01 november 2012

litt soverom igjen

Bittelillesøster Olivia (mange som lurer på det navnet), skal liksom tilbringe nettene i denne vuggen, som min far har laget til malien, og jeg har malt. Men neida. Hun sover helst i midten der til venstre hun. Midt i mellom. Ler og skratter og koser seg gjennom nettene og sover om dagen. Gullungen.

Nyvasket og nyryddet soverom, nesten litt fredagsfølelse allerede her kjenner jeg. Noen av de siste rosene fra hagen står på nattbordet, de klarte seg gjennom de siste dagers frost og snø. Denne har en helt spesiell farge og heter Lavender Dream. Bamsen er gammel og arvet, og ranglen er en gave fra denne søte jenten. Ikea-lampen på nattbordet har jeg tidligere spraymalt, enkel, billig fornyelse og litt sånn hjemmelaget Bestlitekopi, men det duger det. God torsdag!

14 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Så deilig soverom- skulle ønske vårt var litt i nærheten så innbydende-kaosområde i heimen. Så fine de gamle nattbordene er- skuer jeg en marmortopp på det ene- det er jo bare drømmen å ha;) Vi har også en som sover i midten- koselig det- men jeg skulle gjerne hatt en hel natt med søvn- men det kommer vel etterhvert. Så flink du er som vasker og shiner- håper det smitter litt over på meg. Ha en fortsatt herlig torsdag med Olivia og gjengen;) Klem fra meg.

Lillekatt sa...

Så koselig soverom!!

Her er det også en som starter opp i sin egen seng, men som i løpet av natten på mystisk vis har endt opp i mellom oss. I og med at han ikke er 4 mnd enda, kan jeg vel ikke skylde på andre enn meg selv ;-)

Så innmari fin vogge!

Madame Edith sa...

Men vilken söt vagga!! Jättefina bilder :)

Kram/M

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Ååååå, nyyyydelig!!

Rosa sa...

Olivia er eit nydeleg navn!

Og eg kjenner eg rødmar litt på vegne av eige hus og soverom, når eg ser ditt.

Om sant skal seiast hjelper det nok ikkje med fredagsfølelse for å få DET ryddig ;)

Sweet Memories sa...

Heisann!:)For et flott soverom! Behagelige fine farger og ting. Vuggen var spesiell og fin. Koselig bilde av deg og din mann også på veggen. Ble inspirert til å gjøre et par grep med vårt soverom...Det har kommet nederst på prioritering listen, selv om vi har byttet hus;)Får gjøre noe med det nå tror jeg, så det blir koselig i vinter.
Og du, Olivia er et vakkert navn. Det klinger så fint også.Og så er hun jo så søt!<3
Stor klem fra meg

Marte sa...

Å, du tar så fine bilder!! Et superfint soverom har du( dere;) også! Visst du kommer hit en gang kommer jeg til å låse døren til vårt soverom, haha! Her er det STIKK motsatt for øyeblikket, huset skriker etter en real vask, men jeg får ikke tid, rett og slett;P I morgen er det nattåpent, kan jo håper på "noen" finner frem kost og klut mens jeg jobber - en fredagskvel..neppe..:)

Ha en fin helg, snille du!!
Klem:)

Mitt hjerte sa...

Nydelige bilder som alltid <3
koselig å ha lillevennen liggende i voksen senga da, det er jo så kort tid de er små og plutselig er de store og da kommer vi til å savne den tiden:)
Koselig å høre navnet til minstemor, vakre Olivia <3

God helg til deg og dine <3
klem

Hem och Lycka sa...

Å så fint sovrum ni har, vaggan är underbar! Kram Mia

-Mia- sa...

Nydelig!! Vogga var superfin! KLEM

krinkelkroken sa...

Nydelig navn I, var en av mine favoritter når vi fikk minstejenten;)
Vakkert soverom, har også en liten i sengen hver natt, best det;) Kos dere masse!

Tove `blogg verden sa...

koselig soverom!! Og nydelig vugge :D Skjønner godt det blir litt kjedelig å ligge der alene ja ;) Nyt tiden med henne...plutselig er hun stooor :D
klem Tove

Anaruh sa...

Så fint navn! Jeg er en litt ny leser, men har fått med meg navnet på de alle jentene dine, men finner ikke guttens navn? Er det hemmelig, eller er det bare jeg som ikke klarer å finne det?

Kjempefin blogg, forresten!

DKat sa...

I absolutely love that cradle. Would it be possible to get measurements?I would love to build this for my daughter... thank you