01 desember 2012

Julekalender 2012: saftig appelsin
Disse Reunion lysene har vært å se i mange svenske blogger i det siste. Jeg er egentlig litt skeptisk til å ha mye svevende kjemikalier i luften, og har helst duftlys tent etter at barna er i seng. Men et økologisk soya vokslys må vel være greit? Litt luksusfølelse får iallefall jeg av et lys med en egen silkedusk. Og ja, det lukter herrrlig. Appelsin er absolutt en julelukt for meg, og veldig avhengighetsskapende merker jeg. Dette lyset har jeg bestilt fra Nordljus, i Sverige, og de finner du her. En norsk forhandler finnes også, og den finner du her

Den første dagen i julemåneden er snart over, og følelsene av forventning har absolutt begynt å gjøre seg gjeldene her hjemme. Advent, ventetid, forventningstid. Sammen med en liten dose julestress og forhåpentligvis masse  god være-sammen-familietid nå midt i den mørkeste vinteren. Håper dere har lyst til å følge oss gjennom desemberdagene frem mot jul i år også. Her i mali-mo bloggen kommer det et innlegg hver dag, det er iallefall tanken, så får vi se om tiden strekker til. Det blir fjerde år på rad med julekalender her hos meg, en aldri så liten juletradisjon igrunnen. God desemberkveld til deg!Og bare sånn for ordens skyld, så må jeg skrive at dette ikke på noen måte er et sponset innlegg. Når jeg legger ut innlegg som er laget i samarbeid med et firma eller en annen tredjepart, så er disse tydelig merket. Bare sånn at dere vet det liksom ;) 3 kommentarer:

Anonym sa...

ÅHHHH vilket mysigt inlägg:) Har du twitter eller fb på din blogg???

Gillar du inredning kan du kolla in min blogg:)

ha en fin advent

LOVE Maria från inredningsvis.se
(sverige)

Marte sa...

Hurrrraaa for kalender bloggingen din! Akkurat det jeg håpte på, da er godstemningen i boks:) Så vet vi hva dere holder på med der borte;) Er så koselig, tradisjon å følge også, vet du:)

Klem!

Magnus Jonsson sa...

"Men et økologisk soya vokslys må vel være greit? Litt luksusfølelse får iallefall jeg av et lys med en egen silkedusk. Og ja, det lukter herrrlig. Appelsin er absolutt en julelukt for meg, og veldig avhengighetsskapende merker jeg."
Flott at du velger økologiske lys.
Jeg anbefaler også økologisk appelsin, den konvensjonelle går nemlig i gjennom en cocktail med antibiotika/soppmiddel før den blir sendt ut på markedet. Det er grunnen til at økoappelsiner har lett for å få råteskader.