01 september 2012

lilla

Lilla høst- klar for  skole med lilla stripe og myyyk lilla genser fra Tina W.Blir det litt lilla hos deg også i høst? Her er jeg igang med å planlegge utbytting av de sommerblomstrete sofaputene med noe litt mer høstlig. Jeg tenker litt på karriorange og lilla, kanskje? Også har jeg lyst på noen bokstavputer- sånne fine DAY puter som jo har vært overalt leeenge, men kanskje jeg lager dem selv? Hvordan blir det i sofaen din denne høsten?

Vår store jente har fått lilla stripe i håret til skolestart, en sånn som man bare får klipset på hos frisøren. Den har løsnet og vi skal avgårde å få festet den igjen senere litt seinere idag. Ingen pangstart på dagen hos oss, her er frokosten såvidt unnagjort og vi tusler fremdeles i pysjen :)

Så må jeg bare få legge til, til den leseren som var urolig for at bittelille får ryggplager av bæresjalet- jeg bærer henne ikke rundt hele dagen altså, hun får absolutt ligge flatt og strekke ryggen. Jeg har diskutert bruken med både lege og helsesøster, som absolutt ikke hadde innvendinger ;) Ingen grunn til  bekymring, altså ;)

Og ja jeg vet, det ER lite interiørbilder her inne for tiden. Jeg er helt sikker på bilder av haugene med babyklær, gulpekluter og ungenes fargerike plastleker ikke er egnet til å inspirere noen som helst ;) Med interiørmessen her i Bergen like rundt hjørnet kommer kanskje interiørinspirasjonen susende til meg også- håper forresten å treffe mange av dere der? God lørdag!
5 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi, ryggplager av bæresjal er vel ikke noe man trenger å bekymre seg for - så lenge man bærer i ergonomisk riktig bæretøy (og bruker det rett) - og det gjør du jo :) Bruker man babybjørn og andre lignende seler der babyen henger og dingler etter skrittet og ikke får støtte fra knehase til knehase og gjerne plasseres vendt ut fra bæreren, da er det større grunn til bekymring både for rygg og hofter.

Bæresjal er godt og trygt og nært for babyen - og praktisk og fint for bæreren. :)

Manuela - Mrs Hardy sa...

Hun er jo bare så nydelig!!

Loppeline sa...

Åh, du jeg kjenner meg sååå igjen: mye babyblogging på meg også:) Tro meg: vi som har fulgt deg en stund synes det er bare kos med bilder og oppdateringer om den flotte familien din:)

Nyt helgen, og gratulerer så masse meg husets siste tilskudd:)

Klem

Har en drøm... sa...

Så fiiin med stripe i håret ♥
Happy lørdag:)

Julia sa...

Fine jenta!! Jeg har båret mine to minste barn mye i sjal og mei tai. Og som sagt ovenfor at når du bruker det rett er det faktisk bare veldig bra for barnet, både fysisk og ikke minst mentalt med tanke på all kroppskontakt barnet får. Supert at du bærer! Hilsen fysioterapeut Julia