09 desember 2012

Julekalender 2012: bursdagsvimpler


Vimplene er på plass og vi er klare for morgendagens bursdagsinnrykk av små førsteklassinger. Disse vimplene sydde jeg for noen år siden, og de er fast tilbehør på bursdagsfestene her hjemme. Imorgen blir det altså bursdagsfest for alle de nye skoleveninnene. Gjett om det er en seksåring som gleder seg?

Ektorpen har fått blå krisetrekk på, de hvite trekkene måtte ha en tur i vaskemaskinen. En uunngåelig følge av å la små barn kose seg med sjokolade og barne-tv. Legg ellers merke til hvor bra de blå sofateppene matcher den blå maskeringstapen rundt dørene. Hihi. Enkelte ting tar bare tid, rett og slett. Maling av dørlistene er absolutt en av dem!

Idag har vi hatt familiebursdag, med kaker og pakker til langt på kveld. Koselig å kunne samles litt før jul også. Stappmette og godt fornøyde i et uvanlig søndagsryddig hus blir det sofa resten av kvelden. Kjenner at jeg med litt godvilje muligens klarer å presse ned et ørlite stykke kefir-sjokoladekake eller to til i løpet av kvelden. God søndagskveld til dere som er innom bloggen!9 kommentarer:

Marthe sa...

så fin vimpel:)

Annas röda stol sa...

Så vackra bilder!!! Fint med de stora adventsljusen. Ha det bra. /Anna

Living Four Seasons sa...

Stilig!!!

Juleklem,
Vicky

Yvonne sa...

så koselig pyntet =)=)

Ha en fin dag!!

Klem fra Yvonne.

My little white home sa...

Pięknie!Pozdrawiam serdecznie:)

Villa Lindås sa...

Flott vimpel! Og et utrolig flott hus, for en jobb dere har gjort! virkelig til inspirasjon for oss andre som også står midt oppi det ;)

lykke til med innrykk av førsteklassinger i dag! Kansje greit å la krisetrekket være på ut dagen!? ;)

Hilsen fra oss i Villa Lindås

Anonym sa...

Du har det så lunt og koselig hjemme hos deg!er du på instagram?

Den gamle stil-de svunne tider...nytt navn : the sixtys - RETRO AND MODERN STYLE sa...

ååå som jeg koser meg med innleggene dine..de nydelige fine bildene av det fine huset ditt...elsker den rene stilen din...håper du får kost deg litt innimellom...er mye med 3 små rundt beina. gratulerer med overstått til din vakre datter !

Vanilj med lite rött sa...

Det är sååå fint med pardörrar och rum i fil!
Ni har ett väldigt fint hus!!

Kram Malin