05 desember 2012

Julekalender 2012: hjemmelaget kalender

Husker at jeg samlet glansbilder til denne leeenge, og noen av englene er faktisk glans jeg hadde selv da jeg var liten. Hentet frem fra en støvete eske. En veldig koselig måte å bruke dem på synes jeg.Julen er jo masse tradisjoner hos de fleste av oss. Her hjemme har denne julekalenderen blitt tradisjon, og min største gullunge nekter å skifte den ut. Englene må på plass! Kalenderen laget jeg for noen år siden, og for nye lesere så må jeg jo fortelle at den altså er laget av en sponplate. Jeg skar den til og malte den hvit, før jeg limte på massevis av engleglansbilder.  Tilslutt lakket jeg den, og det må mange lag med lakk til for å få det litt gammeldagse utseendet i overflaten. Opphenget for gavene er en snor med mange løkker som går fra side til side. 

Etter litt ommøblering på rommet hennes siden forrige jul, har den i år plass over sengen. Pakkene er denne gangen i brunpapir, med hvite papirsnorer og stjernene har jeg rett og slett laget i word. De er i forskjellige rosafarger/ mønstre og er printet ut på vanlig kopipapir. Enkelt og greit. 


4 kommentarer:

Tina sa...

For en fantastisk fin kalender:)

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Ååå, den var nyyydelig!

Randi sa...

Kjempefin kalender, og et veldig koselig barnerom!!

Anonym sa...

Nydelig jentejulekalender og nydelig jenterom! Du tar så flotte bilder trass dårlig Desemberlys! En riktig god advent :)