30 mai 2012

sommerstue


Deilig å ha virkelig oppussingsfri sone her hjemme, endelig! Lampen i stuen hang før på Storemaliens rom, Bordet er arvet, sofaen er IKEAs Ektorp og stolene har jeg pusset opp selv. Fremdeles leter jeg etter et sofabord her inne, helst et som tar lite plass til vanlig, men som kan bli stort nok til et skikkelig kaffebesøk med plater i...ikke lett det der.

Late dager, sol og sommerliv hos oss, og bloggen får leve sitt eget liv. I snart to uker har vi levd i en liten "sommerboble" her hjemme- det er jo bare så fantastisk skjønt å våkne til sol og blå himmel hver morgen, og kunne tilbringe dagene ute i hagen sammen med to sommerglade barn. Allerede nå har vi i år både badet og grillet mer enn vi gjorde i hele fjor sommer, og jeg drømmer jo om at dette bare skal fortsette og fortsette...


Den pågående streiken ga meg plutselig litt ekstratid her hjemme ikveld. Storemaliens svømmetrening ble avlyst, og vips fikk jeg både bloggeryddet (kastet rotet ut av kamerafeltet) og knipset noen bilder her i stuen. Jeg har vel ikke vist dere ordentlige oversiktsbilder etter at midstuen var (noenlunde) ferdig nå i vår,og det skyldes i grunnen at den fremdeles bare er noenlunde ferdig. Som dere ser er noen dørlister ennå fraværende her og der, og dørstokkene skal etterhvert slipes ned, lutes og oljes. Jeg regner imidlertid med at sommerlivet tar slutt en dag i den nærmeste fremtid, og da blir det sikkert nok av tid til å ta igjen det som venter her inne ;)
13 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempelekkert!!:)

Kor har du fått tak i det sommarfugl-bilete?

Marie:)

Olstad sa...

Så hyggelig sommerstue og så fint det blir hos dere. Vedrørende sofabord har jeg ett tips velg ett lite spisebord (med ileggsplater) og kapp bena dersom du har trøbbel med å finne sofa bord med ileggsplater.

Ønsker deg en fortsatt fin uke og snart God Helg

Marits Hverdagsgleder sa...

Så koselig og sommerlig. Likte veldig godt det arvede bordet ditt, vakker patina.

mali-mo sa...

Anonym;
Bildet er kjøpt hos Hviit.

Line:
SMART! Takk ;)

Lang Rekke sa...

Nydelige sommerstuebilder. For en god stemning det ser ut som det er i huset deres. Skulle gjerne hatt et vindu ved kjøkkenbenken slik du har. Nydelig!

Klem

Living Four Seasons sa...

Kjempefint!!! Det er gåy å ha en proskjekt mindre å tenke på.

Klem,
Vicky

Marte sa...

HEI!!

Nå var det jammen godt du kom med en oppdatering her, jeg begynte å bli bekymret;o) Det ble liksom så still etter 16.mai innlegget:D

Liker sommerstuen din så veldig godt!! Herlig med sommeren som kom, plaskebasseng på terrasen, grilling hver dag og ignorering av alt som hoper seg opp innendørs;)

Her det bgh streik i minsten sin bhg, men samma gjør det, han har hatt noen dager med feber, så må være hjemme uansett..

Nå skal jeg bestille varer til neste uke! Puh!! Altfor seint til sånt, men må jo gjøres:D

Ha fine dager - klem!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Nydelig sommerstue.
Ja her har vi også levd i en feriebobble med sol og sommer hele pinsen og jeg er liksom ikke utav den enda. Vil ha mer fri.
Vi får håpe det blir slik hele sommeren
:)

Yvonne sa...

Så utrolig koselig!flotte detaljer=) ha en fin morgen=) klemmer fra Yvonne.

Ruter & Hjerter sa...

Jeg elsker gulvene dine! Liker fargen:))) hva er det for et slag???

Anonym sa...

pleased that you allowed to go to his house.
and we are out of curiosity Sui your nose ..

Tina sa...

Flotte huset ditt, gjennomtenkt og utrolig vakkert:)

mali-mo sa...

Ruter & hjerter;
de er hvitlutet og oljet furu ;)