28 juni 2012

s o m m e r s t r a n d


Sommerjente på vår faste sommerstrand. På en litt overskyet dag fikk vi nesten stranden for oss selv. Kjolen er fra Chillnorway. Skjellene ble med hjem.


For oss er det ikke ordentlig sommer før vi har vært på Solastranden. Denne tradisjonen startet mali-mo mannen og jeg vår første sommer sammen som kjærestepar. Med studentøkonomi ble det den gang rimelig overnatting i telt underveis og mat laget på primus, noe vi jo nå husker som bare koselig og romantisk. Dengang hadde vi vel både støle rygger og masser av myggbitt synes jeg å huske, når jeg tenker meg ordentlig om.

Tidene endrer seg og vi har oppgradert til hotell. Den gamle kule Mercedesen er byttet ut med en praktisk familiesuv og i baksetet sitter det nå to forventningsfulle unger. Men fremdeles er det minst like koselig å dra hit sammen. Og akkurat like deilig å sette bare sommertær ned  i den nydelige, myke, Solastranden. Sommerstranden vår. Håper dere alle har lange, lyse sommerdager i vente, til å skape de gode sommerminnene sammen med de som betyr noe. Klem fra meg ;)
15 kommentarer:

Anonym sa...

Å så hærlige bilder, så vakker hun er... gratulerer så mye med jenta i magen og lykke lykke til... Jenta mi kom 6 uker før, er nå en liten snelle på 8 kg og 17 mnd, løper rundt i hagen :)

Hilsen Linn, Sarpsborg

Pink lady sa...

Så herlige bilder! Nyt sommeren :)

Klem

Villa Fagerbakken sa...

Åhh tid med de som betyr aller mest er det aller beste...Gleder meg til vi kommer over i nytt hus...og tanken på alle minnene som skal lages der, de man skal huske for alltid...
Ha en fin uke videre!
Klem Iris

Brit sa...

Deilige sommerbilder:)

Ida sa...

Ble faktisk rørt av å lese! Gode minner som fortsetter å skapes, og som videreføres er noe helt for seg selv! Jeg er sikker på at barna kommer til å huske dette, slik jeg husker feriestedet "vårt"!! Fantastiske minner :)

Også helt nyyydelig bilder av en knallsøt jente!

Klemmer fra ida

Heidi sa...

Utruleg fine bilder. Koseleg!

ELLEMELL sa...

herlige somemrbilder!
og søt søt historie:)

imorgen er det ferie her også! nyt!
klem ellemell

ralfefarfars paradis sa...

Det er nydelig på solastranda- så søtt at dere tar turen hvert år...skulle gjerne bodd rett ved havet kjenner jeg...A ble kjempeglad for pakkene...han ville se filmen med en gang- og det som var litt rart var at han nettopp har fått den første filmen i gave fra noen andre-så det var perfekt timing;) Håper formen din er sånn nogenlunde...tenker masse på deg og dine. Stor klem fra meg.

Lang Rekke sa...

Hørtes ut som en koselig sommertradisjon! Nydelig vakre bilder av snuppa di. Kose dere, klem

Landcharm sa...

Så vakre bilder!

Två systrar sa...

Vilka fantastiska bilder! Så vacker hon är! Det såg inte jättevarmt ut men väldigt fint! :-) Kram C

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Så utrolig koselig en tradisjon! :)

MissMette sa...

Så nydelige bilder ღ og vakker liten jente du har, så fiiiiiin ღ Gode minner og tradisjon dere har... Ønsker deg en fortsatt fin uke, og sommer... Klem fra Mette

Anne sa...

Så utrolig koselig sommertradisjon! :) Sommeren er fantastisk! Håper vi fortsatt kan få mange deilige sommerdager hvor vi kan nyte strandlivet :)

Klem Anne

Home Bohemia sa...

En så söt flicka!! Härliga bilder:))Tack för titten! Kram Maria