26 september 2011

interiør & boligmessen 2011

Begrepet sild i tønne fikk litt nytt innhold. En stund der følte jeg at vi alle gikk i tog rundt på messeområdet. Interiørtoget ;)


Ååååå, kor kjekt! Så masse flott å se på! Så masse kjekke, skjønne, interiørbloggejenter! Så gysla varmt! Så sjarmerende konferansier, så flink fotograf, så spennende samtaler. Så mange fristelser, så mange engasjerte, flinke mennesker, så god frokost (og SÅ deilig kake). Så masse folk!!! Så lang kø utenfor (heldigvis kom jeg jo før køen, til bloggefrokosten, bare ørlite forsein der). Såååå sein kveld (og så trøtt morgen). Så kjekt!

Jeg er rett og slett litt ør. Jeg snakket med så mange koselige folk, hilste på ennå flere og gikk et eller annet sted der rett og slett litt i surr ;) Og hvis du er en av de mange knallkjekke jentene jeg snakket med igår, og savner en liten takk-for-sist melding på bloggen din fra meg idag, så skyldes det rett og slett det. Så jeg tar det her; takk for igår alle dere koselige interiørbloggere, og alle dere greie interiørjenter uten blogg som jeg pratet med også! Legg gjerne igjen en liten hilsen under her, så jeg finner deg igjen!

15 kommentarer:

Med kjæleik til livet sa...

så kosselig med messe ---- skulle ønske det var litt nærare ....

trøttetryne her og --- nattarbeid i fjøsen og har vert med på ein tvillingfødsel ;)

monikaklemma

Jannicke sa...

Superkoselig dag - og du var dessverre en av de jeg ikke fikk hilst på (kjente deg nok rett og slett ikke igjen tror jeg, enten det - eller så så jeg deg ikke)... skulle gjerne fått hist på absolutt alle - men det gikk i surr for meg og til slutt. Men herlighet for en messe, satser på at det blir en årlig begivenhet, DA skal jeg prøve å få med de jeg ikke rakk over denne gangen!

Ha en fin uke!

Klem J.

Karna sa...

Var du der....jeg tror ikke jeg fikk hilse på deg, var så mange at det gikk litt i surr en stund....Vi får ta det igjen en annen dag....Ble utrolig mye folk etterhvert, og da trakk Karna seg stilt og rolig tilbake, så det var bra vi fikk en tidlig start så vi fikk med oss alt...

Ha en fin høstuke....

Marte sa...

Takk fr sist! SÅ glad jeg fikk hilse på deg, det var jo ikke skummelt i det hele tatt - bare kjempekoselig! :o)

Så satser jeg på vi treffes til en trilletur en fin høstdag! I dag er det jo bare heeelt ille, tror jeg holder meg innendørs - er redd vi blåser over ende, både vognen og jeg, hihi:)

Ha en fin dag!
Klem, Marte

Hilde sa...

Hei! Jeg var også der, men fikk ikke hilst skikkelig på deg. Fikk bare i forbifarten kommentert for en blid gutt lillegutten din er! Han så ut til å storkose seg blant alle interiørdamene! Håper du koste deg masse, det gjorde jeg! Vi satser på at dette blir en årlig begivenhet, og at jeg rekker å hilse på ennå flere. Klem

Barbros lille atelier sa...

Ja, det var en kjempefin messe og mange hyggelige bloggedamer. Gøy å treffe deg i virkeligheten! Du var akkurat så trivelig og koselig så jeg hadde forestilt meg:-)

Klem

Tina sa...

Hei Mali-mo, jeg var ikke i interiørparadiset her, men ser ut som en flott begivenhet for oss interiørbloggere.

Leste meldingen din om hvor jeg har kjøpt flisene. De ble kjøpt på Bergersen flis her oppe i Trondheim, men de har flere butikker rundt om i landet. Flisene kommer fra Villeroy & Boch. De svarte små tok jeg fra en annen leverandør for å få ned prisen slik at mannen aksepterte summen....

Lykke til i jakten på flis:)

linn sa...

takk for sist! sjølv om eg ikkje fekk snakka med deg :) ser eg er med på bildet ditt, hihi :)

det var ei utruleg kjekk messe, og eg satsar på at suksessen blir gjentatt neste år. kankskje bloggfrukosten bør vare litt lenger då, slik at me får betre tid til prat ;)

kos deg i regnet

-klem

Monicas hus sa...

Hei på deg.
Et kjempearrangement, som vi håper kan bli en årlig tradisjon. Imponerende innsats av både utstillerene og de som stod for arrangementet.Flott oppsummert i innlegget ditt ;)
Kan nok ikke si takk for sist.., jeg besøkte messen søndage. Litt mindre sild i tønne da.., men likevel masse folk (og høy temperatur;), mye flott å se på og mange fristelser!
Ønsker deg en riktig fin ny høstuke;)

Lang Rekke sa...

Hei!

Jeg stod bak deg for å ta heisen, trooor jeg :) Skulle bare tatt mot til meg og hilst på deg! Bloggen din er så fin.

Alt godt, klem!

Frøken Fryd sa...

Hei på deg og takk for helsing :) Det var ei kjempe kjekk helg! SÅ mange inntrykk, og så mange kjekke folk, så mykje latter og glede. Satt så langt vekke frå deg på laurdag at det vart ikkje veksla mange ord, men eg fekk no sett deg og du er ei strålande og blid dame, det er det ingen tvil om. Me får satsa på at det blir ei ny messe til neste år - det var jo skikkelig kjekt! Er også skikkelig trøtte-tryne i dag!

Og eg elsker bloggen din, så er det sagt :)

Klem Eli

Fjordlykke sa...

Enig! En fantastisk messe! Og frokost, så artig! Moro å samles slik. Jeg måtte le av meg selv da jeg plutselig sto med en veldig tung eske, med en veldig fin Kitchen Aid i. Lommeboken ble slunken gitt:)

Ha en super uke!
Klem:)

KRISTIN - Vingesus og Julebrus sa...

Hei!
Kjempekoselig å hilse på deg: )
Sier meg enig i alt du skriver og føyer til at jeg gikk i surr alt under frokosten. Var vel ikke helt forberedt på så mange inntrykk så tidlig på morgenen. Middagen fikk jeg jo ikke med meg, men forstår på flere at den var veeeldig koselig.
Kaster meg fort rundt hvis det blir bloggtreff i Bergen ved en annen enledning: )
Ha en fin uke!
-Klem Kristin-

Inger Johanne sa...

Hei du!

Fekk desverre ikkje helst på deg, men såg deg såvidt vandrande med barnevogn! Søte du! Er innom bloggen din med jamne mellomrom, har felt mange tårer her inne... Men òg kost meg med nydelege interiørbilder! Du har ein flott blogg!
Satsar på sjansen til å få helst på deg ein annan gong - kanskje neste år..?

Klem

INTERIØR & BOLIGMESSEN sa...

Hei Mali Mo; vil takke deg for at du kom på messen. Leser ofte bloggen din og ble superglad for at du kom. Synd vi ikke fikk snakket sammen. Var så mange ting å holde styr på:-) Ha en fin høst, så holder vi kontakten via bloggverden hele veien frem til neste års messe. Klemmer Trude