08 august 2011

tilbake ;)


Hjemme fra ferie igjen, og tilbake her etter en uplanlagt bloggpause. Utenfor huset vårt venter fremdeles inngangspartiet på vegduk og grus, men dreneringen er iallefall i orden nå, det gjorde vi ferdig før vi reiste på ferietur. Vi har gravd av mellom 10-20 cm gammel jord og ugress foran huset og skal etterhvert ha singel her. Bildene er tatt for tre uker siden, men det ser likedan ut her fremdeles ;) Håper å kunne vise dere mer inspirerende hagebilder snart!

I de små krukkene har jeg mange små geraniumavleggere. De ser vissen ut på bildet her, men har allerede vokst seg store og skal bli til mange nye små bunnplanter i det store bedet vi holder på å opparbeide, et bed som går langs hele inngangspartiet vårt. Jeg har mange krukker i ulike størrelser inntil husveggen her på skyggesiden, med ulike sommerblomster i. Innimellom sommerblomstene har jeg også plantet frø, og satt ned massevis med små avleggere fra ulike stauder, ja til og med en liten eik! Her får de små plantene et beskyttet miljø å vokse seg større i, og jeg husker å vanne dem ;) Samtidig blir beplantningen i pottene grønn og frodig når avleggerne vokser seg til. Et lite tips til dere som vil dyrke frem småplanter selv ;) 8 kommentarer:

Anonym sa...

Fin blogg, fint hem och mycket att läsa. Du som gillar inredningar, besök denna blogg på http://blogg.helenashem.se/ också en jätte trevlig blogg:)
Ha en bra dag/ Maja

Fjordlykke sa...

Velkommen tilbake!
Likte bildet med pusen i bakgrunnen! Tipper det kommer til å bli nydelig utenfor hos dere. Jeg har ikke fått gjort noe utenfor i år pga været, og så har jeg jo vært borte så og si hele sommeren. Men i dag skal min kjære klippe gresset som har vokst seg til en jungel..

Var forresten litt morsomt i helgen. Fant ut at vi har felles kjente. Kanskje du har hørt om det;) Liten verden:)

Ha en fortryllende uke!
Klem:)

Mrs Sessan för Lifestyleblogs.se sa...

Så härligt att vara utvilad efter semester, hoppas ni haft det kanon söta.
Lilleman har sikkert vokst sig stor & lillemalien ännu större ♡

Önskar dig flotta sensommar dagar

Massa goda Klemmer fra oss (som väntar spänt på att få nya lägenheten)

Anonym sa...

Kommer til å bli så fint:) Vi holder på med samme type prosjekt her og venter på hvit singel og noen flere planter....samt godt vær;)

Hav och sten ♥ sa...

Vilket fantastiskt fint hem du har, och blogg :) Man blir verkligen inspirerad!!

Önskar dig en bra dag!

ralfefarfars paradis sa...

Velkommen tilbake;) Det blir sikkert kjempefint tilslutt, har ikke fått gjort så mye i hagen som jeg trodde, men det blir jo sommer til neste år også..,og nye muligheter for å fjerne ugress og snegler;) Tenker på dere. Stor klem.

Jansson bygger hus sa...

Koselig å lese dine innlegg igjen og koselig med en kommentar hos oss :)Er godt med et hus hvor alt er nytt, men jeg må jo si at jeg misunner deg jo et gammelt hus med sjel. :)

Er veldig fornøyd med tørkestativet, god plass til å tørke tøy og fint er det også syns jeg :)

Wilma er et vakkert navn!! Vi hadde egentlig ikke det som alternativ, men ingen av de navnene vi hadde passet helt og plutselig kom vi på Wilma og det passet så bra. Husker jeg tenkte på deg og din Wilma da vi valgte det.

Ha en god helg! Mvh Elin

Anonym sa...

Hei, hei!
I dag fekk eg koseleg pakke i posten - tusen takk. Gledar meg til å få ramme på plakatane :D
Du må helse den vesle som hadde teikna sååå fint til meg - det sette eg stor pris på.

Nok ein gong - tusen takk for koseleg blogg, den likar eg kjempe godt!

Ha ein fin laurdagskveld.

Glade helsingar frå Siri W Øen