10 desember 2012

Julekalender 2012: bursdagsfeiring


Har dere sett årets nye julebrus? Hihi, årets prinsesse Amaliebrus ble en stor suksess hos oss ikveld. Det er ikke bestandig det behøver å koste så mye for at det skal bli noe litt ekstra. Disse brusetikettene laget jeg i full fart og printet dem ut på vanlig kopipapir. Gratisprogrammet Photoscape er fint å bruke til bildeoppgaver som dette. De gamle etikettene går raskt av om du legger flaskene i lunkent zalovann en liten stund. Begeistring hos små prinsesser er vel nærmest garantert!

Kveldens bursdagsfeiring er vel overstått, og denne gang rakk jeg å ta noen bilder i full fart før gjestene kom. Jeg synes lys og blomster på bordet er koselig i alle selskaper, men stearinlys og bursdagsglade barn er ikke en god kombinasjon. Et tips er da å bruke en lysslynge som dekorasjonslys. Det beste er vel en som går på batteri, men du kan jo gjøre som meg her, la ledningen løpe ned langs et bordben og tape den fast til gulvet. Bordpynten ellers er pikekyss, nonstop og popcorn. Billige lysglass fra IKEA, voksduk fra Stoff og Stil, rosa former og mugge er Ib Laursen og Nigella, fra BoNordisk

Som dere ser er det en dåm av rosa prinsessedrøm over hele lokalet. Prinsesse Lillefe, rosa, rosa og...jepp. Rosa. Her er det dekket etter en rosa liten seksårings hjerte, og ikke mammaens hang til den enkle og rene. Et siste lite tips må være bursdagskake, som jeg ikke rakk å ta bilde av. Kaker i barnebursdager blir ikke spist opp her i huset (bortsett fra av meg de påfølgende dager...huff), så derfor baker jeg bare litt. Istedenfor stor bursdagskake lager jeg det vi kaller bomben; kuler med is, pikekyss, marshmallow, sjokoladesaus, daimkuler og ferske bringebær dandert på et stooort fat, med kakefyrverkeri på toppen. Den går ned på høykant. Nå skal jeg slenge beina i sofaen- er tilbake imorgen!
15 kommentarer:

Living Four Seasons sa...

Varme og fine bilder! ♥ For en koselig feiring.

Juleklem,
Vicky

Emmeline sa...

Hei søteste Mali Mo:) Gratulerer med vel overstått og koselig bursdagsfest- Knallstilig med etiketter på brusflaskene. Kanskje jeg bør prøve noe sånt til tenåringsbursdagen her på fredag???? Jeg bare lurte på en ting: Den fine hvite elektriske julestaken i vinduet ditt? Hvor i all verden finner jeg en sånn?????

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

For en drøm av et bursdagsbord!!
Der ville nok hver en jente likt seg c",)

Klem Anna

Hem och Lycka sa...

Å så fint! Här vankas det prinsesskalas i februari, måste börja fundera på vad som ska bakas!

Skoj att finna dig på instagram!

Kram Mia

Thing sa...

Utrolig flott!
Nesten så en får lyst til å gå i en jentebursdag selv.. hehe..

Haust sa...

Så nydeleg du har pynta! Og "bomben" skal eg prøve å hugse til neste barnebursdag! Takk for tips! :)

God desembertysdag...

Nooria sa...

Veldig vakkert bord! Takk for tips om bomben. Den skal jeg definitivt prøve! Legg gjerne ut bilde av den en gang også om det passer (ved en senere anledning).

Jeg kjenner for øvrig igjen dine vurderinger ang. kake. Hørtes kjent ut. Jeg baker derfor bare det jeg aboslutt må.

I dag har jeg for øvrig laget marsipan og masse til å lage sjokoladekuler uten sukker til jul.

Har en drøm... sa...

Ååå, så herlig dekket ♥ ♥
Elsker fargene og lekkert med vimplene!!
Tipper snuppa var veldig fornøyd ja:)

mali-mo sa...

Hei snuppeste Emmeline!

Takk for koselig hilsen!

Julestaken er fra Ahlens, kjøpt på salg den gang da når vi hadde dem i Åsane. Etpar år siden altså... Finner ikke noe merkevarenavn på den så antagelig er det en Ahlens produksjon.

Juleklem fra meg!

ralfefarfars paradis sa...

Ser ut som et herlig kalas dette her, egen brus må jo være midt i blinken. Nå har jeg kost meg med en flott reportasje du;) Gøy å se deg på trykk. Håper du har en avslappende kveld etter feiringen. Klem fra meg;)

ralfefarfars paradis sa...

Nydelig den fra HD, den er fra watt och veke- men den hvite er de utsolgt for(fins i rød fortsatt), kjøpte min i fjor. Du er i boligpluss- fikk bladet i posten i dag- for å være ærlig så syntes jeg du burde vært på forsiden(må da være bedre med et lekker-smekkert norsk hjem på forsiden enn disse svenske og danske hjemmene!!)-men det var jo en veldig fyldig reportasje med mange sider- savnet kanskje en link til bloggen din? Den var ikke nevnt- men det var kanskje meningen?

Anonym sa...

Detta var ett herlig bord !! Naa fikk jeg masse inspirasjon til neste jente bursdag her i huset! Takk for at du deler. Liker veldig bloggen din, Mali Mo

Hilsen fra Frankrike

Taubanevegen sa...

Ååå, et helt HERLIG jentebursdagspyntet bord! :) Vimplene var skjønne! Kan virkelig tenke meg at jenta di ble strålende fornøyd med pyntingen, ...og gjestene likedan! :)

stjerneteller sa...

Så utrolig fint! Her var det mange gode ideer. Elsker også blomster og snop på bordet. :)

Jenny sa...

Vilket härligt barnkalas!