01 november 2011

kunstutstilling

Hele familien tegnet som kosedyr ;) Som dere ser er Wilma også blitt med på bildet, mens godeste mali-mo mannen balanserer oppe på hodet mitt;) På bildet over her står kunstneren selv og holder åpningstale og ønsker meg og lillebror velkommen.

Med syke barn og masse innedager gjelder det å finne på noe å holde på med når man ennå ikke er helt pigg nok til å gå ut, men heller ikke så syk at man bare vil ligge på sofaen under et teppe. Disse bildene tok jeg i forrige uke og her ser dere lillemalien holde ordentlig kunstutstilling på kjøkkenet. En hel formiddag gikk med til kunstproduksjon, deretter ble bildene hengt opp, og hun laget til en cafe på lekekjøkkenet. Når mali-mo mannen så kom hjem fra jobb handlet vi kunst og kafevarer over en lav sko (etter en rask jakt i alle lommer etter småpenger) ;) Kjekt for både liten og stor!

Denne uken er min siste i mammaperm (hvor i all verden ble tiden av?), så her har jeg selvsagt planer i massevis. Imorgen blir det julegaveverksted sammen med lillemalien (litt tidlig ja, men jeg skal jo jobbe hver dag frem til jul...) og jeg har tenkt å gjøre et seriøst fremstøt på å få ut de siste takkekortene fra lillebroren (sier jeg nesten uten å rødme. Huff. Noen ganger tar ting bare tid liksom. Men bedre seint enn aldri gjelder vel ennå?). På rommet til lillemalien er det ommøblering på trappene, og etpar nye prosjekter jeg har planlagt der inne skal settes ut i livet. Vaskerommet er også nesten klart, så da mangler bare håndverkere til gangen (har du noen å anbefale må du gjerne tipse meg!!!). Nå skal vi igang med fiksing av gårsdagens lille søte heks for avgang til barnehagen og en helsestasjontur for lilebror. God tirsdag alle sammen!

15 kommentarer:

Hilde sa...

Så artig med kunsutstilling :-)
Herlig bilde :-))))

Ja permisjonstid flyr fort av sted det er sikkert. Men er det ikke så de sier at tida går fort når en har det morro :-)
Nyt de siste dagene.
Gleder meg til å se veskerommet ;-)

Klem fra Hilde

Mona sa...

Så stilig!

Jeg har også hatt kunstutstilling på bloggen min (flere ganger faktisk). Ja barna sine kunstverk da. De er jo så utrolig flinke! Og jeg elsker at de ikke lar seg styre av hva som er "lov og ikke lov". Sånn at himmelen må være blå osv.

Stilig!

martine sa...

Hihi, så koselig! Og så fin barnekunst :) Jeg liker bloggen din så godt jeg!

Ellen sa...

Så herlig med kunstutstilling!! Fin aktivitet på en innedag ;) Tror igrunn vi kunne hatt det selv, det er jo en enorm produksjon av tegninger, malerier, perlekjeder og perlearmbånd her i huset. Koselig ;)
Fint å høre at dere begynner å komme til hektene igjen, høsten kan være tung med mye sykdom.
Kos deg i denne siste permisjonsuka!!! Klem fra Ellen

Ivy and Elephants sa...

Oh she is adorable. What great photos!

Paula
ivyandelephants.blogspot.com

Ivy and Elephants sa...

Oh she is adorable. What great photos!

Paula
ivyandelephants.blogspot.com

Frk.Virrum sa...

Så koselig!
Fineste kunsten som finnes!!
;-)
Ha en finfin dag!

Lev Vackert sa...

Hej! Missa inte vår stora tävling! KRAM Petra o Ingela

Kremhuset sa...

Så morsomt! Hun er helt nydelig! God bedring

Marianne Dragon Waagan sa...

Så herlig kunstutstilling, virkelig flotte bilder. Gratulerer til lillemalien med en vellykket utstilling:)

Ønsker deg en finfin uke videre:)
Klem Marianne

Svenngården sa...

Nydelige jenta di!
Jeg håper dere er på bedringens vei nå.. Stakkars, så trasig syke dere har hatt i hus!

Gøy og kreativt med kunstutstilling :) Flink!

Klem
-Amalie

cissemosse sa...

Hei, hei! Sengetøyet til Emma er Rosalinde eller hva det het??? Hadde det på Ikea før i tiden.. Kjempesøt kunst -den med hele familien var ekstra søt! -Også kunstneren selv da!

Marlene sa...

Herlig kunstutstilling og fantastisk vakkert bilde av en nydelig jente.
God helg!

Stine sa...

Ååå, for en flott kunstutstilling :)

Hun er bare så herlig!!!

Anonym sa...

Hei Malimo!! Så bra at dere er friske igjen, minsten spesielt!! Den syken han hadde hørtes ikke kjekk ut nei, skummel.. !! Bra det fins hvitkledte som kan hjelpe til trengs det !!! Derfor de jobber vet du, for å hjelpe oss ;)Håper han og dere alle holder dere friske framover en laaang stund nå iallefall!!

SÅ flink lillemalien er da!! Til å tegne, FÅ MED ALLE, presentere, ser såå stolt ut :);)Herlig alder!! Heldige deg og lillebror som fikk komme å se på kunsten hennes!! Så fint å se at hun også husket på å tegne Wilma`en deres på tegningen sin!! <3 Hun hører jo til i familien hun også!! :):) Selv om hun ikke kan SEES... hun er nok med dere likevel, på sin måte :):) Og fins IALLEFALL HELT KLART i hjertene deres, også i storesøsters!! <3

Jeg har et tips til dere og andre englefamilier idag:) Forsåvidt til alle andre som også måtte være interessert ;) Plantasjen har nå fått inn igjen nye små søte lykter til telys med hvitt hjerte på, i rødt, svart og tror hvitt :):) ENDELIG!! Tenkte hvis dere vil ha en slik hos Wilma og/el hjemme hos dere selv :):) Ifjor bare MÅTTE jeg kjøpe en til å ha på morfars grav og en til meg selv hjemme, og kjøpte også en til besteveninnen min :):) Har vært på utkikk etter disse leeenge nå til div andre graver og visse andre anledninger da en slik "hjertelykt" passer inn, men uten hell :( Tydeligvis en vare som taes inn spesielt i forbindelse med julen, så hamstre nå evt liker du de også ;)hehe
Jeg trengte også ny lykt hos morfar da jeg var der hin dagen, Plantasjen hadde også fått inn middels stor "hjertelykt" nå i svart og rødt og tror hvitt, kjempefine de også!! :):) Det var nok noe med den hjertesymbolikken som traff meg... !! <3
Det var et tips fra meg, nei to ;)

Imorgen feires Allehelgensdag i kirkene, hvis du ikke vet om det.Vet ikke om du/dere har vært i kirken denne dagen tidligere, eks samme året dere mistet Wilma, eller ved andre anledninger. Jeg var for første gang en slik gang for 4år siden da vi hadde mistet morfar og det var en veldig fin opplevelse!! Trist, godt men fint og viktig, om du forstår og det tror jeg du gjør :);) <3 Man kjenner VIRKELIG kjærligheten vi menneskene (visst likevel) har til hverandre denne dagen synst jeg, (tross våre hektiske til dels selvsentrerte liv og "kalde samfunn"), så bryr vi oss om hverandre likevel!! <3 Der er ekstra mange tente lys i kirken denne dagen og alle har også anledning til å tenne lys for hver kjær de har mistet, og navnene på de som har falt fra i året som har gått leses opp. Jeg anbefaler dere en tur hvis dere kan og vil i kirken imorgen, eller ved en annen anledning et annet år :) Spesielt hvis dere ikke har vært tidligere år!! Spesielt etter dere mistet fineste Wilma`en deres!!... <3

Så ønsker jeg dere en riktig god helg!! :):) Håper og tror dere tar godt vare på hverandre!! <3 Oj er du snart alt ferdig med mammapermisjonen din etter lillebror, tiden raser!! men samtidig ikke... !! NYT den, og håper det vil gå bra å komme tilbake i arbeid og med nytt liv for lillebror... !! Tenker på dere!! :) <3 Klem fra Ann Kristine i samme by ;)