16 august 2011

på `an igjen

Her er det jo en spiker eller to å trekke ut. Juu-huu...sukk.

Så er vi igang igjen da. .... Høsten innledes her med en ny runde rot, støv og adskillige timer jobbing ;) Det er endelig midtstuen sin tur, og som dere ser har mali-mo mannen revet de bulkete 60-tallsplatene ned fra tak og vegger. Det gamle panelet i taket skal nå skrapes (etter at tusenvis spiker er trukket ut....), sparkles, pusses, fuges og så males. Tømmerveggene skal kles med gips, de har såpass mye merker etter platene at vi velger å dekke dem. Den ødelagte laminaten skal ut og vi skal legge samme furugulv som i rommene ved siden av. Planen er å gjøre alt dette selv, mens vi ivrig studerer gjør-det-selv ;) Det kommer til å ta noe tid med andre ord, men vi satser på å bli ferdige til jul. Her inne skal vi ha sofa (som nå står på kjøkkenet) og tv. Det blir en lørdagskveldkosestue!

Nå lurer kanskje faste lesere på hvordan det går med de andre prosjektene våre? Hva med gangen? Hvordan har det blitt utenfor? og hvor er ferdigbildene fra tv-stuen i andre etasje? Vel. Gangen har vi bestemt oss for å leie inn fok til å ta noe av jobben, og vi venter på tilbud fra håndverkere. Det ble rett og slett for komplisert og for mye jobb, i tillegg til full jobb (og vel så det) for mannen, og to små barn. Tv-stuen i andre etasje blir heller ikke ferdig før gangen nede er ferdig, på grunn av trappen, så den står på vent. Og utenfor...venter vi på et lass veigrus sånn i første omgang ;) Men, med friskt mot og sånn, så blir det nok bra tilslutt. Håper jeg ;)13 kommentarer:

Karlotte sa...

Dette blir spennende! Føler litt med deg på denne litt delte følelsen. Det er kult å endelig komme igang og det BLIR SÅ FINT til slutt, men så er det samtidig litt tungt å sette igang i gjen, det blir skittent, en husker hvor mye jobb hver j... panelplank var...!
Etter 1,5år totalrennovering med to små barn kjente jeg meg litt igjen i det du skrev nå:-)

Gratulerer med å være i gang og lykke til, gleder meg til å se hvor fint det blir!!

Fin tirsdag til deg!

Klem fra Karlotte

Hedvig och Jag sa...

Så vackert redan nu!

Anonym sa...

Gleder meg til å følge med utviklingen, lykke til!

Hilsen Maria

Heims lille verdenshjørne sa...

Spennende! Det blir gøy å se:D

Anonym sa...

Lykke til! Det er en slags trøst å vite at vi er flere i samme båt. Vi driver også med oppussing av omtrent hele huset, og med to fulle jobber og to små barn, så sier det seg selv at man må være tålmodig. Den som venter på noe godt osv... Det blir så fint til slutt! Takk for mye fin inspirasjon!

linn sa...

det blir heilt unikt og nydeleg til slutt!

dykk er utruleg flinke :)

-klem

jordbærpiken sa...

Hei på deg!

Høres ut som dere ikke får noen fritidsproblemer med det første. :) Det blir nok veldig bra til slutt.

Ønsker deg en god uke! KLem!

ralfefarfars paradis sa...

Det blir bra tilslutt, men selv har jeg nesten sluttet å legge merke til det som mangler- hva skal man egentlig med taklister? Kanskje det beste hadde vært å satse på en ren industriell stil- og bare revet alt til grunnen- og latt det være sånn...Synes dere er kjempeflinke som står på både inne og ute- jeg venter på at jeg skal få inspirasjon til å gripe fatt i en malekost igjen nå snart. Spennende med gangen deres!! Tror kjøkkenet her må overlates til profesjonelle- ellers blir det aldri påbegynt engang. Tenker på dere. Klem fra meg.

moa sa...

på`an igjen ja!
det er du & eggum det :0)
jammen er dere flinke... og med to små barn.. imponerende, synes jeg!
masse lykke til, og jeg gleder meg å se....!
fortsatt fin uke -
smil & klem fra meg

Stine sa...

Ojojoj, her var det litt å henge fingrene i, ja!! Massevis av lykke til :)

vår lille verden sa...

Hei:)Ja du har virkelig et prosjekt på gang.Men det er så absolutt verdt det!Blir spennende og følge deg videre:)Ha en fin fin kveld:)klem

Tina sa...

Lykke til med prosjektene, tviler ikke et sekund på at alt blir bra hos dere!

Haust sa...

Eg er så spent på korleis det blir alt ihop!

God onsdagskveld! :)