08 desember 2012

Julekalender 2012: lyslykter
Innlegget er laget i samarbeid med Design Belysning AS.Fine, fine lyslykter fra House Doctor. Disse har stått på ønskelisten min lenge, og nå ble de førjulsgaven min til meg selv. Jeg har kjøpt dem hos nettbutikken Design Belysning AS, som har alle de fine House Doctor lampene. Og de fine loftslampene fra Bloomingville som dukker opp overalt i blader og blogger for tiden. Blant annet. Valget stod mellom Happy Lights og disse, og da gikk disse små stjernesolene av med seieren. De er minst like fine i virkeligheten som jeg trodde.

Det blir stadig mer julete her hjemme, litegranne mer pynt sniker seg ut av eskene her stadigvekk. Nå til uken er planen å få på plass en og annen fin juleblomst, men hva skal man velge da? Her blir det nok amaryllis og hyasinter, og kanskje en julerose. Julestemningen er i ferd med å ta plass i heimen. Begynne rå kjenne det; Gleder meg.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine!
Jeg kjøpte asalea med hvite blomster. Synes den er nydelig fordi den har så grønne fine blader. Ja, og så en hvit julestjerne:-) Glede glede i denne førjulstiden:)
Koser meg med juleinnleggene dine!
Inger

Elisabeth, innerst i veien sa...

Åh, de var veldig fine! Stemningsfullt i vinduet.

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Ja, de var kjempefine! Det blir litt mer julete her for hver dag som går også! Amaryllis er selskreven juleblomst hos oss, og så tror jeg det blir noen røde julestjerner, eller kanskje hvit!

Ønsker deg en fin 2. advent!

Klem Cahtrine :-)

Naturally Carol sa...

Hi, your new lanterns are beautiful. I love the last picture with the dark blue of the night sky and the beautiful lanterns shining!

Anonym sa...

Så flott et hjem du har! :) klem Anita

Anita sa...

Flotte bilder :)