14 september 2011

summerfeeling
I vanlig skal-bare-pusse-opp-bittelitt-i-dette-rommet-ånd sprer nå det altfor velkjente oppussingskaoset seg langsomt fra rom til rom. En stol blir flyttet hit, en haug klær fra garderobeskapet som ble flyttet legges dit, gipsplatene kan stå her så lenge, og alle familiens sko setter vi inntil videre her. Og tørketrommelen, hvor skal vi plassere den forresten? Jo, midt i stuen. Selvsagt. Med skjøteledning og det hele. Juu-huu!

Vår forsiktige oppiffing av det midlertidige vaskerommet har så langt ført med seg flytting av en dør, gipsing, ny tapet og nytt gulv. Jajamennsann. Da vi først holdt på med IKEAs kjøkkenplanlegger (et program som kan brukes til mye mer enn kjøkken) laget vi likegodt en plan for gjestebadet nede og en for badet vårt oppe også. Midtstuen står grundig på stedet hvil samtidig som gangen vår stort sett er full av verktøy og rot, siden vi venter på snekkeren. En god grunn altså, til å vise dere bilder fra soverommet med halvoppredde senger ;) Her hjemme fremstår dette rommet som direkte ryddig sammenlignet med resten!

Soverommet vårt er fremdeles i sommermodus. Jeg får litt sommerfølelse av sånne hvite blondegardinkapper, og denne er fra loppemarked. På sengen er det et sengeteppe jeg kjøpte som 17-åring (!), arvede nydelige hvite putetrekk (takk svigermor!) og hvitt sengetøy fra IKEA. Lillebrors fine stjernesengetøy er fra BabyDan, bamsepute fra Lexington. Som vanlig en fin blanding av dyrt og billig her hos oss :) Den fine mini-sengen som vi låner av min bror må snart byttes ut med ordentlig babyseng, siden lillebror har begynt å dra seg opp etter armene, så da blir det vel kanskje litt høstlig fornyelse i resten av rommet også etterhvert. Jeg har lyst til å henge noe opp på veggene, men vet ikke helt hva. Nye gardiner kunne jeg også godt tenkt meg, så litt kvalitetstid med symaskinen står på ønskelisten.

God onsdag alle sammen
og masse, masse takk til alle dere som legger igjen sånne koselige kommentarer! Jeg skulle virkelig ønske tiden strakk til for å besøke alle blogger tilbake, men det gjør den rett og slett ikke.
22 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

He, he, oppussingskaoset kjenner vi godt til:-) Jeg klarer å lage kaos bare av å male en stol, så jeg må skikkelig stålsette meg til litt større prosjekter.

Litt summerfeeling setter vi pris på i regnværet:-)
Koselig soverom!

Frk.Virrum sa...

Kaos, så deilig orden i ny ham! :-)
Fine bilder!

ralfefarfars paradis sa...

For et vakkert soverom, gir fred i sjelen..og gjør at jeg gremmes enda mere over vårt soverom...du er nok ikke den eneste som lever i kaos, men nå fikk jeg lyst til å fikse opp på vårt soverom med en gang- da må vi vel ha senga i stua så lenge;)
Heldigvis har vi ikke tørketrommel- for den hadde jeg ikke visst hvor jeg skulle plassert- til gjengjeld har vi to stekeovner og tre kjøleskap;)Lykke til med videre oppussing- gleder meg til å se bilder når det er vakkert ferdig;) Stor klem.

PIONPIA sa...

Ja, den sommerfølelsen, den må vi bevare så leeeeenge vi kan!
Nyt den og ha ei fortsatt fin uke!
klem

Mia sa...

Så nydelig og koselig soverom, jeg hadde jammen beholdt det slik en stund til. Takk for inspirerende blogging, alltid stas når du har nye innlegg. Lykke til med oppussingen!

ELLEMELL sa...

ahh!
den lille sengen der var helt nydelig!
ja, er ofte sånn at det baller på seg med det ene prosjektet etter det andre, og plutselig er ingenting som det skal lengre...

jaja... så blir det bra til slutt!
klem ellemell

Marte sa...

Så koselig den lille sengen var! Lillebroren her ligger i pappsen sin grindseng, litt koselig det også:)

Kjempefint soverom, ser så svalt og fint ut:))

Ønsker deg og småen fine dager:))

Klem!

KÄRLEKEN TILL INREDNING sa...

Vilka vackra bilder! Kram Linda

Rosa sa...

Her kan ein sove godt, det er eg sikker på. Og det ser ryddigt ut i forhold til eit kva slags som helst rom i mitt hus. Utan noko særleg oppussingskaos... eg ynskjer meg husmor-gen til bursdagen. Mange!! ;)

God veke vidare!

Duse Pasteller sa...

Kjempefint!!
Og den hvite lampen likte jeg veldig godt:)
Janni

Villa Wikan sa...

hehe, kjenner til den der ;-) Skal bare skal bare, så blir det storprosjekt ;-)
Soverommet var skikkelig delikat, og ja det ga sommerfølelse.

Ha en god natt =)

Anonym sa...

Oh,vilka vackra bilder. Älskar inredningen i sovrummet.

Kram
Ingela

personal training mayfair sa...

Vilka vackra bilder!

LIVS LYST sa...

Herlig soverom!!

Dere har sånn enkel, ryddig og FANTASTISK deilig stil i huset!!

Liv ;O)

Stine sa...

FOR et nydelig rom!! Bare elsker de sarte og fine fargene, veldig delikat!!!

Klemmer fra Stine

Den gamle stil-de svunne tider sa...

meg og deg har bare altfor lik smak altså, det er så koselig og avslappende fint hos dere. >Håper det går bra med familien .

Anonym sa...

Koselig stemning på soverommet selv om det er kaos andre steder i huset:)

Anonym sa...

Hei
Tittet og leste bloggen din i går kveld..så vakkert hjem og vakre barn du har..du skriver godt..å traff hjertet mitt..har tenkt på deg i hele dag..og måtte lete igjennom all e-posten min...for jeg fikk et dikt av ei venninde som er så vakkert..og følte jeg måtte finne dette å dele det med deg..

They say memories ar golden.
Well maybe that is true.
We never wanted memories.
We only wanted you.

A million times we needed you,
a million times we cried.
If love alone could have saved you,
you never would have died.

In life we loved you dearly,
in death we love you still.
In our heart you hold a place,
no one could ever fill.

If tears could build a stairway
and heartache make a lane.
We would walk the path to heaven,
and bring you back again.

Our family-chain is broken,
and nothing seems the same.
But as God calls us one by one,
the chain will link again.

Ta vare på deg og dine
Klem Heidi

mali-mo sa...

Tusen takk Heidi!

an angel at my table sa...

Vackert sovrum!

Allt gott
Mari

MiaNostalgia sa...

Så koselig soverom dere har, med skikkelig sommerfølelse som du sier. Her er det kaos før ferie og flytting, savner et ryddig hjem. Men, men det kommer forhåpentilgvis etterhvert :-) Klem

anno1920.blogg.no sa...

Så fin blogg! Her titter jeg innom igjen! :)
Hilsen fersk blogger