09 april 2012

påskeeggPåske = egg, hos oss også. Minieggene er påskefrokostdessert...sjokolade ;)


Frokostene våre den siste uken har inneholdt rikelig med egg i forskjellige varianter, noen svært fargerike malt av en ivrig og kreativ femåring, og noen farget på ulike måter. De brune over her laget vi med løk (som jeg ikke hadde tålmodighet til å koke lenge nok = brune egg, ikke påskegule...), og de rosa er laget med konditorfarge i kokevannet. Rødbeter fungerte ikke spesielt bra, men jeg tror det muligens skyldes at man skal bruke ferske rødbeter og ikke de syltede rødbetene vi helte opp i eggevannet ;)

Påskeferien er slutt, tomme godteegg og pynt lagt unna for i år, skisko og turutstyr pakket ned og imorgen er det barnehage for store-lillemalien, jobb for mannen, og kose-oss-hjemme-hverdag for lillebror og meg. Jeg har planer om å få gjort unna masse småplukk i uken som kommer, slike kjedelige nødvendige ting som bestandig blir utsatt og utsatt; male ferdig listene i stuen, rydde bort altfor små barneklær og fikse litt i garderobeskapene. Satser på at lillebror fortsetter med lange formiddagslurer i vognen ;) God ny uke til dere alle sammen!


11 kommentarer:

Mi familia sa...

Fine, varme bilder!

Ønsker deg en fin uke,
Vicky

Marte sa...

Jaha...jeg skulle gjøre litt sånne kjedelige ting innimellom i påsken, men absolutt INGENTING ble gjort, vi har derimot hatt det veldig kjekt, bare daffet rundt i besøk og kost oss;O)

Koselige eggebilder - liker det der med påskefrokostdessert;o)

Ha en fin uke!
Klem, Marte

hobbyvimsa sa...

Nydelige bilder som alltid.

Får ikke farge på eggene med løk jeg heller:=)

Min uke hørtes ut som din...Satser på at Anneli sover lenge i vognen,og at Thord holder seg frisk å kan være i barnehagen..Jeg skal rydde skap og gjøre ferdig selvangivelsen....

Ha en fin og praktisk uke:)

Klem Linda:)

Fru Fjeldhammer sa...

egg ja, lenge til jeg skal spise det igjen! *S* Sjokolade også...*S*

Ha en fin kommende uke!
klme

ralfefarfars paradis sa...

Så nydelige bilder!! Har ikke prøvd meg på eggfarging- det får bli til neste år...her er det planleggingsdag i barnehagen- men mannen skal på jobb. Har ordnet med et leketreff her da- så får håpe lille A sover litt i morgen dlik at jeg får ryddet unna det verste rotet. Håper du får ei fortsatt fin uke.
Klem fra meg

ralfefarfars paradis sa...

Så nydelige bilder!! Har ikke prøvd meg på eggfarging- det får bli til neste år...her er det planleggingsdag i barnehagen- men mannen skal på jobb. Har ordnet med et leketreff her da- så får håpe lille A sover litt i morgen dlik at jeg får ryddet unna det verste rotet. Håper du får ei fortsatt fin uke.
Klem fra meg

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Flotte bilder:))
Har aldri prøvd å farge egg, men skjønner at dette må til til neste påske:)

Ønsker deg en finfin ny uke:)
Klem Marianne

Ida sa...

Nydelige bilder!!
Snufs, litt tris at påsken er over for i år! Er jo masse deilig å se frem til så snart våren titter frem, men likevel... jeg hadde kanskje hatt litt bedre samvittighet om barna hadde fått mal på egg.. hehe.. jeg ble bare litt lat når det kom til blåsingen! Kanskje vi får ta en "hangover" påskefeiring til helgen ;-D
Ha en fiiin uke! Klemmer fra Ida

englemor sa...

Vakre bilder.
Liker at hverdagen er tilbake jeg :-)
Ferie er kos men det er hverdagen å.
Her står det å rydding og uferdige oppgaver på ukeplanen.
Men i dag skal jeg kose
Meg med lillesøster som har fri fra barnehagen.

Ønsker deg ei fin uke.
Klem fra Hilde

Hilde sa...

Koselige bilder. Egg med farge er stas! Mine egg ble gule og fine. Se gjerne tips på min blogg www.herligblanding.blogspot.com

Linda Himlingen sa...

Så fine bilder!
Her i huset er drageegg favoritten, ja til samtlige måltider! ;)
Ha ei fin ny uke!