innlegg, og veldig veldig fin stue dere har! De dørene var kjempeflotte! Så gjennomført og lekkert hjem dere har! Ha en fin uke :)

Haust sa...

Så utruleg fint de har det i stova dykkar! Likar spesielt godt dørene, og så er det så flott med det store speilet!

Ynskjer deg ein god haustdag...

www.sessanochprinsessan.com☆ sa...

Kära Vän!

Så fantastiskt fint det blitt i Stuen, fast det visste jag ju att det skulle bli ;)

Tycker absolut vuggen skall få stå där till ni känner er helt klara. Det finns ingen regel hur fort ting skall undan.

Tänker massa på er & ber för att ni skall få massa styrka.

Kramar om dig Hårt

Villa Hemmet sa...

Hejhej

Vad vackert!

Tänker på dig...

kram

Tulipa sa...

Hej!
Så skönt inrett. Vilsamt vackert...
Älskar Howard fåtöljen...

Hoppas du fick en fin dag med sol och gyllene löv...

Kram Mariette

KRISTIN sa...

Syns du er utrolig tapper. La vuggen stå så lenge det føles naturlig. Håper høstsolen kan varme sinn og hjerte litt også.

Klem.

Olstad sa...

Hei - tenker stadig på deg og synes det var hyggelig at du lagt inn ett vakkert inlegg.

Håper du klarer å komme deg ut i det flotte høstværet og at du på en eller annen måte får dagene til å gå.

Ønsker deg alt godt.

Emmas Verden sa...

kjære Mali-mo..
jeg forstår godt at du ikke vil rydde bort vuggen som Wilma skulle ha brukt enda..ta tiden til hjelp..
å gå ute i naturen er alltid godt..jeg klarner hodet mitt når jeg går ute..tenker på deg og ønsker deg alt godt..

stuen din er så koselig..nydelige bilder..
klem til deg fra meg :)
Anne***

Hildegunn sa...

ååå så kjekt å se nytt innlegg her. Din blogg er vel den jeg følger mest med på. Du har en sann utsøkt smak når det gjelder interiør altså, og så flott den vuggen ser ut ! Skjønner godt du ikke vil ta den bort enda...Og håper du kommer deg for hver dag....synes du virker utrolig tapper !! NYt høstværet og solen så godt du kan..

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hei hei!
Herlig stue. Ordentlig koslig. Og den Howardsalongen er jo bare lekker. Turde ikke satse på det vi, siden den er i stoff, men så er det jo bare å legge teppe i så klart. Nå er det ikke mange årene før unene her er store og ikke lager så mye søl lenger. Så da er nok tiden inne for en slik sofa. Herlig med slikt som aldrig går ut på dato.

Håper du hadde en herlig tur. Her er iskaldt. -4 i morres og rim over alt. brrrr. men heldigvis sol.

Ha en fin kveld
klem;)

Blåbærpai sa...

ÅÅÅ jippi! Eg blei SOO glad for kommentaren hjå deg! Deg har eg fylgt så lenge her i bloggeverden og så, med denne kjempe påkjenningen du går gjennom no, blir eg ekstra glad for at du stopper opp på min blogg og legg att nokre ord!!
Stova di er alldeles nydelig , fargene, teksturen i vegg og golv er altså så flott! Dørene er prikken over I'en!
Og du, det er berre flott at du let vogga stå framme.Trist men fint.
STOR klem frå Blåbærpai:)

Tulip sa...

Så fint å lese innleggene dine de siste dagene!
Har tenkt masse på dere, selv om jeg ikke kjenner dere. Men slike historier rører noe inni hjertet, og gjør at en ikke kan glemme.

Håper dere føler at verden kan smile innimellom alle tårene.
Og ja; det tror jeg man gjør med en aktiv toåring i hus!

Klemmer:)

A home far away sa...

Underbara foton på ett underbart hem!

Ha en fin torsdag!
Kram Gunilla i Singapore

Hemma på Landet sa...

Otroligt fint.:-)

Lisa Cecilie sa...

så koselig at du skriver noen ord igjen.. så rart med det, selv om jeg ikke kjenner dere - har jeg tenkt på dere nå og da :O)
skjønner godt at dere har vugga i stua.. den er vakker!!! - og ikke minst Wilma sin.. det er viktig å ta vare på minnene..

Dere har et fantastisk flott hjem :O) stemningsfulle bilder!

ønsker deg og dine en kjempefin helg!!!
¨
klem fra Lisa

Bitteliten sa...

Så lekkert det er hos dere! Syntes vuggen gjør seg vakkert i stuen deres selv om den ikke er i bruk...

varm klem

krinkelkroken sa...

Så lekkert i stuen deres, kjempekjekt å se!
Skjermen din er på vei til meg, så gir en lyd når den er på plass.
Skjønn vugge, skjønner godt at du vil ha den stående...ha en fin dag, klem Beathe

Ingunn sa...

Så koselig du har det. Og for en vakker stue.

Ha en fin uke.

Klem fra en følger :)

BO sa...

Da hadde vore kjempekjekt å møtt deg igjen! Hadde nok blitt ein del tårer. Men da er godt å grina i lag.

Eg forstår at det er lett å skjemma vekk storesøster. Men slik blir det. Ikkje noko gale med det.
Junosenga var litt dyr, så hadde ikkje heilt sånn knallgod følelse når eg kjøpte den, men så ti\ok eg meg råd. Eg kan bruka den til foto for firmaet mitt også, men akkuratt nå får bromlusen sova der. Stakkar vakna med øyreverk etter at han hadde lagt seg i kveld, så ikkje akkuratt så god start i nyesenga. Lykken er at denne senga er litt høgare enn den andre. Han klarte nemlig å knekka koden i går (siste natt i IKEAsenga) om korleis hoppe utav den... 15 turar inn i stova med eit salig smil. "ska berre sussa deg mammo mi" gjere jo at mammo ikkje blir så veldig strenge... :-)
Men nå søve han godt i ny seng som er jysla fin.

Yenke masse på dåke, og vesle Wilmagullet.

Håpar du har da etter forholda bra...


Forresten; Knallfin stova! Dåke er flinke!
Masse klem!

AC Home sa...

Hei

Så ufattelig trist at Wilma ikke fikk bli hos dere, jeg har tenkt så utrolig mange ganger på dere siden jeg så inlegget med den ensomme kaninen.. Ikke kjenner jeg deg og ikke er det så mye å si, men mine tanker og medfølelse har dere alle.
Tingene kan vel stå, man må kjenne på smerten, virkelig gå inn i den for å overmanne den og finne veien videre.Ett skritt om gangen:)

Masse masse lykke til
Hilsen
Ann Christin

Stjerneteller sa...

Veldig lekkert!Kjempefint med det gulvet i stuen. Vi har likt på soverommet, og jeg gleder meg til vi tar oss sammen og får lagt det i stuen vår også. Nydelig vugge også. Den synes jeg dere skal la stå der så lenge dere vil! og jeg er sikker på at du klarer å lage en lignenede navnetavle.Håper du får en fin dag!

Villa Luftslottet sa...

Hei:)
et nydelig hjem/stue dere har:)
Jeg håper minnene blir lettere å leve med etterhvert, man finner gjerne en måte å komme livet i møte på igjen, uten å gi slipp på lille Wilma.
Du har forrsten en nydelig datter:) En tur gjør godt for sjel og hjerte. Klem fra Nina

Elis@beth sa...

Så koselig med kommentar fra deg! Føler med dere og skjønner godt at dere ikke vil rydde bort alt ennå-det er godt å ha noe stående!

Ha en fin dag!
Klem!

sandra sa...

takk for hyggelig kommentar!! så kjekt at du tar deg tid til å stikke innom meg:) kjekt å se at du er i gang igjen- har tenkt på deg. du har tydeligvis forsvunnet fra blogg-listen min, det var noen innlegg jeg ikke har fått med meg. men nå er du på plass! forstår godt at du ikke har gjemt bort vuggen enda! ha en flott helg:) klem

sylvia sa...

så nydelige bilder du viser,håper det går litt edre for hver dag som går for dere,ta alt i deres eget tempo,sorgprosessen tar tid,
ønsker dere en så god helg som dere kan ha.
klem fra sylvia

lavendel mio sa...

Hei!
Så kjekt å se innlegg fra deg igjen!
Stuen din er så nydelig!
Ønsker deg en nydelig helg,klem Hanne

LYKKEBO sa...

Så lekkert!
Og for en fantatisk dør..nydelig..

God helg:)

Huset på toppen sa...

Så fint dere har det i huset deres.Føler med dere og skjønner godt at dere ikke vil rydde bort vuggen ennå-det er godt å ha noen minner stående!

Ha en fin helg!

Hverdagsglimt sa...

Hei:)
Takk for hilsen på bloggen min:)Det setter jeg stor pris på:)
Er innom å ser litt her hos deg,du har en kjempeflott blogg:)og så leser jeg lenger ned om sorgen din over wilma..og vet ikke helt hva jeg skal skrive,enn at jeg føler med dere.sorg tar tid-og det er viktig å bearbeide den på sin måte,og i sitt tempo,men å la småe lykkelige øyeblikk få slippe inn..

Det finnes et land
bakom tårer
hvor de vakreste
blomstrer gror
Hvor solen for alltid lyser
og lykken og gleden
er stor
Det finnes et land
bakom tårer
hvor drømmen og fremtiden bor
Hvor englene stille vokter
hver ufødte søster og bror

Håper du synes det er greit at jeg la med denne teksten:) ønsker oså å legge meg til som følger her hos deg:)
Ha en fin helg:)
klem linda:)

Anonym sa...

For en herlig stue:) her sitter vi på stoler, sofaen er solgt på finn:) vi har kjøpt ny, men den kommer ikke før i midten av nov....
Ting må ikke ryddes bort før dere er klar for det.
Turer hjelper, jeg gikk maaaange, godt å lufte seg og kanskje klarne hodet litt.:) God helg.
Anita

Anonym sa...

Hei Mali-mo :o)
Det er så kjekt å høre fra deg....og godt at det går så smått fremover !! Kan bare tenke meg at det ikke er lett....og godt at du har lillemalien å bruke tid på!!
Ikke den letteste alderen hun er i nå....hihi
Har jo selv hatt fire i den alderen der pluss 14 år med småttisser på jobben :o)
Hadde kjent deg igjen om jeg hadde sett deg....var litt tidlig på dag vi!
Så utrolig mye fint og lommeboken skulle vært spekket!!!!
Ha en fin dag og ny uke!!
Tankene mine er stadig vekk hos deg!!

Den gode feen sa...

Hei hei, nå måtte eg skumma gjennom kommentarane her for å sjekka om eg hadde hugsa kommentere eller om det berre hadde blitt med tanken. Så vidt eg såg, har det berre blitt med tanken. Stor skam. Stova dykkar er fanastisk fine. Diggar spegelen, lampen, ovnen, dørene osv osv. De er jammen flinke!

Vogga er nydeleg. Eg skjønar veldig veldig godt at de let den stå. De er i tankane mine ofte. God klem frå Linda.

Hem och Lycka sa...

Tack vännen, du är så söt.. Jag har också svårt att prata om det men ville ge en bild av hur vi har det nu, inte en dans på rosor.. Jag orkar inte riktigt heller prata om det men längre fram kan vi nog dela med oss till varandra, när det gör lite mindre ont..

Stor kram, Mia

Stine sa...

Guri, for ei lekker stue! Likte spesielt godt dørene, de var pene!

sigrid sa...

MERKELEG MED DET LIVET..
GLEDE OG SORGER DE VANDRER TIL HOPE..
NYDELEG VUGGE..
HAR EI LIKNANDE SOM HUSBONDEN LAGA TIL VÅRE TRE..
BRUK TID PÅ DEG SJØLV OG DINE.. DET TRENG DU OG DEI..
IKKJE MINST TA VARE PÅ DEG SJØLV !
KLEM

Anonym sa...

Lekker stue - koselig blogg du har... Klem fra Gro...

ForeverLove sa...

Kjære mali-mo.
Takk for hyggelig hilsen fra deg! Det setter jeg stor pris på, litt ekstra stor fordi mali-mo bloggen er en favoritt hos meg! Takk for masse god inspirasjon!
Håper det går på frem med deg og din lille familie, tenker ofte på dere og håper det går fremover!
Klem Tonje♥

Lisemoren sa...

Så fint å se at du kan kose deg med bloggingen igjen. Jeg likte kjempegodt stuen din, de lyse fine dørene, og møblene var bare så vakre.

Her hos meg lot vi også vuggen stå fremme, selv om den måtte stå tom. For meg var det både trøst og håp i å ha den der.

Håper det går bra med deg og dine.

Klem fra Lisemoren

Elin sa...

Hej!

Vill tacka dig speciellt för grattiset och de fina orden på min blogg i samband med att Fredes födelse.

Jag har tänkt så otroligt mycket på dig och din familj efter att jag läste att er Wilma inte längre är hos er.

massor med kramar e

Rikke sa...

Åh så fint du har det!!
Ser at vi har same stol - veeldig lyst på puffen også:)

Anne Torill sa...

For et sjarmerende hus dere har:)
Mye sjel i gamle hus:)))
Og litt av en jobb dere har gjort med oppussing!
Jeg liker bloggen din, og henger meg på som følger:)
*Klem Anne Torill*