27 august 2012

bæringSer dere henne inni der? Min aller minste lille godklump, snorkesovende med flattrykt nese. Litt sånn ufrivillig  boobi bilde det her, men pytt, det tar dere på strak arm, ikke sant? Selvutløser bilder er ikke enkelt altså!Med de to små her hjemme og litt full-fart-dager til-og-fra skolen med storemalien, innså jeg at jeg nok var minst en person for lite til å komme i mål med all denne multitaskingen som skal finne sted i våre nye hverdager. Bittelillesøster er jo født litt prematur, liker seg ikke i vogn og vugge, men har et stooort behov for å kose og være nær mammaen sin. Hele tiden. Og det er jo koselig med en sånn liten godbylt i armkroken! Men mammaen skal jo ha hender til en liten og stor til. Og så mange hender har jeg rett og slett ikke.

Redningen ble min skjønne svigerinne C. Hun er en dreven bæreutstyrsjente, med to små gutter hun selv har båret med seg i alle slags innretninger ;) Sånne bæresjal har liksom virket litt for avansert og alternativt for meg. Jeg er mer en sånn Baby-Bjørn-på-butikken-og-flyplassen-jente. Trodde jeg, da. Så feil kan man ta ;)

For dette er nye hverdager altså! C utstyrte meg med dette ringsjalet og dermed var jeg solgt. Enkelt, lettvint og praktisk. Ledige hender, avslappet mamma og en bitteliten som koser seg tett inntil. Perfekt!

...og til de som har kontaktet meg og lurt på hvor disse kan kjøpes; så selges de bla på Lotusbarn og Bæreglede.33 kommentarer:

Marte sa...

Ååå, se på dere to da!! Så herlig!! Tror det der er tingen, ble bare ikke noe av det med meg..Det var baby bjørn her også, sånn i full fart!

Men du - hvordan klarer du å se SÅ flott og fresh ut sånn allerede!!? Fader meg for en flott mamma de har, disse småtrollene dine:))

Her er det feber på ungene, Oscar nettopp ferdig, Josefine i dag..Jaja, det er vel akkurat sånn det skal være med små i hus:))

Kos deg med dine!

Klem!

Hege sa...

Åhh :) Jeg elsker bæring av slike små vakre mennesker! Så tett til mammas hjerte, det er trygt og nært, og veldig bra for de som er premature. Og som du sier, veldig veldig praktisk.

Håper du nyter barseldagene masse :)

englemor sa...

Så nydelig!
To vakre jenter tett sammen ;-)

Ønsker deg ei fin uke vennen.
Klem fra Hilde

Fru Lykkelig sa...

Sååå herlig! Bæretøy er bare gull verdt altså! Nydelige bilder også :)

Gunnhild sa...

gratulerer så mye! blir så glad og lettet når jeg ser dere er hjemme igjen, og alt har gått bra!

håper jeg også får kost meg med litt babybæring denne gangen, at man trenger hendene fri til mye annet er helt sikkert :)

Pink lady sa...

Så fine dere er begge to! Vi får vel kanskje hilse på henne på messa i september? :)

Tuppen og Lillemor sa...

Så vakre dere er! :D

Det ser så fantastisk herlig ut å bære et lite barn så tett inntil kroppen. Vurderer selv å gå til anskaffelse av bæresjal, for nå har vi "bare" en vanlig babybjørn. De sitter nok mer komfortabelt i et sjal fremfor en bæresele.

Yvonne sa...

åååå liten skjønning <3!!

Axelle sa...

So cue and soooo true !
Enjoy !!!

Bratte Bakka sa...

Urkenydeleg!!! :D

Anonym sa...

Åhh...så deilig. Det er så viktig å nyte akkurat det....nærhet. Min minste måtte tilbringe sine 6 første uker i en sykehusseng, og da var det absolutt såreste savnet; nærheten, hudkontakt...de første ukene kommer aldri tilbake. Prøver å ta det "igjen" nå, men 3 åringen har ikke tid! :-) Flott blogg, på alle måter.

Pieni Lintu sa...

Such a beautiful blog!!! <3

Haust sa...

Å, det er godt å bere ein liten ein! Eg brukte mykje meitai til vår yngste og er så glad for all nærkontakta vi fekk!

Nyt! :)

Merja / Mietteitä meiltä sa...

Oh, what a beautiful blog you have! And such a beatiful baby (and mother too!). Congratulations!

(found my way here through Niina´s blog, Niinan unelmia) :)

I mitt hjerterom sa...

Næmmen helledussan så lita å søt hun er ♥
Kos dere masse!

~Natalie~

Marianne H sa...

Hei, dette bæresjalet så genialt ut. Vet du hvor det er kjøpt hen?

Annas röda stol sa...

Så vacker blogg. Det ser ju väldigt bekvämt ut att bära sitt barn så.

Mogis Cottage sa...

So sweet, mama and the little baby.
I have to smile, when I see such a wonderful harmony.
Love Tina

Majala Bjørnsen Tamber sa...

Helt herlige bilder!
Jeg skjønner ikke hvordan folk med mer enn ett barn klarer seg uten bæretøy jeg. :P

mali-mo sa...

Marianne H;

Min svigerinne iler til unnsetning; her kan de kjøpes!
Lotusbarn ( http://www.facebook.com/l/LAQHoR3aHAQH-12Ia3bnOQ3-HTa_HIiMMQym4wzk06LL6sg/www.lotusbarn.no) og Bæreglede ( http://www.facebook.com/l/WAQHJkLjLAQHhPjNuTLQTX5F8w5IZWUjFh35BEnuhH24Hyg/www.bereglede.no) selger de.

ralfefarfars paradis sa...

Så flott med bæring;)
Har ikke spurt hvor hun har kjøpt dem- men har lagt ut link til nettbutikk som har dem i svar til deg inne hos meg- fikk ikke til å legge inn link her. Stoor klem- må snu sveler nå;)

FruFly★Heidi sa...

NYDELIG! Bæring er noe av det aller aller beste jeg vet i hele vide verden. Jeg har brukt elastisk (Moby Wrap) sjal til begge mine, gått over til slynge, lommeslynge og bært dem lenge! Er det noe som er vemodig med å ikke skulle ha flere babyer, er det DET nettopp dette!<3 Nyt de hektiske dagene, Ingvild. God klem!

Anonym sa...

Det ser ut som hun har det SÅ FINT!

Anonym sa...

... og du ser SÅ GODT UT!

Anonym sa...

Bæring er fantastisk - praktisk og koselig på samme tid! Jeg tror aldri jeg har følt meg så sterk og kvinnelig som når jeg har båret barnet mitt. Nå er hun snart 2,5 år og vi har fortsatt masse glede av både kosen og det praktiske ved bæring (hun sitter på ryggen nå altså, bortsett fra i helt spesielle anledninger, og i andre typer bæretøy enn elastisk sjal).

Anonym sa...

Babyer skal ikke sitte å sove, de kan ta skade av det. Kroppene deres er ikke modne nok for den belastningen det medfører.

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Så fine dere er ❤

jordbærpiken sa...

Heisann!

Det blir lenge mellom hver gang jeg får surfet på nettet for tida, så det tok litt tid å sjekke ut innlegget ditt. :)

Dette var jo en snasen måte å bære på!!! Jeg har fått låne et bæresjal, men har ikke fått prøvd det enda. Det virker utrolig komplisert når jeg ser på tegningene...

Får man kjøpt den du har i noen butikk tror du?

Nydelige bilderm forresten! Du er jo så flott og vakker, og den lille jenta di også. Kos dere!!! :)

Anonym sa...

Ikke for å kritisere på noen måte,men enig med hun over her. Babyer på den alderen skal ligge og sove, ser også ut til at lufttilgangen er dårlig. De små har ikke evnen til å snu seg når det er så trangt som her. Sikkert koselig med denne nærkontakten men..

an angel at my table sa...

Grattis grattis Jag är så glad att allt gick bra!! Bäbis är så söt!
Kram Mari

Lu sa...

Wonderful photo!

mali-mo sa...

Hei Anonym og andre som måtte være bekymret!

Jeg går ikke rundt og bærer på henne hele dagen,hun får absolutt ligge/sove flatt i massevis ;) Jeg har konsultert både helsesøster og barnelege som begge mener at dette faktisk er bra for henne.

Hun er jo født prematur og har ekstra behov for kroppskontakt, og da er sjalet flott fordi jeg kan ta meg av en liten storebror samtidig. Alternativet hadde vært å bære henne i armene, for hun kan jo ikke ligge flatt og skrike, ikke sant ?

:) mali-mo

Anonym sa...

Dere som kritisrer bæringen her vet nok lite om nettopp bæring på denne måten. Det er bevist gjennom mange studier at bæring både fysisk og psykisk er bra for barnet. Det er vel ikke uten grunn at "kengurumetoden" benyttes på de aller minste og svakeste babyene. ;)
Det som kan være farlig er slynger hvor barnet ligger på ryggen nedi slyngen, fordi det da kan få en uheldig bøy på nakken som gjør at luftveiene blir klemt flate. At babyer skal ligge å sove på ryggen på flatt underlag er egentlig ganske unaturlig for en liten nyfødt bylt. De har ligget sammenkrøllet i magen til mor i mange mnd, og den rettes ikke ut på en-to-tre.