09 september 2011

god helg!

Her inne hos malien vår har den nye sofaen ført til litt ommøblering. Dukkehusene har fått ny plass og denne gamle kommoden er nå oppbevaring for endel klær. Kommoden kjøpte jeg forøvrig på Fretex som 18-åring, og var et av de første møblene jeg pusset opp helt selv ;) Maileg-kaninen har fått de gamle dukkeklærne jeg hadde på dukkene da jeg var liten. Lillemalien bryr seg ikke om dukker, men kaninene derimot, de lekes det med nesten daglig.

Som noen av dere sikkert legger merke til, har lillebrors sengehimmel flyttet inn hit, Han er jo ingen prinsesse mamma. Sant nok. Dessuten er flere meter fritthengende tyll og en særdeles aktiv liten gutt en dårlig kombinasjon. Lett å vikle seg inn i for små ivrige guttenhender denne tyllen, men desto vanskeligere å vikle seg ut av igjen ;)

Hos oss går vi helgen imøte med et nystøvsuget hus, nyvaskede gulv og rundstykker i ovnen ;) Vi har kost oss hjemme etpar dager denne uken og har fått ryddet de delene av huset som ikke pusses opp ;) Store-lillemalien er nemlig hjemme fra barnehagen fordi hun skal ha en operasjon på mandag, og jeg vil prøve å unngå forkjølelsessmitting nå rett før. Det er jo ikke noe kjempeinngrep hun skal ha, men med full narkose slå jo mine hønemor-instinkter ut i full blomst og jeg gruer meg skikkelig, mens hun foreløbig tar det hele med stor ro. Usj.

Sender en ekstra god helgeklem til alle dere som har kontaktet meg, lagt igjen hilsener og spor i innleggene jeg har skrevet i det siste, både kjente og ukjente. Det er så godt å føle omtanken fra dere, og jeg setter uendelig stor pris på det! Jeg har en liste med mailer å svare på, men svar kommer til dere alle etterhvert! Jeg har nok mere på hjertet og flere tanker jeg vil dele rundt det å miste et barn, så det kommer nok flere innlegg med disse temaene etterhvert. Akkurat nå står imidlertid lillebror, malien og jeg på farten ut døren her, med nistekurven pakket for en liten høsttur til Aboretet, håper solgløttene holder!

En riktig, riktig god helg til alle dere flotte mennesker som er innom bloggen idag! Ta vare på dagen og gi en klem til noen du bryr deg om!

31 kommentarer:

Landcharm sa...

En utrolig sjarmerende barnerom! Ønsker deg en god helg!

Hulda sa...

Så herlig rom hun har! Sengen var så skjønn, i den herligste farge! :) Likte dette veldig godt. :)

Karlotte sa...

Nydelig jenterom:-) god helg til dere og lykke til på mandag!!

Klem fra Karlotte

Myke minutter sa...

Så utrolig koselig rom! Den kaninlampen står på ønskelisten til femåringens rom her :) Og er det ikke et Playmobil-dukkehus jeg ser? Ønsket meg så fælt et sånt i barndommen men fikk aldri, så derfor måtte selvsagt min egen datter få det :) Føler ellers veldig med deg i tapet av den lille datteren din! Jeg var nære på å miste begge barna mine ifm fødselen og har hatt mange spontanaborter. Håper du har en fabelaktig fredag og får en herlig helg!

Kreoline sa...

Utrolig koselig og skjønt barnerom, her er det nok mye kos og lek. Lykke til med operasjon, og god helg. Klem.

vår lille verden sa...

så koselige bilder av dine vakre barnerom:)Kose deg på tur i høstværet og god helg:)klem kathrin

Ellen sa...

Det er rommet er bare helt nydelig! Jeg har vurdert å kjøpe Maileg-kaniner til frøkna, men foreløpig har hun ingen. Kanskje det skulle være årets julegave? De er jo så utrolig fine, og ikke minst dekorative, hehe ;)
Tenker på deg ofte!!! God helg til deg og dine, og lykke til med den forestående operasjonen. Det går nok bra ;) Klem fra Ellen

Jannicke sa...

åå, et drømmerom for en liten jente.

Masse lykke til med operasjon - det skal nok gå veldig fint (men skjønner dette med hønemorfølelsene... jeg er akkurat slik og).

Klem j.

Stine sa...

SÅ utrolig nydelig!!! Veldig gjennomført og vakkert :)

Tomines hjem sa...

så fint dukkehus.. er det gammelt??

har aldri sett sånt før..

ønsker deg også en fin fin weekend.. og at dere også får litt sol.. takk for søt hilsen.. tenker på deg... så da er det så fort gjort å sende deg et hjerte.. men det klarer jeg bare fra pc på jobben... ( men tenker på deg selvom jeg er hjemme også da... )
stor klem og suss til dere..

v

Oceanfurnitures sa...

Kul blogg! Mycket inspirerande!!

Snuskebassa sa...

Nydelig værelse!
Ønsker deg en herlig helg :-))
Klem fra LIV

HeiltA4 sa...

For eit koseleg rom!! Fargar og møblering ♥ Love it!

Måtte le litt då eg las om storeguten din som tulla seg inn i tyll ;) Ikkje alt som mødre vil skal gå, som går.

God helg!

Hanne

Silje Kristin sa...

Nydelig barnerom!!

Ønsker deg en super fredagskveld!
klem

Conny's Cottage sa...

lovely room.

Pafrika Og Belkini sa...

Du skriver så fint - og trist - om Wilma og om sorg. Har tenkt masse på dere, men må lese slikt i små porsjoner akkurat nå.
God helg, og lykke lykke til på mandag! Går sikkert bra ja, men tro meg, skjønner hønemorfølelsen veldig godtt!

Saras stove sa...

Nydelig rom! Elsket fargen på sengen! Takk for en inspirerende blogg! Ha en fin helg! Sara

Rosa sa...

Finaste jenterommet!

har lese dei andre innlegga dine frå den siste tida, og tårene sit spikra i augekroken. Du skriv så uendeleg vakkert og nært om den store sorga de har måtta tåle. Og det er så godt å lese at du litt etter litt finn lukkelege stunder, sjølv om Wilma er ein annan stad. At ho alltid er med deg er eg ikkje i tvil om!

Ha ei god helg, mali-mo!
klem

frk.hardanger sa...

Nydelig dukkehus!!!

Guttemamma sa...

Helt herlig barnerom!! Du må ikke føle at du må legge igjen spor hos meg iallefall, vet hvordan det er når det hoper seg opp:-)
Stor klem og god helg♥

Tryllehuset sa...

Du har noen skjønne unger! Og for et fint barnerom! Takk for inspirasjon, jeg må vel klatre opp på loftet og gjøre noen inngrep på barnerommene her i Tryllehuset... ;-)

Ha en fortsatt fin helg, sender masse gode tanker til store-lillemalien på mandag!

Kom gjerne innom min lille blogg og delta på gi-bort'en min! ;-)

Vennlig hilsen
Kathrine i Tryllehuset

ralfefarfars paradis sa...

Det rommet er bare sååå nydelig, skulle gjerne hatt det selv;) Så fin lampe hun har fått;)Håper alt går bra med operasjonen, skjønner veldig godt at du er nervøs, det er bare naturlig- selv om det er en enkel sak. Det blir en spennende uke for oss nå. Sender deg en mail etterhvert. Stor klem

ralfefarfars paradis sa...

Så flink du er som sager ved, her har vi fått sagd ned flere svære trær- og mannen har gått til innkjøp av motorsag og er ute og holder på i skogen både sent og tidlig- det hadde jeg aldri trodd jeg skulle oppleve;)

Hem och Lycka sa...

Rummet är underbart! Det går fint på måndag ska du se! Klem Mia

Anonym sa...

Hei kjære Malimo:) Tenker på deg og gleder meg til å lese flere innlegg til/om fine Wilma`en deres!! <3 Tenker ofte på dere!!

Masse lykke til med operasjonen til lille malien imorgen!! Og til mamma`n og pappa`n også!! Det blir godt å få overstått :D Da letter du nok maaange kilo ;) Og da kan dere feire og puste ut... :) Masse tvi tvi, det går nok fint, de hvitkledte er flinke vet du!! ;) :D Klem fra Ann Kristine, fast leser fra Bergen.

JACQUELINE sa...

Beautiful photos, lovely Blog...thank you for the inspiration.

lots of love from switzerland
Jacqueline ♡

http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

mali-mo sa...

Hei Ann Kristine, fast leser fra Bergen!

Ville bare si at jeg setter stor pris på å få ha deg som fast leser, og blir vedig glad og takknemmelig for de koselige og fine hilsenene du legger igjen her hos meg!

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, kjære deg:)) Takk for koselig hilsen! Ja, vi koser oss!! Slitsomt, inspirerende og GØY!!!

Jeg har kjøpt vasken på Eurobad - er veldig fornøyd - men jeg har ikke navn og mål i hodet. Kan jeg komme tilbake til deg når jeg kommer hjem fra Paris?! ;) Vi prates!!

STOR klem
ANETTE

Anonym sa...

Så fint rom! Skulle ønske du kunne lage et til meg også. Heldige lille-Malien. Håper operasjonen har gått bra. Det er ikke noe gøy, selv om man vet at det ikke er farlig.

Hilsen Kristin

Anonym sa...

Bare koselig, fine Mali-mo!! Koselig også å gjøre det synest jeg :);) Bra du liker de.. !!
Håper det gikk fint med operasjonen til lille malien - og med deg og pappa`n.. !!
Klem fra Ann Kristine, Bergen.

mali-mo sa...

Hei Myke minutter!
Takk for gode ord.Skjønner at du har hatt dine tøffe tak du også.
Og, joda, det er Playmo dukkehus!
Klem til deg!

Ann Kristine;
glad for å se at du har vært innom meg igjen og lagt igjen en hilsen ;) Blir alltid glad for det;)
Stor klem til deg!

Tomines;
nja, det er et dukkehus vi har arvet, så det er vel 10 år kanskje. ;)

Kristin;
Tusen, tusen takk for koselig hilsen! Kommer gjerne og lager romtil deg jeg, hihi ;)
Klem ;)

Alle sammen:
operasjonen gikk bra!!! (selv om jeg var helt kvalm...lillemalien taklet det som en HELT og fikk masse skryt av legen for å være tøff). Håper det ikke blir nødvendig med flere operasjoner!
Klem til dere alle ;)