12 september 2012

leandervuggeEt av de mer sjeldne øyeblikkene da vår lille faktisk ligger og sover for seg selv i vuggen sin. Jeg utnytter pausen til blogging-kaffe-nettsurfing ;) Bildene tok jeg i forrige uke, rett før de nye stolene kom på plass.

Vår lille minstemor arver jo selvsagt mye av både klær og utstyr, siden jeg jo har det meste jeg strengt tatt "trenger" fra før. En av de tingene jeg likevel har kjøpt ny er denne Leandervuggen. For med en aktiv lille/storebror i full fart her hjemme, trengte babyen et rolig sted uten små ivrige broremannfingre. Vi har en fin vanlig vugge stående, som min far har laget, men der så jeg for meg en begeistret storebror stupende opp i vuggen i det øyeblikket jeg så vekk, så den vil jeg isteden bruke oppe på soverommet vårt. 

Leandervuggen har vi hengt i akkurat passe utenfor-rekkevidde-høyde og den fungerer helt som planlagt. Nåja, helt som planlagt og helt som planlagt, det var vel å ta litt hardt i. Bittelillesøster synes nemlig ikke at disse gyngende bevegelsene er fullt så søvndyssende som reklamen lover. Hun er mer begeistret for bæres-rundt-av-mamma-til-jeg-ikke-lenger-klarer-å-holde-meg-våken-uansett-hvor-mye-jeg-kjemper-imot-metoden. Da kan jeg smyge henne ned i vuggen. Men så er den jo så fin også denne leanderen, synes dere ikke? Ikke dumt for en interiørmamma det heller! 

Og for de som lurer på bordet, så forblir det mørkt, iallefall for nå, så får jeg heller gruble litt til. Det er tross alt enklere å male enn å få malingen bort igjen! Jeg kommer til å olje det med et Liberon produkt, der kommer også beisen jeg har brukt fra. Tusen takk for alle gode innspill!
13 kommentarer:

cathrine - trettien [31] sa...

Hehe, må smile litt! Lillesøsteren vår er helt lik! Kaller henne bare for frøken lakenskrekk! Ingen vits i å montere sprinkelsengen iallefall!

Dronninghuset sa...

hei,
koselig å stikke innom deg igjen. du/dere har et vakkert, lyst og trivelig hjem ;-))
LIKER AT DET ER SÅ GJENNOMFØRT LYST!
denne leandervuggen fanget min interesse... kan hende jeg er uvitende om soleklare ting, men HVOR finnes den å få kjøøpt? jeg er bestemor til en liten jente på 2 mnd og tenkte den kan hende hadde vært fin ettersom hun elsker å bli vugget... helst i mor, far eller våres armer da selvsagt....
håper du kunne tenke deg svare på dette... inne hos meg, om det ikke er noe du bare vil ha for deg selv da?

ha en deilig dag ,-)
her skinner solen og jeg har plukket plommer og rips til ettermiddagskos.
forresten en nydelig jente jeg ser bilder av her på bloggen, - stor og flott storesøster! de er gode å ha som hjelpere!

hilsen TOVE

Anonym sa...

ÅÅ For en søt prinsesse...Flott familie..
Nyt tiden.
Til deg med vuggen...se på Finn.no

krinkelkroken sa...

Søøøte bittelillesøster:) Kos deg masse I.
Klemmer

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Åh, for et nydelig lite nurk ♥ Jeg blir helt babysyk her jeg sitter. Det begynner å bli en stund siden jeg koste med en liten baby nå og ikke visste jeg at jeg savnet det, men jommen.... *lol*

Håper du får en fortsatt fin uke og nyt tiden med lillepia. Lekker Leandervugge by the way. En sånn blir det nok her i huset også neste gang ;)

Klem fra Therese

Siri sa...

Hehe.. vår lille jente på 6 uker er akkurat lik. Vil helst sove på mamma eller pappa:-) Takk for en fin blogg! Hilsen Siri

Mitt hjerte sa...

Så nydelig liten skjønnhet <3 sover så fredfult på bildene, blir helt babysyk igjen jeg...
Den vuggen ser bare fantastisk flott ut, både utseendemessig og så praktisk! Ser for meg den er genial om man har "små" nysgjerrige storesøsken!Skulle jeg fått flere barn , skulle jeg definitivt kjøpt ei slik vugge!
Fint og lese at du koser deg litt selv også når minstingen sover, det er viktig:)
Må også legge til at jeg liker kjøkkenet ditt kjempegodt og tøft med det mørke bordet som gir kontrast til det hvite! Skaper varme i rommet!
Ha en koselig dag!
Klem Merete

Anonym sa...

For en fin vugge og for en nyydelig prinsesse!!! Dere har noen utrolig vakre barn!! :))
Ellers liker jeg bloggen din veeeldig!
Inspirerende og rett og slett koselig!!!
God klem <3

Tove `blogg verden sa...

Nydelig :) Minstemor her i huset sov ikke alene før hun var 3 mnd...da var bæresjal kjekt å ha ja :D Nyt dagene...plutselig er hun i barnehagen og dagene går i ett ;)
God helgeklem fra Tove

Villa Drømmeverden sa...

Så nydelig! gratulerer!
Koselig blogg du har, kommer innom hit igjen.
Fortsatt fin helg!
Klem fra Margit

Fam.Gab sa...

Men hællan dussen , noe så nydelig søtt!

Men det er klart at det er bedre å ligge inntil tryggevarmehjertebankende mamma. Skjønner lilleminstemor godt jeg ;D

Følger deg videre, koselig blogg!

Polly sa...

Så skjønn lillemor er :)

mali-mo sa...

Hei Tove, og andre som lurer!
Vi kjøpte vuggen på Barnas Hus. Har forstått det slik at de også har nettbutikk!