02 april 2013

vårsol i n n e
Som dere ser i speilet pynter vi fremdeles stuen med blå malertape. Har inngått et veddemål med meg selv om den er borte før sommeren. Hva tror dere? Julerosen i vinduet skal plantes ut i hagen så fort telen er ute av jorden. Den forrige stod i tre år og blomstret fast hver januar. Dessverre frøs den nå i vinter. Passer bra da, at jeg har en ny en stående her.

Litt forsinket, men jeg bare vise dere årets  p å s k e d u k her hjemme. Stolt mor til kreativ datter. Vårsolen er made in barnehagen fra ifjor. Papp og piperensere, altså. En god ide synes jeg. Gult er vel egentlig ikke "min" farge, men jammen meg ble det litt kult her med en gul sol i stuen. Knallgultkult. 

Håper alle har hatt en fin påskeferie, her har vi kost oss, men ble plutselig innhentet av halsvondt og feber, så idag har vi holdt oss i sofaen. På`an igjen imorgen. Onsdag- og snart helg- igjen!

Minner om at rabattkoden hos BoNordisk fremdeles gjelder! Handle i nettbutikken før 5.april, og få 20% rabatt om du skriver MALI-MO i rabattkodefeltet.God tirsdagskveld!5 kommentarer:

Anonym sa...

Å den påskeduken din var fin... Jeg kom på at jeg har en (nesten) maken, laget av lillegutt som nå studerer i Wales.. synes ikke det var lenge siden han stolt kom hjem med duken... Den har vært fremme hvert år siden, men i år skulle vi feire påske på nyinnkjøpt hytte, så her hjemme ble påskepynten skrumpet inn til gule tulipaner. Neste år skal den frem igjen :)
Mvh Astrid

Anonym sa...

geotorelxzp consolidate debt
paying off credit card debt

oq sa...

Reaally cute, those little chicken! And the sun hanging on the mirrror, so optimistic! Hugs,

Tina sa...

nåh, så sjarmerende. Ingen ting er så vakkert og sjarmerende som pynten laget av barnehender :)

siri ore elle sa...

Herlig påskeduk!!
Siri