08 april 2012

fremgang

Det siste bildet av den gamle trappen ser dere over her, og over der igjen ser dere gangen vår etter at trappen var tatt bort. Merkelig hvor god plass det ble- nesten så vi vurderte å fortsette å bruke stige ;) Den nye trappen er på plass nå, men litt listing og ettermontering gjenstår fremdeles.


Her kommer noen oppdateringsbilder fra arbeidet her hjemme, heldigvis er vi nå kommet litt lenger enn det disse bildene viser. Som dere ser er den nye døren på plass, og vi er fornøyde både med fargen og størrelsen. En fin blågrå farge og jeg syns den passet fint til flisene også. Det er jo ikke alltid like lett når man sitter der med ørsmå fargeprøver og skal bestemme seg, så det var deilig å se at de fungerte sammen. 

De tre øverste bildene er fra gangen vår, mens på bildet under ser dere veggene i midtstuen iferd med å bli malt eller sparklingen. Som dere ser maler jeg rett på sponplatene, det har jeg også gjort på kjøkkenet. Riktignok må det endel strøk til, og man må være nøye på sparkling, men jeg synes overflaten blir veldig fin også slipper vi å sette opp tapet da. De fine gulvlistene lager flinke-mannen selv, de er satt sammen av tre ulike lister og vi har dem i gangen også.

Forrige helg hadde jeg knallkjekt besøk her hjemme av to herlige jenter. Skjønneste Solveig & Ann Helen sjarmerte rett og slett både lillebror og meg i senk, og jeg er veldig spent på å se bildene de tok her hjemme. En liten sniktitt ser dere her. Håper dere alle har en flott påskehelg!


14 kommentarer:

Vanilj med lite rött sa...

Hej!
Så otroligt fint det blir!
Vilket hus...vilka möjligheter.
Vi har också ett gammalt hus som vi renoverar, tar ett rum i taget, men vi har inte bott här så länge, bara sen slutet av nov förra året.

Spännande att följa ert resultat :)

Ha en fin söndag
Kram Malin

Fru Fjeldhammer sa...

Det blir kjempefint, lekre farger sammen!
KOs dere..
klem

vår lille verden sa...

Hei:)Den nydeligste blåfarge..Så fint det blir hos dere!:)
Videre god påske..
klem
kathrin

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Ojojoj, så bra det blir!! Elsker både flisene og fargen på døren :)

Og ja, det er såå koselig med besøk av NIB-jentene :)

KLEMMER

A-H sa...

Gleder meg til å se mer!! Flisene er så utrolig fine, passet kjempefint til den flotte døren!!

God påske!!

Klem

ralfefarfars paradis sa...

Herlig farge på døren, så gøy at dere er kommet så langt- gleder meg masse til å se mer;) Så blir det spennende å se bildene fra besøket ditt- mye å glede seg til altså;)klem fra meg.

Emmas hvite borg sa...

Nydelig dør, passet jo perfekt sammen med flisene! Dere er såå flinke og tar veldig gode valg ;)
Huset deres er en skatt spør du meg! Gode klemmer fra Anette

Anonym sa...

Helt nydelig, både flisene og fargen på utgangsdøren :)
Gleder meg til flere bilder, takk for masse inspirasjon :)
Lise

MissMette sa...

Oj, så fint det blir... Elsker disse historiske flisene - bare så skjønne :) Flott med så bred gulvlister også, ME Like :)) - spennende å titte inn her til deg, masse flotte innlegg og bilder til stor inpsirasjon :) Ønsker deg en fortsatt riktig god påske. Klem fra Mette

Rosalie sa...

Das sieht nach viel Arbeit aus. ich kann mir aber schon sehr gut das Ergebnis vorstellen.
Frohe Ostern und ganz liebe Rosaliegrüße ∙∙♥♥∙∙

ANETTESHUS.COM sa...

Ååå, dette blir knall-flott!! Så gøy med nye bilder:) Gleder meg til det er vår tur;))

... gleder meg til flotte bilder på NIB også!


Fortsatt fin dag!
STOR KLEM
ANETTE

Rosa sa...

Knallfint! Me har framleis ikkje skifta inngangsdør, sjølv om det har vore planen i ca fem år no. Og gangen er like halvgjort som før. men litt etter litt håpar eg inspirasjon og arbeidslyst (ja, også finansane då) når eit slikt nivå at me kan få ferdigstillt prosjektet ;)

Er imponert over korleis de stadig står på!

The Franglaise sa...

Hello! Jeg bruker Google oversetter til å kommunisere med deg her, så kan du tilgi de feil, hee hee! Jeg lurte på hvor du fikk de brikkene fra så vi er også i midten av redoing vår flat og jeg leter etter liknende for badet vårt. Eventuelle tips eller råd vil være svært velkommen! Hilsen fra kalde Paris!

Svenngården sa...

Kommer til å bli så fiint!
Dere er flinke :)

Lykke til videre
klem