22 oktober 2011

endelig bedring- og tusen takk!

En mye bedre lillebror herjer i sofaen oppe i tv-stuen i andre etasje idag.

Her er det endelig en god lørdag igjen. Etter fire besøk på legevakten og barnepoliklinikken, adrenalininhalasjoner og forskjellige medikamenter, er lillebroren bedre av den falske kruppen. Stakkars.

Tusen takk til alle dere som har kommet med gode råd og tips og oppmuntrende hilsener, det setter jeg virkelig stor pris på. Det er godt å lese at dette går bra og at det finnes masse som hjelper. Medisiner står nå parat i kjøleskapet her i tilfelle dette gjentar seg!

All den kalde luften foran åpne vinduer de siste dagene har imidlertid gitt han en ny forkjølelse, og siden jeg jo er den hønemoren jeg er, så er jeg jo litt bekymret for at kruppen nå vil komme tilbake igjen, men jeg krysser fingrene for at han iallefall får kommet litt til hektene igjen først.

Som om ikke han har slitt nok de siste dagene så ramlet han også ut av sengen og knakk hjørnet av den ene fortannen. Akk.

Idag snekrer mali-mo mannen lister på vaskerommet, de to gullungene  leker akkurat nå på lillebrorrommet mens jeg sitter i pysjen (fremdeles, ja!) med kaffikoppen og softer foran bloggen. En god lørdag!

26 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

God helg til deg og dine og godt det går bra med lillebror!

Frk.Virrum sa...

Hurra for bedring og friske barn!
Ha en fin (arbeids?-)helg videre!
Klem

Cathrine sa...

Så godt han er på bedringens vei. :)

Jannicke sa...

sååå bra å høre :o) Klem J.

mali-mo sa...

Hei Cath!
Kjekt å "se" deg her...håper formen din er bedre?

nadja sa...

Så godt å høre.

Hannepanne sa...

Har sett at det var så "stilt"her på bloggen så skjønte nesten at det måtte være noen som var syk etter forrige innlegg og dømme:)
Godt at det går bedre med Lillebror,aldri artig når de små er syk:)

Hanne=)

Hem och Lycka sa...

Stackars liten! Han är såå sööt! Klem Mia

Pafrika Og Belkini sa...

Du fortjener noen dager i pysjen nå ;) Godt å høre at det er bedring!

Stine sa...

Uff, dette kan ikke være morsomt..får håpe det har bedret seg og at kruppen ikke kommer tilbake..

God lørdagskveld!
Klemmer fra Stine

Stine sa...

Uff, dette kan ikke være morsomt..får håpe det har bedret seg og at kruppen ikke kommer tilbake..

God lørdagskveld!
Klemmer fra Stine

Marit i Trøndelag sa...

God kveld!
Jeg sender deg en klem i kveld jeg, skjønner det har vært tøffe tider for dere. Slitsomt når barna er syke, spesielt når det blir så mange lege/sykehusbesøk.

Jeg er ofte innom bloggen din, synes du har en veldig fin blogg. Du skriver så nært og personlig om livets utfordringer på godt og vondt. Takk for at du deler med oss lesere, takk for at vi får ta del i din hverdag. Dine opplevelser og tanker om Wilma
gjør sterkt inntrykk på meg. Hun var en skjønn liten jente, som har satt dype spor. Livet er så brutalt urettferdig noen ganger. "Prisen for å møtes, er tapet når vi skilles. Var møtet godt, er det prisen verdt."

Jeg ønsker deg og dine en riktig god helg.

Klem fra Marit.

Røsslyng sa...

Så godt at veslebror er betre! Har litt erfaring med falsk krupp på jenta, og det er forferdeleg ekkelt når det står på, for både store og små. Så å sjå dei betre etter noko sånt er ekstra godt! Laurdagsklem:)

et kjært hjem sa...

For en skjønning!! Ikke noe gøy med syke barn, bra han er på bedringens vei! Ha en fin helg!

Ellen sa...

Hælledussen, så skjønn han er!!! Og veldig lik storesøster, eller?
Så fint å høre at han er bedre. Det er virkelig ille når de små er ordentlig syke, ikke noe moro.
Kjedelig med den tanna og da, men det er jo bare sånn som skjer av og til. Melketann, heldigvis! Fortsatt god helg!! Klem fra Ellen

ralfefarfars paradis sa...

For en sjarmør;) Skjønner det har vært hektisk for dere, også blir man jo så bekymret...håper inderlig han slipper å bli forkjølet nå....vi har influensa her i tur og orden- og nå kjennes det ut som det kommer til meg. Håper du får noen netter med god søvn nå. Flink mann du har som snekrer lister, vi prøvde oss på taklistene i stua her- og det endte nesten med skilsmisse;) Men nå har pappa gitt noen tips til oss- så får vi se om det blir gjennomført.Stor klem til deg og din skjønne familie;)

Whitebite sa...

så godt!

Marte sa...

FOR en herlig pjokk:))
Stakkaren, så mye sykdom!

Håper det blir en fin uke, og friske barn!!

Klem, Marte:)

Karna sa...

Godt å høre at dere er på bedringens vei i huset....Får vel holde for en stund nå...

Når det gjelder hund, så har jeg hatt am cocker i snart 20 år, noen har vært helt friske, noen har hatt problemer med ører og øyne, tror det er VELDIG viktig å sjekke ut oppdrettere før dere bestemmer dere.... Fantastiske hunder er det, akkurat passe størrelse, og ikke minst INGEN røyting...De må klippes, men det må jo være mye bedre enn alle hundehårene i huset...

Det som også er kjekt med disse rasene som skal klippes, er at de er allergi vennlige, så hvis det er noen som er allergiske så er det lurt med hunder som ikke røyter...

Gi meg gjerne en lyd når dere har bestemt dere, er bare så kooooselig med hund....og en får jo ikke akkurat mindre lyst på hund når en følger "valpekullet" på TV heller....suuuuuk...he,he...

God mandag!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg!
Argh, syke barn er en påkjenning. Husker da mine var små, jeg ble helt fra meg av bekymring når de var syk, skikkelig pinglemamma, hehe
Godt å høre at han er bedre, så får vi krysse fingre for at det ikke skjer igjen. Hjørnetannen får han ny om noen år, så pytt pytt!:)
Ha en fin ny uke.
Klem

salige lavendel sa...

Uff og uff så mye dere har vært igjennom de siste dagene da!! Godt at det er på bedringens vei...Lykke til med nattesøvnen for både deg og den lille pjokken. Er jo et godt tegn at han "herjer" i sofaen da =)

Therese ❦ Fjellrosa sa...

For en skjønn liten gromming du har Mali-Mo ♥

Eple sa...

Godt å høre at lillebror er på bedringens vei- håper det bare går oppover fra nå!! Fine dager til deg og dine :)

Siw Aina sa...

Så kjedelig å høre at dere har blitt plaget av den falske kruppen. Noah vår hadde noen runder når han var rundt 6 måneder, men etterpå har vi så langt vært velsignet fra å få det tilbake. Man blir da så inderlig redd for de små mens det står på.

Magdalena sa...

så godt det er over no...
men ikke alltdi det kommer tilbake ved forkjølelse, like vel er det godt å vita man har noe å hjelpe seg med. lkke til, og det går bra, man må bare jobbe med sin egen redsel, beholde roen, selv om det er aldri så vanskelig!!! (vet hva eg snakker om) så er man bare så himla redd for barna sine...
klem og fin dag! skjønn gutt!

Anonym sa...

Stakkars lille hjertet <3 Ikke moro med krupp, men godt at han er på bedringens vei.
Jeg hadde falsk krupp i en alder av 5-6 år, og siden jeg var såpass gammel, husker jeg det fortsatt, helt grusomt! Jeg hadde feberfantasier av en annen verden...
Får håpe at den ikke kommer tilbake til lillegutt.

God helg!
SH