23 februar 2012

betongfliser

Ser de ikke allerede ut som om de har ligget her bestandig? Det er ganske stort fargespill i flisene, det er faktisk knapt to som er like, og jeg synes at det bidrar veldig til at gulvet føles unikt og "ekte".I gangen begynner endelig betongflisene å komme på plass, etter flere års planlegging! En litt pirkete jobb mener mali-mo mannen, men det blir heldigvis akkurat sånn vi hadde sett det for oss (og det er jo ikke bestandig at det er tilfelle da...). Som dere ser er de ikke fuget ennå, men to lag med impregnering er kommet på, og da tåler de å gås på uten å bli flekkete. Imorgen kommer også snekkeren og legger opp ny takbjelke (til den nye trappen, jippi), så da kan resten av gulvet også flislegges etterhvert. Jeg spår mange seine kvelder med jobb for mali-mo mannen etter ordinær arbeidstid i neste uke ;) 

Betongfliser, eller historiske fliser som de jo også kalles, er blitt ganske populært, og til dere som vurderer å legge slike fliser selv, så kommer jeg til å lage et eget innlegg om fremgangsmåten basert på våre erfaringer, litt seinere. For dem som lurer kan jeg legge til at flisene våre er kjøpt fra Sverige, og firmaet heter Marrakech design.
 


33 kommentarer:

Lang Rekke sa...

Wow. Bare wow!! Helt unikt, og bare utrolig lekkert!!

Marianne sa...

Nydelig! Det er nesten så man har lyst til å starte på en ny runde oppussing... Lykke til med ferdigstillingen, gleder meg til å se flere bilder :)

Klem fra Marianne

Hulda sa...

Disse flisene var supre! Så duse og fine i fargene, og et nydelig mønster. Noe slikt hadde gjort seg i gangen hos oss, men jeg malte tregulvet vi har i hvite og grå "fliser" :)

Emmas hvite borg sa...

Helt nydelig var det :)
Gleder meg til å se hele gangen ferdig!
Takk for all inspirasjon du gir.
Klem Anette

Talentina sa...

så lekker flis! jeg har SÅ lyst på flis på gulvet på mitt drømme kjøkken (av en eller annen grunn) og da tenker jeg noe i den duren flis. Men det må bli i et annet hus en gang i tiden med det "perfekte kjøkken" hihihi om jeg noen gang får det. I hverfall ha en fin kveld og nyt flisene hihi Klem fra Yvonne.

EVAS HJEM sa...

Kjempefint!
Hadde passet godt i gangen min med den fargen.

Kveldshilsen:)

Maskinistfrua sa...

Lekkert, lekkert! Så moro at det ble sååå pent da:)

Heims verden sa...

Nyyydelig:)

Miamor sa...

wæææw....!! rålækkert!!! miamorklem

ralfefarfars paradis sa...

Sååå lekkert!!! Har jo to forskjellige fliser liggende på vent her- og er ganske spent på hvor mye jobb det er å legge dem...så det blir fint å lese om deres erfaringer. Skal dere få ny trapp? Har ikke fått med meg det. Her er storebror utslått med feber, men håper han er bedre i morgen. Mannen kommenterte at det var så stille i kveld- og det er jo fordi ikke han løper rundt her som vanlig. Håper dere er friske nå. Klem fra meg.

Beate sa...

Åååh, så vakkert!

Klem

Vanilj med lite rött sa...

Jätte vackert! Vi har också sådana plattor fast i köket över bänkskivorna...blev sååå snyggt. Vi har dock en mörkare färg.

Ha en fin kväll

Kram Malin

Anonym sa...

Kjempenydlig:)
Ha ein fin kveld:)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Dette må være de vakreste flisene som finnes, utrolig lekre! *♥*

Villa Hemma sa...

Ooooh, vad fint!
Vi har precis valt klinker (golvplattor) till vårt nya hus. Finns så mkt fint :)

kram

HOME by linn sa...

så fine fliser du har valgt! me driv jo med akkurat det same om dagen, mann min er og fuger i dette øyeblikk ;)me er og veldig fornøgde med flisene våre som er frå Historiske fliser.

lykke til med all jobbinga! ;)

-klem

Anonym sa...

Blir så fint:) Vi la Historiske fliser i vår gang før jul og er storfornøyd......selv om det er litt ekstra jobb med impregnering etc. Det er verdt det:)

vår lille verden sa...

Blir knallfint!:)
Gleder meg til det ferdige resultatet..
Takk for at du deler:)
klem

Menthe Blanche sa...

Beautiful tiles!

LOPPISLIV sa...

Ohhh vilket underbart vackert klinkergolv...vill ha :-))

Kraaaam Paula

Rosa sa...

Utruleg flotte fliser! Og lurt å impregnere FØR fuging ;) (Ikkje at eg har prøvd det motsette, men veit ikkje om eg hadde komme på det)

Grattis med overstått bursdag òg. Er så lenge sidan eg har vore i bloggverda, så eg får samle opp litt når eg no er tilbake.

Håpar de er ca frisk att no, alle mann!

klem

Pink lady sa...

Så utrolig flott, passer perfekt i huset deres!
God helg!

Tante Titti sa...

Dette ble utrolig lekkert!!
Ønsker deg en fantastisk fredag og en like bra helg!!
Titti-klæmm!!

Villa Wikan sa...

Nyyydelige fliser dette! Kunne tenkt meg disse inni gruen på kjøkkenet =)
Kommer til å bli så fint hos dere! Må ikke slite mannen din helt ut nå da ;-)
Riktig god helg.
Klem Linn

Carlheim sa...

Flotte fliser -nydelig mønster og spill!

Catje sa...

Utrolig lekkert! Det største problemet med disse flisene, er vel å velge blant alle de fine mønstrene! Syns også bordet ditt med bladgull på var utrolig stilig!

TanteTe sa...

Hodestups forelsket - utrolig lekre fliser! Vi må ha nye da våre løsnet fra underlaget:(. Gleder meg til å se det ferdige resultatet! God helg.

thea sa...

Kjempefine fliser!!! God helg!

Katla sa...

Får hjertebank av disse flisene jeg!! Oh, for noen vakre, vakre, nydelige fliser!!! En drøm :)

Ha en fin, fin, kveld videre
klem fra Katla

LIVS LYST sa...

Så fint!

Therese ❦ Fjellrosa sa...

De er fantastisk flotte. Når jeg forhåpentligvis en gang skal pusle med eget hjem er denne typen fliser selvskrevne også hos oss. Elsker dem ♥

Håper du får en fin helg med dine kjære :)

mrs Sessan ☆ sa...

SUPER SNYGGT!!!!!! Det gillade jag verkligen & jag brukar inte gilla så massa mönster på golvet :D
Så vackra färger & rent även fast det är mönster.

Vad synd att ramen inte var hel :( Jag blir gal på posten Norge alltså.
Det är alltid noe med pakkene. För det första kostar det svindlande summor att skicka & så är servicen skrot!!

När jag skickade ditt paket skickade jag två på samma gång. Båda kom då fram ødelagte!!!! Det ena var iof ett sett med bobblejakke & bukse & det var ikke ödelagt, men papiret var sønderrevet. På din var det skade...

Så fick jag en faktura från posten nu i veckan, på en av de två pakkene (vet inte vilken). Där skulle jag betala över 200 kr för manglende porto *CHOCK*

Jag ringde & var rasande för båda pakkene sendes fra Kiwi post i butikk här & då veier dom, skriver frakt kostnad på pakken & tar betalt. Då utgår man ju ifra att dom sätter på porto när dom tackar & lägger packen på sende pulten!!!

Nu var hon på posten Norge jag pratade med av den trevliga sorten & såg vart jag sendt ifra & förstod att Kiwi gjort fel & slettet fakturan. Men ändå!!!

Nästa gång jag sender pakke kommer jag stå där & kräva att jag få se att dom sätter på porto jag betalat för ;)

Ha en fin fin helg kära du & hoppas hoppas du får fixat ramen :p Så trist

Klemmer

AC Home sa...

Superfint!!