17 desember 2011

Julekalender 2011: rudolfMøt Rudolf- min julegave til meg selv. Siden jeg har vært så snill i år, ga jeg meg selv lov til å pakke han opp før julaften ;) Rudolf har idag gjort jobben som julekortfotomodell. Han har rett og slett vært stand in for ungene, som absolutt ikke var noe særlig klar for å bli tatt bilder av.

Et stort tomt rom var rett og slett perfekt for vill herjing, så det eneste jeg fikk knipset var skyggene av to småtroll som suste rundt meg og bare tullet og tøyset og fjaset og lo. Jeg forsto igrunnen raskt at det neppe kom til å bli brukbare bilder og gav opp hele greiene ;) Nytt forsøk på julekortbilder imorgen altså. Rudolf, derimot, han sitter helt i ro, og poserer villig vekk foran kameraet. Litt matt i blikket er han nok, men sitte i ro, det gjør han!

Etter en koselig kveld ute i familiemiddag er vi nå hjemme igjen, slenger oss i sofaen og fyrer i ovnen. Brr! Gamle hus blir fort kalde, selv om de er godt isolert! Litt seint på kvelden, men nå skal vi sette på julefilmen The Holiday og spise massevis av sjokolade. God (sein)lørdagskveld!10 kommentarer:

Tove `blogg verden sa...

For en vakker Rudolf!! Klart han ikke kunne ligge innpakket ;) Min gave til meg selv er hengt på veggen :D Jeg har nemlig også vært veeeldig snill i år ♥
Nyt helgen
klem Tove

Kaylovesvintage sa...

Rudolf is so cute
enjoy your weekend

AC Home sa...

He he I know the feeling. Mange år siden noen har fått julekort hefra..Like flau over det hvert år med tre skjønne barn å ta bilde av! I år var jeg tidlig ute og tok superflotte bilder av de i et tre, trodde jeg...!
Ved nærmere ettersyn var alle like uklare og ubrukelig nok en gang.
Ja ja det blir jul uansett selv om alt ikke er perfekt!
Håper du har det fint. Ps: Så at du etterlyste noen kurver, leeeenge etter du spurte men jeg har ikke Broste.

AC

Deb sa...

Rudolph is adorable ♥
The Holiday is one of my favourite movies too!

Hanne Mette sa...

Det er lettere å fotografere lysestaker, blomster og stoff rudolfer enn levende unger i full fart ja... Her har det blitt en del collager de siste årene. Vanskelig nok å få fint bilde av 1 unge av gangen. ;) Lykke til!
Klem fra Hanne Mette

Margith sa...

Rudolf er helt perfekt :-) når nu børnene ikke kan stå stille. Smuk baggrund og stol fine kort du får.

Anonym sa...

Lovely! Sandra

Talentina sa...

fine Rudolf =)

ha en fin dag!
klem

Ruter & Hjerter sa...

haha fantastisk! Rudolf var knall!

Sessan som har HagedornHagen Giveaway nu sa...

Nåmen finaste Rudolf, så söt han var!!

Hoppas du haft en helt härlig helg finaste.
Önskar dig en flott sista vecka för jul.

Klemmer i massvis