11 desember 2012

Julekalender 2012: små ord om sorgBlomstene fra bursdagsfesten igår har jeg stukket i oasis. Gjenbruk med mening. Kurven blir førjulspynt hos Wilma. Da er hun litt med oss på en måte, hun også. Med på festen. Med oss. Og vi med henne. Hvis dere skjønner. 

Akkurat dette, med å skape forbindelser mellom livets små og store dager og Wilma, er noe som har blitt stadig mer viktig for meg. Hun er jo med meg i tankene. Men den der lille synlige forbindelsen betyr noe den også. Blomstene. Å tenne et lys. Gaven til bursdagen. Søttendemaiflagget. Julepynten. Og den til påske. Bare gjenstander, jeg vet det. Men viktige likevel. Så hører hun til hos oss ennå, på et vis. Teller med. Vi har ikke glemt deg, lille skatt. Aldri.

20 kommentarer:

Marte sa...

Så nydelig skrevet <3

Klem!

Irene sa...

Du beskriver så fint. Tårene triller...

Elin | Draumesidene sa...

Så sant så sant... Eldste søstra mi døydde for over femti år sidan, 22.des. Ho hadde hatt sin sjuande bursdag 3.des... Eg tok med barna på grava sist veke, og vi tende lys og flytta på englane som kviler framfor gravsteinen hennar. Eg kjem alltid til å besøkje grava, ho er med oss enno. Eg møtte henne aldri, men kjenner henne likevel.

Det er så fint at du skriv slike innlegg, det å vere ærleg og åpen hjelper i sorga.

God klem,
e <3

Refleksjon på livsvegen sa...

MineRosaGleder sa...

<3 rørende å lese.. Fine og sterke ord <3

MineRosaGleder sa...

<3 rørende å lese.. Fine og sterke ord <3

Anette sa...

Anonym sa...

Du skriver så vakkert! Og du når ut til så mange gjennom bloggen og rører oss, og gir oss tanker vi tar med oss i våre liv og med våre sorger og gleder. TAKK! Vennlig hilsen fast bloggleser i Oslo.

Villa Lindås sa...

Du skriver så flott. takk for at du deler både godt og vondt med oss ♥

neri kunst sa...

Nydelige ord om barnet du mistet <3! Jeg blir helt rørt her jeg sitter! Så fint du deler sorgen! Synes du har en så fin blogg at jeg ble følger her nå:) God klem til deg fra meg Iren (bloggeren av neri kunst)

ralfefarfars paradis sa...

Så nydelig det var med rosene i den kurven...jeg har sagt det før- men du klarer å bruke ordene så fint og så riktig- det er ikke lett å sette ord på opplevelsen og erfaringen man sitter inne med når man har mistet et barn..men det kan du...Stor klem til deg og hele dine skjønne familie.
P.S har sendt deg mail med noen bilder jeg knipset fra bladet- i tilfelle at du har lyst å se...

Anonym sa...

<3 klem <3

Har en drøm... sa...

Så nydelig skrevet ♥
Og så flott og gjenbruke blomstene på graven, det var skikkelig, skikkelig rørende og flott!!

Ida sa...

Nydelig innlegg!!!
Kjenner jeg ble ordentlig rørt av de fine ordene dine! DU er så flink å formidle akkurat det du kjenner på, det er som om jeg kan føle det selv på hele kroppen!
Tenker ofte på dere, og at dere opplevde så hardt og brutalt å miste lille Wilma! Tenker på henne også, spesielt rundt disse tider vi er inne i nå!

Stor varm og god klem til deg fra meg :)

Elin sa...

<3 fina ord om er fina saknade Wilma <3

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Nyyydelig!

Catarina Quick sa...

Såklart Wilma är med er i allt ni gör <3

WithloveH sa...

Hvert innlegg om Wilma rører meg til tårer, også dette. Jeg synes d er fint at hun også får være med, på en måte! Sender en klem til deg.

Elisabeth sa...

Tårer i øynene hver gang du skriver om lille Wilma,
du skriver så vakkert om det som må være det vondeste en kan oppleve. Så fint å inkludere henne i det som skjer i familien, det må være veldig godt for de tre små og : )

Håper dere har fine førjulsdager
<3
god klem fra meg,
Elisabeth

Jenny sa...

Vilka vackra blommor, gillar färgkombinationen! :)