21 mars 2013

prosjekt: t r e h y t t e


Store Malien jubler for trehytten. På bildet under ser dere trehyttetreet fra det ene kjøkkenvinduet. Greit å kunne se dem og følge med når de er ute og leker i hagen. Hønemoren meg ja.


Plutselig ble det litt stille her inne. Travle dager med de tre små, og med mannen hit og dit på jobb. Her er det mest fokus på hjemmekosen og da strekker ikke tiden alltid til til alt en har lyst til. Kameraet mitt har også fått seg en knekk, det har vansker med å fokusere, så det må nok på reparasjon. Lite bildeknipsing fører absolutt til lite blogging det også.

Men her er jeg jo igjen da, og har planer for flere innlegg i den nærmeste fremtid. Har du lyst å vinne noe kreativt og morsomt til barna dine fra selveste Lego, eller til å handle med en spesialrabatt hos den kjempefine nettbutikken BoNordisk, så er det bare å følge med her inne! Litt påskegodt til dere kjekke blogglesere rett og slett!

Som dere ser er vi igang med et nytt lite prosjekt. Dere som har fulgt bloggen en stund vet jo at vi har en stor hage, sånn omtrentlig er det vel 7-8 mål rundt huset. Mest kratt og villniss, noen tapre forsøk på plen, blomsterbed under utvikling, lekeplass til ungene og endel store trær. Et av disse skal nå romme en trehytte.  Planen er en ordentlig liten hytte, med små vinduer, hjemmesnekret dør og mange skakke vegger oppe i et stort gammelt tre. Er ikke det litt av en drøm da? Å ligge på gulvet i en trehytte, kikke opp på en blå sommerhimmel og kjenne treet svaie lett i vinden?

Jeg skal vise dere bilder etterhvert som prosjektet (forhåpentligvis veldig raskt) skrider frem. Siden disse bildene ble tatt er allerede bunnen/bjelkene på plass, og i påskeferien er byggeplanene klare. Ungene er med på snekringen, selvsagt, veldig kjekt for både liten og stor. Følg med!6 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

SÅ utrolig spennende med en trehytte- det gleder jeg meg til å følge med på. Håper du får fikset kameraet ditt, kjedelig når ting ikke fungerer. Her venter vi på våren;)Stor klem til deg og dine!!!

Anonym sa...

Så gøy med trehytte! Gleder meg til og se resultatet. Ønsker dere en fin påske med masse bra bygge-vær, sol og pølsegrilling :-) Hilsen Inger

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Heims verden sa...

Ååå:D så spennende! Jeg gleder meg til å følge med! Det blir nok kjempefint:)

Heims verden sa...

Ååå:D så spennende! Jeg gleder meg til å følge med! Det blir nok kjempefint:)

ralfefarfars paradis sa...

Hei igjen.
Ja vi skal faktisk til Bergen, har nettopp bestilt biletter- vi skal besøke noen på Stord- men vi blir i Bergen endel av formiddagen-ettermiddagen fredag 3. mai- så hadde vært kjempefint hvis vi kunne fått til et treff!! Sender deg en mail etterhvert!! Stor klem herfra.