18 desember 2010

Julekalender 2010: tradisjon


Juleforberedelser for meg handler nok masse om nostalgi og en videreføring av forskjellige tradisjoner som jeg selv har vokst opp med, og slik er det nok for mange av oss. Julekakebaking på kjøkkenet sammen med mamma er absolutt forbundet med mine gode barndomsminner, og jeg er så heldig å ha en lillemali som nikoser seg skikkelig når hun får bake litt. Berlinerkranser, pepperkaker og bordstabler er foreløbig i boks, og vi knasker i oss stadig mer av resultatene hver dag. Spørs hvor mye som egentlig blir igjen til jul ;)

Samtidig som jeg forsøker å videreformidle det jeg selv setter pris på ved julen, og som jeg tror at lillemalien også vil like, så skaper vi jo våre egne juleminner og faste juleaktiviteter. En slik ny tradisjon ble nok skapt idag, nemlig årets barneforestilling på Den Nationale Scene. Vi har sett en knallkjekk versjon av Dyrene i Hakkebakkeskogen og før hun sovnet lurte lillemalien på om vi ikke kunne gå på teater i det fine slottet imorgen også?

Må samtidig få sende en kjempestor gratulasjonsklem til knallflinke Linda- Den gode feen- som veldig velfortjent har vunnet Dagbladet og Kulørs kåring av Årets Interiørblogg. Dette er en av mine absolutte favorittblogger, og feen er helt sikkert velkjent for de aller fleste som leser her hos meg også. Heia deg Linda, veldig glad på dine vegne!

Inne hos NiB har de en egen julekalender, og jeg er dagens luke ;) Så kjekt! Trykk her for å se !

Håper alle kjekke blogglesere har hatt en fin lørdagskveld!


7 kommentarer:

silje-sin sa...

Tradisjoner er gull verdt, både nye og gamle:) Nå er det vi som skaper minnene for våre barn! Håper formen er bra i denne førjulstiden:) klem fra silje.

Huset på terrassen sa...

Tradisjoner er viktige !! Håper dere får en kjempefin 4 søndag i advent! Klemmer fra Linda

Anonym sa...

det er så koselig å formidler tradisjoner videre, og samtidig skape sine egne. her har vi baket for første gang med lillesnupp(21mnd) i år, hun storkoser seg! det er så moro å se:)
Koselig med barneteater:)
ha en fin 4. søndag.
klem Lotte

Lidyll sa...

Utrolig mye flott på bloggen din-ble veldig inspirert av å titte rundt her inne:) Jeg legger meg til som følger jeg! Gleder meg til å se mer!:)Fortsatt god førjulstid!

Ramme Alvor sa...

Deilig!!! Og ein flott tradisjon...likte skåla under også :)

Klem!

-Mia- sa...

Skjønne bilder! Tradisjoner er viktig, og hvertfall i jula! Ha noen koselige førjulsdager! :-) Klem

Eple sa...

Takk for besøk hos en liten, pysete spion- det var koselig :-)

Jeg har nok tittet innom deg og bloggen din noen ganger, men har foreløbig ikke etterlatt med spor, som den mesterlige spionen jeg nå engang er!!

Det er kjekt å se at det går bra med deg og dine, og du lager veldig fine og koselige julekalenderinnlegg! Elsker bildene dine- du er en fantastisk god fotograf!

Jeg kommer snart "innom deg" igjen :-)