19 desember 2011

Julekalender 2011: julebilder

To viltre unger som ler seg skakke over morens fåfengte forsøk på å få dem til å ligge lenge nok i ro til at jeg får tatt bilder. Etter denne fotoseansen kjenner jeg meg igrunnen klar for oppgaver som naturfotograf med spasialområde små ting i stor fart med uforutsigbare bevegelser.


Alle julegavene er handlet og pakket inn, juleklærne til ungene er klare, juletre og julemat står på morgendagens handleliste og jeg har bare fire arbeidsdager igjen på jobben dette året. Kjenner meg igrunnen ganske i rute!

Huset står helt på hodet da. Rot, og rusk og oppussingsrask over alt, og absolutt ingen ting står der de skal. Egentlig gjør det ikke så mye, forhåpentligvis blir det jo mange juler etter denne hvor jeg kan pynte i et hus hvor både tak, vegger og andre selvfølgeligheter er på plass ;) Snekkerne tar velfortjent pause og vi koster bort litt rot og pynter ferdig slik huset nå engang er ;)

Bildet er et av dem som kommer på årets julekort. Jeg er igrunnen ganske i rute der også, så kanskje romjulskortet fra oss kommer tidlig i år? Halvparten av fjorårets julekort ble liggende igjen her hjemme når vi i full fart dro på sykehuset når lillebroren plutselig ville ut, så noen får likegodt to julekort i år ;) De ekstra heldige får et takkekort fra lillebroren med på kjøpet. Tre for en? Hihi-kan vi skylde på ammetåke?

13 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Superskjønne;) Tre for en syntes jeg var ganske lurt da. Synes du er flink som tar julebilder- kanskje jeg skal prøve meg til neste år- du har sikkert en haug med tips på lur- og lykke til som naturfotograf;)

Fru Føreland sa...

Er jo mye mer sjarmerende de bildene her da enn sånn typisk oppstilt bilde hvor man skal se inn i kameraet og smile;)
Prøvde meg for noen uker siden med ei på 6 mnder, stor utfordring det og for hun skjønner jo ikke hva jeg evt kunne sagt til henne at hun skal gjøre/ikke gjøre..:)

Lykke til med siste innspurten
og ha en fortsatt fin kveld!

Ellen sa...

Herlig unger!! Vårt julekort ble en samling med masse forskjellige bilder, det var jo komplett umulig å knipse ett bilde av begge to sammen hvor de også helst skulle se bra ut ;) Ikke lett oppgave det der altså!
Akkurat nå ligger jeg godt nedpakket under dyna, med sammen pysj som dine fine små! Jeg var så heldig at jeg fikk pysjen/kosedressen av min mann til bursdagen min, den er sååå deilig som kosedress. Straks skal jeg krype helt under dyna og sove litt, jeg vet om to småtroll som våkner tidlig nemlig..
Klem fra Ellen

vår lille verden sa...

Jepp det er lov til og skylde på ammetåke!:O)Uansett blir det jo dobbelt opp i år og det blir sikkert slekt og venner glade for:O))Så hærlig bilde:))klem

Sea Angels sa...

gorgeous picture
Lynn xxx

Marte sa...

Du har jo stålkontoll du!! :o)
Tre for en er gull:o) Og ungene er gullige til tusen - kan bare tenke meg de julekortene dine er så fine at man nesten besvimer...

Nå skal jeg pakke litt..sove kan man gjøre når man blir gammel;o)

Natta!

krinkelkroken sa...

Nydelige småtroll:)
Kos deg og nyt dagene I, klemmer

Katrine sa...

To vakre små barn som tydelig koser seg i hverandres nærvær. Lillebror er blitt stor!

Tre for en synes jeg var en genial ide, trippel glede; heldige mennesker. Det er sånn en herlig kaotisk hverdag bør være!

Kos deg med juletrekjøp og siste julepynting! :))

mariasvitabo sa...

Vilken fin blogg du har!

Kram Maria

Ramme Alvor sa...

Nydelege ungar!!! Deileg å vere i rute eller "ikkje rute" om ein vil. Jula kjem og det er felleskapet som er viktig...rot og støv kan no berre segla sin eigen sjø!

Klem!

Guro sa...

Flotte unger!!!

Fruehuset sa...

Så koselig bilete:)
Eg syns det er ekstra fint når det er sånne "in action" bilete.

God tirsdag til deg:)

Anonym sa...

Så vakre barn du har! God jul til hele familien.

Hilsen Maria