16 desember 2011

Julekalender 2011: blånissejente


Dagens ganske så utydelige bilde, av en veldig glad liten blånissejente med ny blånissekjole og lue.

Det er jammen ikke lett å ta bilder av en jublende, hoppende, sprettende og dansende liten blånissejente! Lillemalien hadde et stort ønske om å få være blånisse på nissefesten i barnehagen, og etter at jeg tok etpar seine kvelder (eller netter) sammen med symaskinen og strikkepinnene, så ble det både blånissekjole og blånisselue på min lille nissejente. Kjolen har jeg laget i silkeull (nunofilting), mens luen er strikket av restegarn og tovet.

Imorgen har jeg planer om å ta bildene til årets julekort, men hvordan i all verden får man to barn til å være noenlunde i ro, på samme sted, se på fotografen og ikke lage fæle grimaser...samtidig?

23 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh gode tid vilken söt jultomte : ) som en pralin : ) kram Sofia

Trine sa...

Ma får det ikke til....Så man ender opp med et halvmiddels bilde og to skikkelig fine bilder av ungene hver for seg....Ihvertfall sånn vi gjør det norom brunæ :)

ralfefarfars paradis sa...

For en skjønn nissejente, og flink nissemor;) Begynner å få skikkelig dårlig samvittighet for at jakken jeg strikker til storebror aldri blir ferdig...men..men. Det var nissefest i barnehagen til storebror i dag- og han fikk mandelen i grøten;) Lykke til med fotoshooten- du finner sikkert på noe lurt som fanger oppmerksomheten til begge;)
Stor klem fra meg.

Marens hverdagsliv sa...

Sååååå nydelig nissejente du har da !!!!
Skikkelig skjønn med glimt i øye !!

Ønsker deg ei fin helg !!

Klem fra Maren.

Marte sa...

Fineste blånissejenten jeg har sett, altså!! Heldig er hun òg, som har en mor som tryller frem både lue og kjole!

Jeg har edme fra wedgwood, men det bruker vi til hverdags, så har tenkt på å ønske meg et "orntli" - men så har det alltid vært annet som har vært mer prikært - du vet:D
Liker godt Sophie Conran, men vet ikke om det er tidløst nok med tanke på formene...Visst man skal være så nøyen da..Har likt det i flere år, så da liker jeg det sikkert i fremtiden også...

Ferdig altså - lucky you! Vi går ikke utom en dør før lillebroren er bedre, han hoster og er SÅ forkjøla at jeg tar ingen sjanser...Vi vil ikke ha noe mer, liksom:P Så det har vært en laaang dag kan du si, begge ungene hjemme pga det går omgangssyke på avdelingen til J - og jeg er føre var:P Heldigvis stakk det en onkel innom og tok med seg J ned på Toy`s for å kjøpe forsinket bursdagsgave, passet perfekt i dag...Edward har begynt med juleåpent til åtte hver dag - så jeg er pip aleine all day long liksom:D Og har tre fire gaver igjen...Men det er visst åpent til åtte i morgen..Hm...

Nyt helgen!
Klem!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Søteste blånissejenta. Vi har en på åtte her, alle jentene i klassen leker jul i Blåfjell, lager blåtime osv. Søte er de. Lykke til med fotograferinga. Hos oss er det strandbilder på julekortene i år.

Barbros lille atelier sa...

Kjempeskjønn blånissejente!!

Jeg har gitt opp fellesbilde til julekort. Helt umulig med tre barn - her blir det collage:-)

Klem

Ida sa...

MEGASØT!
En liten Ronja Røverdatter det der ;-D

Stor klem (fra Ida som titter innom OFTE, men er blitt fryktelig lat på kommentarsiden... :))

Anonym sa...

Min favorittblogg!

Så nydelig nissejente! Når vi skal ta julebilder, må vi alltid igjennom en skikkelig krangel først. Jeg truet med (tomme) trusler om å avlyse hele jula, hvis ikke frøkna for guds skyld kunne ta på seg klærne jeg hadde lagt fram, i to minutter, til jeg fikk tatt bildet.
Når krangelen var over og tårene tørket, ble det skikkelig fine bilder med blide, strålende, harmoniske unger som hadde fått ut litt gruff. Det hadde også mammaen...

Fine Friminutt sa...

Så skjønn!!
Lykke til med julekortbildene:-)

Balke gård sa...

SÅ utrolig søt jente du har!!! Ang fotografering, jeg har 4 unger som skal på samme julekort:) Men med mange knips, tullesanger og tilslutt lovnad om en sjokoladenisse, gikk det bra:) Lykke til og god helg, klem

I mitt hjerterom sa...

Mission impossible! Som regel er knipser jeg ivei med far som leker gærning bak meg i håp om at de ser samme vei med et lite smil ♥

Av 100 bilder MÅ det jo bli et brukbart ihverfall?! Får en håpe :)

LYkke til ♥

Ps; Nydelig lita blånissejente!

~Natalie~

Птич sa...

she is beautiful!

Lilla huset på prärien sa...

Åhhh vilken förtjusande liten nissa! Vad fin mössan var - och så duktig du är som orkar sitta och göra dessa saker också. Jag själv är helt nöjd om jag överhuvudtaget har ordnat lucialinnen till mina barn. Men julkortet är fixat redan! Det ser du på min sida :)

Kram Jenny

ANETTESHUS.COM sa...

Åååå, søteste blånissejenta!!!! Og for en fin kostyme mamma har laget? Imponert altså:)

Julkortbilder, ja. Alltid en utfordring. Mine to små sa; 'nei!' i kor da jeg spurte pent om jeg ikke kunne få et lite kvarter til å knipse et bilde eller ti;))

Ha en fiiin siste adventsuke!

KLEM KLEM
Anette

Kristin sa...

Nydeligste lille nissejenta jeg har sett :-D
God jul fra Kristin

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Fiine blånissemalien!

Fin kveld og god helg - vært så fint å følge deg i desember!

KLEM

Anonym sa...

Kan vi ikke få se hele kjolen? Den ser nydelig ut, og jeg har to dedikerte blånissejenter som ville elsket en slik kjole:)
Mette

Margith sa...

Aldeles yndig blånisse :-)

mali-mo sa...

Hei Anonym;
Takk fo rkoselig hilsen, skal prøve å få tatt noen bilder av hele kjolen og legge dem ut etterhvert ;)

Forever Love ♥ sa...

Dette er magisk. Og den kjolen. I just love it!

Stor klem

Sessan som har HagedornHagen Giveaway nu sa...

Hon hade sklidd rett in i Jul i blåfjell :D

Hon är så otroligt vacker lille malien.

Klemmer

Mie fra Mies Mirakler sa...

åååh søteste blånissejenta! *♥*