02 juni 2012

h y l l i sDen gamle murveggen fant vi bak den løse pussen, og den skal få nye fuger...etterhvert ;) Ingen bloggepen Kitchen Aid her som dere ser, men husmor Kenwood som gjør jobben sin. En Kitchen Aid blender derimot- den får gjerne flytte inn (litt tidlig å komme med julegaveønsker til nissen?)


Hyllis fra våre faste møbelleverandør IKEA kom på plass her i huset for en stund siden.. Jeg syns den passet bra inn her, med en børstet overflate i stål som matcher komfyren og knottene på kjøkkenet. At den i tillegg dekker hullet i pipeløpet hvor den gamle ovnen etterhvert skal stå er også et absolutt pluss. Selv om denne åpningen jo er dekket av en pappplate, så er det altså en lillebror med ivrige fingre som har funnet ut at sot er skikkelig gøy å leke med. Hyllen er altså ikke bare fin men veldig praktisk også!

Det nydelige Belle & Boo kortet som står øverst i hyllen fikk jeg fra fineste Monja for leeenge siden, men jeg har ennå ikke somlet meg til å få det inn i en ramme. På to-do listen! Belle& Boo har utrolig masse flott, jeg har en lang ønskeliste i hodet med ting jeg gjerne ville handlet derfra. Er det noen av dere som kjenner til norske forhandlere kanskje? Tips meg gjerne!!!

Idag pakker vi oss i bilen og drar på hytten til imorgen. Solen skinner, og selv om ikke temperaturene er så veldig sommerlige blir det fint med litt rolig-tid. Pålsegrilling på bål, myggstikk og bølgeskvulp fra sjøen. Herlig! God helg til dere alle sammen!10 kommentarer:

Living Four Seasons sa...

Så stylig!! :)

Nydelig detaljer på kjøken din!

:)
Vicky

Kristin sa...

Kjempefint. Du har god smak :-)
Kristin

beate sa...

hei !

bare et spørsmål. hvilken gulv er du har på kjøkkenet? er det furugulv som er lutet og oljet? i så fall, hvor mange strøk av hver?

takk for svar ;)

ha en fin helg!

Beate

hobbyvimsa sa...

Så gøy å finne denne nydelige veggen.

Noen jeg kjenner kjøpte en gammel tømre og pusset den opp!!Da de rev panel veggene i gamle stuen fant de vegger fulle av maleri...Er så spennende når en finner noe gammelt.

Kos dere på hytta:)Her er
det hjemme helg med to små syke barn:)Kommer ikke så mange steder da;)

Klem

Linda:)

☆Therese sa...

Tøft!
Hylla er knallfin mot murveggen :-)

ANETTESHUS.COM sa...

Så fiiint! Elsker murveggen. Og denne hyllen er bare superlekker!!

Fortsatt fin uke!
STOR KLEM

Anonym sa...

Hei!
Jeg har handlet hos Belle & Boo tre ganger nå, og har blitt veldig fornøyd hver gang. De er svært raske, og de pakker godt inn.
Historien bak Ava-bildene er også veldig rørende, og bare det var grunn nok til å kjøpe disse illustrasjonene. (Sjekk ut bloggen til Sheye Rosemeyer). Ava var ei jente som døde som barn, og Ava-bildene er laget til minne om henne.
Tror nok dessverre det ikke er noen som forhandler disse varene i Norge.'

Hilsen Karen

sewa mobil jakarta sa...

Very nice, thanks for sharing.

mali-mo sa...

Beate!

Det er furugulv vi har, lutet og oljet av oss. Om du ser under etikettene "oppussing" og "gjør det selv" så finner du beskrivelse av fremgangsmåte der ;)

Anonym sa...

Utrolig fint!! Ser du har framme en flaske med bobler på kjökkenet, sjekk ut denne puffen jeg kom over! http://www.stpria.com/ syns den var stilig:) Er så fint med materialet kork!