23 desember 2011

Julekalender 2011: julehilsen
Gullungene har fått nye pysjamaser til jul, fra Lilleba. Imorgen blir det laaang frokost her hos oss, og deretter kakao og julekaker i sofaen mens vi ser "tre nøtter til Akepott". I pysjen. Så koselig! Disse klærne er så myke og gode at innen neste jul håper jeg å snuble over et salg, slik at det blir lillebapysjer til meg selv og mali-mo mannen også ;)Julekortene er klare, om enn ikke sendt ut til alle ennå. Selvsagt ikke, må jeg nesten si. Det er jo igrunnen blitt en juletradisjon dette, at jeg sitter og skriver på kortene og legger dem i konvolutter på 1. juledag, og slik blir det i år også.

Ikveld ble treet pyntet, mens vi mumset pepperkaker og drakk gløgg. Lillemalien var lenge oppe, hun ville veldig gjerne pynte tre og sette stjernen i toppen, så det fikk hun selvsagt. Etter litt kveldsjobbing her lukter det passelig grønnsåpereint, gjesterommet er klart til julebesøket som kommer imorgen, det brenner på peisen og jeg skal slenge meg i sofaen og kose meg med litt jule-tv og litt deilig julegodis ;)

Julekortet under her er til alle dere herlige mennesker som er innom bloggen min, og som følger med oss her i mali-mo familien. Jeg blir så glad for all den responsen dere gir på bloggen min, for alle kommentarer dere legger igjen, for alle som vil følge bloggen, og for alle som kikker innom stadig vekk. Tusen, tusen takk! Jeg ønsker dere alle en god juletid, og så er jeg tilbake med en liten julaften-stemningsrapport imorgen!10 kommentarer:

kjersti sa...

Så utrolig skjønne de er, Ingvild:)
Elsker krabbebildet:)))
Lukas får ny pysj fra Lilleba i julestrømpa i morgen, den er så tøff!
(Og Ludvig får body og bukse i julegave)
Blir så rørt av innlegget under, du skriver så bra, sterkt og nært♥
Ønsker dere en fin og fredfull julefeiring:)))

God klem

Whitebite sa...

Nydeligste julekortet, ingen lager julekort som du!

Fin jul til deg og dine:)
klem!

Fra huset i svingen sa...

Er bare en liten tur innom for å ønske deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år :-D

Juleklemmer Karianne

Marte sa...

Åååå, så nydelige kort! Du er helt rå på dette...Og så glade fine unger<3

Gi meg en lyd om du kommer over det der salget, da blir jeg med - ser at de der er et must:o) Pysjene altså... Kos dere masse masse! Jeg gleder meg sånn til i morgen, jeg!

Klem!

Anonym sa...

Tre nydelige barn har du!!....nydelige bilder. Ønsker dere en fredelig jul og et godt nytt år:)
Pst...er det lov å spørre hvor du har funnet den nydelige pappen til kortene....
Julehilsen fra Julie i Trondheim

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

God jul, snille! Nå må dere kose dere alt dere kan, håper julenissen er riktig så raus, *fnis!

Klem

Nooria sa...

Skjønne bilder av de herlige barna dine! Jeg leste akkurat innlegget ditt om Wilma og jeg blir alltid så rørt av å lese dine tanker om det å miste henne. Jeg kjenner meg igjen i det du skriver om å være åpen med omgivelsene sine. Selv har jeg vært gjennom en tøff prosess i 2011 pga egen sykdom (er frisk nå) og jeg har valgt å være åpen med omgivelsene mine nettopp for at de skulle tørre å forholde seg til meg. Jeg opplever at jeg har fått mye igjen for det. Jeg tror du også får igjen for å være åpen om savnet av Wilma.

Ønsker dere en god jul!

mali-mo sa...

Hei Julie i Trondheim!

Takk for koselig hilsen ;) Pappen er vanlig hvit kartongpapp fra Panduro ;) God jul!

Anonym sa...

Så nydelig julekort! De beste ønsker for julen og det nye året til deg og dine!

Hilsen Heidi

PS. Gratulerer med dagen til lillebror.

Camilla sa...

Her er det lenge siden jeg har vært ser jeg! Jeg har fulgt deg kjempelenge, men nå er det lenge siden sist. Du å du så stor lillebroren har blitt og veslejenta:) du har virkelig nydelige barn!