14 september 2010

sommer på hell

Sommeren ser definitivt ut til å ha gitt seg for i år, men hos oss har vi allerede lagt planer for neste år. Vi har begynt letingen etter neste års sommerferietur på nettet. Jeg har forstått at det kan være lurt å bestille tidlig, flere hotell er allerede utsolgt i den tidsperioden som passer for oss! Er det noen av dere som har tips til flotte feriesteder/ hoteller eller gode erfaringer de vil dele blir jeg takknemmelig for det. Vi leter etter en 3- eller 4-roms leilighet på et barnevennlig hotell, gjerne med inclusive muligheter i midten av juni. I sol og varme!Selvsagt til en billig penge ;)

Vi har også lagt planer for ting vi ønsker å gjøre i og utenfor huset til neste år, blant annet står et lekehus ute i hagen høyt på listen til lillemalien. Hun ser for seg et lite hvitt eller rosa hus i to etasjer med trapp, så det er mulig forventningene må justeres ned litt ;) Enten det, eller så må vi ta et snekkerkurs på kveldstid, hihi ;)

Bildene er fra sommerannekset vårt, som vi av forskjellige grunner desverre ikke har fått brukt noe særlig denne sommeren, håper det kan bli annerledes til neste år. Ønsker dere en god tirsdag alle sammen!


19 kommentarer:

Karma sa...

Herlig gammel termos!

Klem Kaja:)

Teola sa...

Hei :) Ville bare si at jeg beundrer bloggen din veldig. Og ikke minst alle prosjektene dine. Det er faktisk mitt aller største ønske å kunne gjøre noe liknende en gang med et gammelt småbruk. Jeg skjønner at det er fryktelig mye arbeid, men det virker som om du og mannen din trives med det :) Stilen din er jo helt upåklanderlig også. Gleder meg til å følge bloggen din videre.

Hilsen fra Thea

Datt sa...

Så utrolig herlige, stemningsfulle bilder! Og motiver! ;)

Hjemmekjær sa...

Så flinke dere er da, som planlegger så langt fram:) Det er nok kjempelurt!
Lekehytte står VELDIG på ønskelisten her også;)

Ha en fin tirsdagskveld!

Landcharm sa...

Rett etter sommerferien er det jul...og rett etter jula, så får vi vårfornemmelser igjen - så ikke fortivl - det går så fort så...

Mitt hvite hus sa...

Så fine bilder...og skjønn termos..

ja planer har jeg osgå..kom ikke i mål i år...men vi prøver igjen til neste år =)


klememr

Gammel stil sa...

Hei!!

For en FANTASTISK blogg du har:) Dette har du jo hørt hundrevis av ganger, over 500 følgere.. Det er imponerende altså!!! Men, vi blir såå inspirert av deg! Har sett på bloggen din lenge før vi fikk blogg selv! :)

KLem:)

AnneLavendel sa...

Nydelige bilder. Jeg har også begynt å planlegge neste års ferie :)

Frøken Jægers Hus sa...

Hei! Har vært inne hos deg fra tid til annen uten å lagt fra meg noen spor. Har ikke visst hva jeg slulle si. Vanskelig å være overfladisk når du skriver om sorgen. Jeg har grått av tekstene dine. Jeg ventet selv barn samtidig som deg. Jeg var på ultralyd hver 5.uke for de var redde det var noe gale med barnet.. Jeg klarte ikke å følge deg. Bildet med den lille barnehånden gjorde et så sterkt inntrykk. Men jeg var heldig og lillebror er nå blitt ett år. Frisk!

Jeg vil si at du skaper et fantastisk hjem! Din datters barnerom er en drøm over alle drømmer! Og du kan sy!!! Teltet og bunaden.. Nydelige!

Ang lekehus så har jeg sett et fint et hos boligpartner.no Det er jo et bygge sett.. men det har hems og ser ut som et lite hus:) Jeg tenker på et lekehus til min datter også, men har jo egentlig lyst at det skal bestå av gamle materialer.. Men det er nok av prosjekter rundt omkring her i gården:)

Ha en deilig uke!! Her i bergen regner det troll..

Klem, H

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Herlige bilder av gammel termos og bambi.
Jeg begynner også å like den retro stilen godt, man lar seg påvirke av trender.
Klem...Ellen

Rosa sa...

Bildet med døra og refleksjonane i vindauga var fantastisk kult! Fleirdimensjonalt....

Me har òg planar, både for ferie og ferie-arbeid neste år. Idag ringte eg faktisk på ei annonse om eit brukt dokkehus, men det var allereie nokon som skulle komma og sjå på det, og dermed har eg ikkje høyrt noko meir. Mine småsnupper ville nok synast det var veldig stas, dei òg. (om ikkje i to etasjar, hihi)

God veke, mali-mo!

Polly sa...

herlige bilder :)

Gammel stil sa...

Vi skulle ønske vi var like effektive som deg:) Selv om vi er to tvillinger, strekker ikke tiden alltid til!! :)

krinkelkroken sa...

Heisann I:)

Har ikke oppskrift til teppe dessverre, men skal høre med min mor, har glemt det i farten.
Her er neste års sommerferie allerede bestilt, vi skal som vanlig leie feriehus i Danmark i 14 dager, med utendørs svømmebasseng denne gangen.
Mange planer her også, nesten ingenting somble gjennomført denne våen/sommeren har rett og slett ikke hatt nok energi eller pågangsmot...men får ta det igjen.
Dukkestue er jo kos, regner med det blir like fantastisk som resten av prosjektene deres;)
Nå er høsten virkelig på plass, og merker at jeg synes det er hlt topp, elsker plaskende regn:)

Belkini sa...

Hei.
Du har veldig mangen fine ting!
♥♥♥♥
jeg har lagt meg til som følger. håper du vi ta en liten titt på bloggen min.

hilsen Belkini.♥

Guttemamma sa...

Hei du!!
Har dere vært på sunwing resort noen gang?? Sjekk feks den de har på Rhodos..vært der to gangre,veldig fornøyd med hotellet og en kosleig gammel del av byen å rusle i om en vil vekk fra hotellet en kveld.
klem♥

Betina sa...

Hejsa !!! sikken en fin blog. Klem Betina sommerhusstil.blogspot.com

AA sa...

Hehe, samme boks og samme mønster på Green Gate-serviset som jeg har! :)

AA sa...

Hehe, samme boks og samme mønster på Green Gate-serviset som jeg har! :)