30 mars 2013

rabatt til deg hos BoNordisk


Deilige påskeferie! Vi koser oss. Litt snekkerarbeid, litt hagearbeid, litt trehytte, litt planlegging av fremtidig kanin-slash-hønsehus, litt vennelunsjer, middagsbesøker og ellers late dager. Mali-mo mannen har fri, påskeeggene er fulle (fyllt på igjen). Solen skinner fra skyfri himmel dag etter dag. Faktisk har vi hatt så mange soldager at jeg ikke kan huske sist det regnet. Ikke ofte vi bergensere har det sånn, altså. Neimenn ikke dumt! 

Igår laget jeg en marokkansk lammegryte, harira, for første (men absolutt ikke siste) gang, basert på lammelårrestene fra igår. En skikkelig godbit ble det, og et godt tips til dere andre som har et lammelårskrog liggende på kjøkkenbenken i disse dager. Oppskrift finner dere her

Med vårsolen strålende inn gjennom kjøkkenvinduene ble det litt ekstra kjøkkenrydding og et barnehagebilde av fineste Storemalien kom på veggen. Egget dere ser på kjøkkenbenken kommer fra BoNordisk, og er fra Nigella Lawsons kjøkkenserie i steintøy (denne heter Salt pig). Det er rett og slett en saltkrukke til å ha på kjøkkenbenken, og den rommer (smart nok) akkurat en pakke Maldonsalt. Jeg jubler litt over hvor genial den er hver dag. Null og niks klissete fingre i skuffene på jakt etter saltbøssen når maten skal ha en liten dæsj til. Love it! 

I samarbeid med fine BoNordisk har jeg en liten påskegodbit til dere lesere av mali-mo bloggen også. Frem til 5.april kan du nemlig handle i nettbutikken og få 20% rabatt dersom du skriver MALI-MO i rabattkodefeltet. Tilbudet gjelder varer til ordinære priser. Og inne hos BoNordisk er det godbiter å velge mellom i massevis. Shop `til you drop girls! Neimenn ikke dumt det heller!

7 kommentarer:

Anita sa...

Åååå, det hørtes fantastisk ut! Tusen takk:) skal jaggu meg handle en sånn saltbørsa med en gang!

Hem och Lycka sa...

Ditt kök är såå vackert! Glad påsk! Kram Mia

Anonym sa...

:-) da har jeg shoppet :-) takk for tips!

Anonym sa...

Takk for rabattkode!

Anonym sa...

For et nydelig hjem du har! Ønsker deg og dine en knallfin påske :o)

Anonym sa...

Takk for rabatt! Har handlet litt. Kjempefin blogg du har:)

Kristine:)

Anonym sa...

Kjære Mali mo,

Kan du fortelle hva fargen på kjøkkenveggene dine heter? Er iherdig på jakt etter en lysgrå farge og syntes denne er helt nydelig.

Ha en fin søndagskveld.
Hilsen Marita