18 desember 2011

Julekalender 2011: glasspynt

En veldig gledelig førjulsoverraskelse pynter opp i stuen. Tusen, tusen takk til deg, søte Hilde! Jeg har hengt dem opp på noen (litt slappe) lerkegreiner. Snoren de henger i var en del av den fine innpakningen fra Hilde, en snor som passet mye bedre enn den som hørte til, synes jeg da. Passet de ikke godt her? Jeg synes de tryllet frem litt julestemning i oppussingstuen vår på et blunk!

Jeg måtte bare ta inn bordet vi planlegger å ha i stuen, bare sånn for å prøve. Tror jeg er like spent på å få stuen i bruk som lillemalien er på julegavene sine, hihi. Nå er det jo lenge til denne stuen er ferdig ennå, vi prioriterer ikke akkurat oppussing øverst på listen nå rett før jul. Det som ikke blir klart ved å ta i bruk litt ledige stunder, det får bare vente, rett og slett. Men jeg måtte jo se da, få et lite inntrykk, av hvordan det blir her. Bordet fant vi på låven, og vi skal nok sage litt av bena for å få det i passe Ektorp-høyde. Vi har ikke tenkt å kjøpe mye nytt her inne, det blir nok sånn som vanlig; gjenbruk og ommøblering, og kanskje noe nytt fra IKEA  ;)

God fjerde adventssøndagskveld til dere alle!

 

7 kommentarer:

tove sa...

Koselig pynt. Svak for glass i interiøret.
Fin, ny uke til dere
Klem Tove

vår lille verden sa...

fIN glasspynt og et nydelig bord:)klem

-Mia- sa...

Nydelig! :-) Og stua kommer til å bli superfin!! Ønsker deg fine førjulsdager! Klem

Tilonino sa...

Nydelig glasspynt i en stue som også kommer til å bli nydelig.
Forsatt fin førjul til deg.
*tine*

Marte sa...

Så fin pynt - der fant jeg en blogg som var ny for meg:)

Meg og E hadde oss et realt raid nede på senteret i ettermiddag, OMG..Men vi er i havn! Dvs, mangler et par småting, men det skal gå raskt..Juletre er kjøpt ( for gale for en som er oppvokst i skauen, MEN..) gaver er pakket, mat er handlet..huset flyter! Så da er det bare å begynne i en ende i morgen, så får vi se om vi ikke kommer i havnt til helgen:D
Fikk brev fra bhg om tilvenning i dag, kjenner det knyter seg i magen..snufs...men men...

Fin ukestart til deg også!

Klem!

krinkelkroken sa...

Heisann I:)

Er ikke sikker på om det blir flere byturer før jul, litt full fart her, også er jeg litt låst fordi den ene bilen står og nekter og kjøre;)
Skal en tur til fana en ettermiddag denne uken, da kunne vi gjerne ha fått til noe. Send meg en sms(41305601) slik at jeg får ditt nummer så gir jeg en lyd når det evt passer:)
Beathe

ANETTESHUS.COM sa...

Så vakkert!!!

Ha en fiiin siste adventsuke - og en riktig god jul!

KLEM KLEM
Anette:)