22 november 2012

julekortbilder i boks


Etter en litt kranglete start på uken, med forkjølelser, omgangssjuke og mannen på jobbreise, er vi liksom igang her hjemme. Også viser det seg jo at det faktisk er torsdag og omtrent helg allerede jo!Det evige Bergensregnet herjer utenfor, snekkerne hamrer løs på den ene veggen vår, hvor alt må skiftes grunnet en stor vannlekkasje. Jeg steker vafler til meg (og våte snekkere) og redigerer julekortbildene jeg klarte å få tatt på tirsdag. Litt småslappe, småsjuke unger, og en fotoseanse med mye sånn vent litt, stå der, mamma skal bare tørke nesen din. Hektisk, som vanlig, det gjelder jo å skynde seg før lyset forsvinner om dagen. Ikke helt optimalt, men noen bilder ble det iallefall. 

Bildene jeg viser her kommer nok ikke med på julekortene, som faktisk allerede er bestilt(!). Jeg er vel utrolig tidlig ute i år? Vanligvis sitter jeg småsvett og knurrer over printeren vår sånn omtrent tre dager etter at julepostfristen har gått ut, men i år altså, så er jeg der! Flinkis-ute-i-god-tid-moren! Endelig er det meg! 

Siden den stasjonære pc'en ennå ikke er koblet opp, og jeg fremdeles ikke har Photoshop, så måtte jeg forsøke meg på litt redigering i Photoscape. Jeg får jo heller ikke printet kortene her hjemme som jeg pleier, så da har jeg laget ferdige kort, og sendt hele smøla til Fotoknudsen for trykking. Litt spent på det, kjenner jeg, har ingen kontroll  med hvordan de blir seende ut. Det eneste som gjenstår da, det er jo bare å få sendt dem i tide. Satser knallhardt på å klare det også.19 kommentarer:

-Mia- sa...

Nydelige, fine bilder ble det!! :-) Jeg må prøve å få tatt av mine til helga, er jo kommet en lillesøster som også må være med i år ;-) Ha en fin dag! KLEM

ralfefarfars paradis sa...

Så skjønne de er;) Jeg har tenkt å prøve meg som fotograf jeg også- men har fått for meg at det må være ute- og da må jeg vente på julekort vær...så det blir kanskje dårlig med julekort fra oss;) Så utrolig kjedelig med vannlekkasje-håper det ikke tar så lang tid å få ordnet opp- men det blir jo liksom enda en ting på lista..I alle fall veldig koselig med innlegg fra deg på en mørk novemberdag;) Stor klem;)

Bratte Bakka sa...

Så vakre barn, så nydelege bilder!!!!

Klem :D

Hege sa...

Så utrolig nydelige barn du har! :)

Håper jeg snart er like flink som deg med julekortene...

krinkelkroken sa...

Nydelige barn!
Da var du tidlig ute ja, gruer meg til den seansen der hvert år, og tipper jeg blir like sent ute som vanlig;)
Klem

Anonym sa...

Hei .. Fast leser av bloggen din er så urolig fin blogg :) så fantastiske bilder , kvar gang du viser bilder av barna dine tenker eg at dei er utrulig fine , du tar fantastiske bilder :) så fine at ein liksom ikkje kan sjå seg mett på dei :) må berre sei det i gjenn usedvanlig vakre barn som du er fantastisk flink å fange i bildene dine :) lillebror var så vakker på bildene i dag ...( dei andre og ) men han hadde værden søtaste blikk :)))) takk for inspirasjon :))) klem

Ruskemamma sa...

for noen utrolig vakre unger du har! nydelige farger på øynene dems også. så flotte :)

englemor sa...

Nydelige bildet!
Jeg og har fått tatt bilder OG sendt de inn til framkalling! Flinke mamamer er vi hehe!

Så må jeg jo si hjertelig takk for en helt nydelig
hilsen hos meg. Tårene de trillet de.... Fine deg.
Du er en av de som får meg til å tenke ekstra på hvor heldig en er og at det ikke er en selvfølge at vi har alle barna våre hos oss. Lille Wilma er i mine tanker. SÅ viser du glede, omsorg og en utrolig sterk morskjærlighet for alle dine barn og jeg ser virkelig opp til deg som mor! Så takk for det vennen!
Jeg fikk fryktelig lyst til å gi deg en klem når jeg leste kommentaren hos meg :-)

Varm klem fra Hilde

Anonym sa...

Du hast soooo süße Kinder!
LG Eveline

Anonym sa...

For noen nydelige bilder! Du er så flink til å fange øyeblikkene i linsa, synes jeg. Og nydelige unger, FOR et blikk på gutten din! Håper på å få se bildene som ble med i julekortet også, når mottakerne av kortene har fått se først. :)

Hilsen Anne Berit

LIVS LYST sa...

Skjønne klær og de vakreste barn...! Herlig!

God helg

Tine sa...

Har sagt det før, men må si det igjen; så nydelige barn du har. Håper vi får se julekortbildet etterhvert :)
Her har det også blitt tatt julekortbilde i dag - det er jammen ikke bare, bare.

God helg :)

Mitt hjerte sa...

Så flink du er og du har så bedårende skjønne barn <3 Nydelige bilder allesammen og den fine strikkejakken til gutten din fikk jo de nydelige øynene hans til å skinne:)Har du strikket den selv?
Lykke til med julekortene, de slir sikkert kjempefine!
Må hive meg rundt i helga jeg også nå, utsetter det hele tiden!

Ha en deilig helg,skjønne deg <3
klemmer fra Merete

MissMette sa...

Nydelige bilder ღ
og sikkert kjekt å
være litt tidlig
ute med slikt :) Ha
en riktig god helg
Klem fra Mette

stjerneteller sa...

Nydelige bilder av vakre barn. Er stadigvekk inne og sniker hos deg..Vidunderlig hus, med masse inspirasjon! Her i rotehuset vårt har vi vannkopper mm, så julebildene må nok vente en liten stund til.

Sweet Memories sa...

Smelt,kor skjønne de er! Utrolig flotte bilder også.Du er flink!:)
Mine julekort ligger og venter på fotobutikken, er spent på hvordan de ble.Ha en finfin adventstid!:)Stor klem fra meg.

Fargebarn sa...

Så nydelige barn du har, og så flink du er til å ta bilder. Julefotograferinga gikk så som så her, men nå orker jeg ikke prøve flere ganger, så jeg får bare ta et selv om de ikke var helt optimale!

Anonym sa...

You do have absolutely gorgeous kids! Many congratulations on your youngest one :)
Beautiful pictures of all three!
Best regards, Marjolijn

Guro sa...

Så utrolig fine bilder av noen skjønne unger:-) Lurer veldig på om den jakka til skjønnasgutten er hjemmestrikka og i så fall om det fins et mønster å få tak i?