18 september 2012

litt sol i stuenLitt høstfølelse i stuen med solen skinnende inn gjennom vinduene og sommerens antagelig siste blomster fra hagen. Ingen gråblå puter her ennå, som dere ser, men en ny sort-hvit pute fra IKEA, et family-tilbud for en tid tilbake.


Her har vi hatt en liten pause i det Bergenske øspøs-regnet idag, og jeg har hatt med meg de to små ut i hagen en liten stund. Tulipanløk skal settes i jorden og hagemøbler vaskes og stables bort. Det er så deilig med sånne dager der luften er litegranne skarpere og en kjenner at hele høsten ligger foran en. Forhåpentligvis med noe mindre regn. 

Høsten er en sånn skikkelig interiørtid for meg. Det er liksom da jeg ser meg rundt i huset med kritisk blikk og føler for forandringer overalt. Første rom ut blir nok stuen her. Jeg har lyst til å male veggene, den her lut-beisen som er på nå har jeg aldri blitt helt fornøyd med. Den er liksom akkurat for lite gjennomsiktig til å være fin. Taket må absolutt ha et nytt strøk med hvitt igjen, det har nå en slags gulaktig ovn-telys-sot-hinne. Heller ikke særlig fintOg så ser jeg nå veldig på tomrommet over sofaen og tenker at der må det et bilde til. Der til høyre, ser dere? Jeg ser for meg et stort bilde, et foto, kanskje, eller noe tekst? 

Og selvsagt har jeg lyst til å lage dette selv. Må bare finne et lite smutthull innimellom amming, matlaging og generelt vedlikehold av hus& heim, så skal det nok bli. Også blir det gråblå puter til sofaen. Når jeg bare får tatt frem symaskinen (og jobbet meg gjennom haugene av klær som skal repareres), så kommer det nok nye puter på plass. Aller først burde jeg nok slipe, lute og olje dørstokkene, men der er det er liksom et sånt prosjekt vet dere, som bare utsettes og utsettes ;)

Nå står nybakte boller på benken her og middagen idag ble hjemmelaget plukkfisk ;) God tirsdagskveld til dere alle sammen!


12 kommentarer:

Villa Fagerbakken sa...

Så herlig stemning med høstsolen inn... Synd det bare blir i korte blink her i vest.. Men men bedre enn ingenting :)
Jeg liker også den litt skarpe luften, den er så veldig klar..
Samtidig har jeg bursdag på høsten, så det har gitt gode følelser fra barndommen av...
Ha en fin kveld!
Klem Iris

carina sa...

Nydelige bilder!
Den skarpe høstluften er det beste som finnes synes jeg. Elsker høsten.
Jeg er oppvokst på sunnmøre, og kan iblant savne storm og sidelengsregn, men er helt forelsket i høsten her på østlandet. Iallfall sånn som dagene er her nå.

Nyt tirsdagskvelden!
Klem Carina

Synnøve sa...

Hei på deg, og gratulerer så mye med en nydelig liten baby...! Jeg har ikke engang fått med meg dette, har vært så lite på blogger (både andres og min egen ;) de siste månedene, så dette har gått meg hus forbi :) Så utrolig koselig! Vi fikk en liten gutt til 3. august, koser meg hjemme med ham nå... :) Gratulerer igjen til dere alle! Klem fra Synnøve :))

ralfefarfars paradis sa...

Du har det bare så fint, bare nyter bildene og den herlige stemningen i dem;) Håper du kommer i havn med små og store prosjekter...så håper jeg det smitter litt over på meg også..ikke så lett å få gjort alt man vil og har lyst til;)Stoor klem til deg og dine;)

Monica sa...

Hei på deg.
Nydelige bilder fra ditt lekre hjem i høstsol!
..virkelig deilig med en pause fra "øs pøs vatten" i dag ;))
Ønsker deg en riktig god natt, og en glad ny dag i morgen.
Smil og klem fra Monica

Anonym sa...

Så fint! Du har skikkelig sansen for dette, Mali-mo! Er imponert over prosjektiveren også - her synes jeg ikke vi får gjort noe som helst utenom jobb og barn. Heier på deg! Og de bollene hørtes gode ut. For et fint hjem å vokse opp i.

Annas röda stol sa...

Åh vad snyggt, fina bilder. /Anna

Fam.Gab sa...

Herre, så koselig det var her! Nydelig bilder i nydelig lys! Fin blanding av gammelt og nytt!
Ha en fin kveld!

englemor sa...

Fine fine stua di!
Å den stolen din er SÅ fin.
Minner meg om at jeg har ikke mindre enn
fire lignende stoler
stående på pappas låve å venter på en stor
dose omsorg ;-) Det var den tida da....
Men kjenner jeg blir inspirert til å få gjort noe
når jeg ser den fin stua di og den fiiiine stolen :-)))))

Klem fra Hilde

Mitt hjerte sa...

Du har det så fint rundt deg! Kjempefint med sollyset som stråler inn i stua...den deilige høstlufta er så ren og frisk, jeg elsker også høsten! Virkelig en god tid med mye innekos og lysten til å ominnrede og fornye inne forsterkes!
Synes du får til så mye enda du har så små barn! Kos deg med barna dine og prosjektene dine:) Koselig å følge deg!
Klem fra Merete

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Dere har det så lekkert hjemme. Jeg elsker blandingen mellom de gamle tingene og de nye moderne. Helt perfekt sammesatt ♥

Håper du får en fin start på en ny uke søte du og kos deg med vesla :)

Elisabeths idyll. sa...

Nydelige bilder!! Elsker tekstilene ;o))
Høstklem Elisabeth