25 oktober 2012

brrrrum!


Togbanen er Brio, gammelt og nytt i skjønn forening. Kosedressen til lillebror er fra Polarn O.Pyret, mens gulvet er malt i fargen Refleksjon (Jotun) med trestjerners gulvmaling. Det sorte skapet er fra IKEA, og ja. Jeg har klippet bort alle lillebrorkrøllene. Plutselig fikk jeg en stor gutt.Lillebror er gutt. Skikkelig gutt. Alt med hjul, som har den minste sjanse for å lage brum-brum lyder, er interessant. Veldig interessant  Det er knapt et eneste måltid her i huset uten at maten skyves rundt på fatet, mens lillebror med drømmende blikk sier brrrumbrum. Lillebror er også en gutt i fart. Han går ikke, denne gutten. Han løper! Løper, klatrer, hopper. Faller, knekker tenner, får blåmerker til han ser ut som en liten flekkete lillebror med mystisk hudsykdom. Ingen fare, det er bare blåmerker, sier vi.

Små lillebrødre, med hoppe-klatre-brum-brum-kropper trenger gode klær. Klær til å bøye seg, strekke seg, skyve biler, kjøre tog, klær til å hoppe og lande i. Klær som tåler å vaskes, igjen og igjen.  Polarn har det. Disse klærne har vært favoritter her i huset siden lillemalien var liten. Hennes klær går nå i arv til lillebror, og er like fine. Da er det så kjekt å kunne lage dette innlegget, og skryte litt av noe jeg liker så godt. 

Polarn O. Pyret har lansert nettbutikk, og trykker du her er du der. Leveringen er kjemperask og nettbutikken oversiktlig og fin. Nå i disse Halloween dager er det i tillegg masse små, fine monstre der inne. Det har jammen meg havnet etpar her hjemme også.

Dagens tredje vaskemaskin rumle rog går, gulvet i stuen er dekket med leker. En helt vanlig kveld hos oss. Nå er det pannekaker til kvelds. Halvparten av melet er grovt, så da er de jo (nesten) sunne også. God torsdagskveld!

Innlegger er laget i samarbeid med Polarn O. Pyret.


18 kommentarer:

Madame Edith sa...

Vilka härliga bilder:)

Kram/M

vår lille verden sa...

Hei:)Så fine bilder av gutten din som koser seg med togbanen sin.Nå ble jeg glad,polarn og Pyret nettbutikk:)
Der jeg bor har vi ikke den butikken.
Takk for tips!
Fin kveld til deg..

Anonym sa...

Fine bilder!
Takk for tips om nettbutikk! ;)
Maria

Idun // Breidablikk sa...

så fin en lille-/storebror! :D
Her i huset har veslebroren fått behalde krøllane sine enn så lenge.. Han har blitt så stor! Så tar eg dei og, så har eg ikkje små gutar i hus lengre.. I går kjørte eg eldsten på «kjæraste-besøk».. huff og huff... hihi!

klem Idun :)

Tina sa...

Å så fine leker og fine klær, fikk minnene i sving, vi hadde akkurat samme togbane, de gamle togne også. De gikk i arv her. Fra mannens leker, så koselig, men i den tiden så jeg litt annerledes på interiør....
Men du den malinga er det oljemaling og med hvilken glans? Kjempefint! Skal male gulvet på hyttehemsen men har ikke landet på farge, fornøyd?

ha en fin torsdagskveld:)

Living Four Seasons sa...

Men du ha en nydelig Principe ♥

Klem,
Vicky

mali-mo sa...

Tina;
Ja, er så koselig med gamle leker syna jeg ;)

Vanntynnet maling, trestjerner.

Liker fargen, brukte laaang tid på å velge og ble fornøyd ;) Prøvde endel ;)

Jeg liker oljede gulv bedre enn malte, og skifter nok ut mine etterhvert, men dette var en god løsning så lenge. Lykke til!!!

Rosa sa...

Hei mali-mo!

Så stor vetlebroren har vorte, og plutseleg er det ei bittelita syster i familien òg. Ho har eg iallefall ikkje sett før, og knapt nok høyrt at var på veg. Det seier vel litt om min bloggaktivitet siste halvåret ;)

Bileta dine er som alltid reine, fine og gode - ein fryd å sjå dei att!

Rosa sa...

Hei mali-mo!

Så stor vetlebroren har vorte, og plutseleg er det ei bittelita syster i familien òg. Ho har eg iallefall ikkje sett før, og knapt nok høyrt at var på veg. Det seier vel litt om min bloggaktivitet siste halvåret ;)

Bileta dine er som alltid reine, fine og gode - ein fryd å sjå dei att!

Stines Hjem - Livet på landet sa...

For en fin gutt :)

Lisa Moen sa...

Takk for koselig kommentar hos meg <3 Så nydelig du har det & for en herlig gutt! Klem;)

ralfefarfars paradis sa...

Så stor han er blitt- synes de vokser alt for fort igrunn;) Herlig med gammel og god togbane- passer jo ekstra godt i det gamle fiine huset deres. Storebror A har også kosedress fra p&p- veldig god. Høres veldig godt ut med pannekaker til kvelds- flinke du som disker opp;)Vi får besøk i morgen- så jeg må vel slå litt til på kjøkkenet jeg også- gøy å lage mat og ikke fullt så gøy å ta oppvasken synes jeg. Fin fredag til deg og dine!

Marte sa...

Fine lillebroren!! Koselige bilder:)) Pop liker vi selvsagt her også:) Skal jammen inn og kikke i nettbutikken, kommer meg sjelden ned på senteret rett og slett;) Håper vi sees snart! ( før jul i alle fall - hihi;)

KLEM!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Ja, der har du nok en gutt med stor G! Herlige bilder - jeg både ser og hører ham for meg!

Ønsker dere en fin uke!

Klem Cathrine :-)

Anonym sa...

For en søt gutt du har!
Lurer på hva slags maling du har brukt på gulvet? Vi mate furugulv med gulvmaling fra Nordsjø for 3 år siden, og nå trengs det virkelig å males igjen... Er malingen dere har brukt holdbar? Mvh Maria

mali-mo sa...

Hei Maria!
Gulvmalingen heter trestjerner, vi kjøpte den på coop.

Det er veldig viktig at den får herde en ukes tid før man tar gulvet i bruk. Jeg ser veldig forskjell i de rommene vi har hatt det travelt med å flytte inn...

Kjedelig å måtte male om igjen! Dumt altså, men vi har etpar gulv med stygge merker her også ;)

Mats sa...

Underbara bilder !www.cqnet.se

ralfefarfars paradis sa...

Hei igjen;) Her sitter vi og venter på at papsen skal hente oss (blir litt strandet når vi bare har en bil..)så skal vi bhg og få servert gr.suppe. Får ikke gjort så mye fornuftig sånn ellers- men holder på å male ei tallerkenhylle- slørvemaling- men bedre enn ingen maling. Godt gjort at du fikk begge til å sove samtidig!! og muffins høres herlig ut..tror jeg må bake ei kake her også...spent på fargevalget ditt under her;) Mannen er litt mye på farten for tiden- så får liksom ikke kommet igang med noen ting føler jeg- har jo både maling og tapet som ligger og leeengter etter å komme opp på veggene- for ikke å snakke om gulv og taklister- stakkarene ligger og vansmekter i ei kald kjellerstue;) Ha en flott onsdag videre med dine skjønne små. Stor klem fra meg;)