02 desember 2012

Julekalender 2012: på instagram


Korrekt antrukket i adventsfargen og med litt pussige instagram effekter: Jepp. Adventsmyset er igang i heimen.

Her har den første søndagen blitt brukt til adventskos. De o store kassene med julepynt ble slept ned fra loftet, for tradisjonen tro hadde jeg heller ikke ifjor klart å legge adventspynt og julepynt i hver sine esker.  Jaja. Jeg har ambisjoner for denne julens opprydning likevel.

Jeg ser at det er stadig flere som pynter huset ferdig til jul tidlig i desember. Selv er jeg vant med at juletre og pynt ble satt på plass om kvelden 23. desember og jukaftens morgen strålte liksom hele huset av jul. Det var noe med den spenningen. Det er jo litt godt å vente på noe, er det ikke? Her hjemme har vi vel landet på en slags mellomting. Noe julepynt er blitt utnevnt til adventspynt og har idag blitt dandert rundt omkring av juleyre små hjelpere med ivrige hender. Vinduene har blitt pusset, og stjerner og lys har kommet på plass. Adventskos.

Instagram, ja. De fleste bloggere er vel der etterhvert, og nå har jeg også kastet meg inn. Der er jeg forresten malimoren. Jeg er en rykende fersk instagrammer altså, faktisk ble jeg med for bare noen timer siden, men aner allerede at dette er sterkt vanedannende. Kanskje du kikker innom meg der også?6 kommentarer:

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Jeg fant deg ;) Gleder meg til å følge deg videre der inne også. Kan slettes ikke se meg mett på hverken de nydelige bildene dine eller småtrollene. Herregud så skjønne øyne mellomstmann satte opp da dere tok julekortbildene. Til å spise opp :)

Ønsker deg en fortsatt god advent og fin mandag :)

Den gamle stil-de svunne tider...nytt navn : the sixtys - RETRO AND MODERN STYLE sa...

hei !

Gleder meg til å følge dine kalender innlegg, så koselige bilder av barna og se på den nydelige tulla du har !! heldiggris... elsker den enkle fine stilen din.

englemor sa...

Ja endelig er det advent!
Herlig å kunne finne frem litt julepynt!
Pynter litt etter litt jeg frem mot julaften.
Gleder meg til å finne deg på Instagram!
GØY!

Ønsker deg ei fin ny uke søte deg!
Klem fra Hilde

Sissel sa...

Hei og velkommen til Instagram og ja, det er veldig vanedannende..

Vi har det litt som dere, for vi holder også litt igjen med pyntingen. Kjekt å gjøre litt forskjell på advent og jul, og kanskje ta frem litt etter hvert.

Ha en fin dag og uke!

Sissel sa...

Hei og velkommen til Instagram og ja, det er veldig vanedannende..

Vi har det litt som dere, for vi holder også litt igjen med pyntingen. Kjekt å gjøre litt forskjell på advent og jul, og kanskje ta frem litt etter hvert.

Ha en fin dag og uke!

Anonym sa...

Slik er jeg også vant med og viderfører tradisjonen til mine tre små barn. Juletreet blir pyntet etter leggetid lillejulaften og når de står opp om morgenen julaften å ser treet så er stemningen magisk:) Pynter litt etterhvert rundt om i huset og barna får sette fram litt av det de lager i bhg, fast plass i vinduskarmen på kjøkkenet:)

Ha en fin dag:)

LisaM