14 april 2013

Baderomsfix på budsjett


Litt nye bilder fra badet vårt etter minioppussingen vår. Som dere kanskje husker fikk badet en aldri så liten makeover for en tid tilbake. Jeg kunne jo selvsagt tenkt meg å hive ut alt,  rive flisene, slå ned en vegg eller to og starte fra scratch med innkjøp av uanstendige mengder med fine nye ting, men det går jo rett og slett ikke akkurat nå. Heldigvis er det jo sånn at man ikke behøver å kjøpe alt nytt og bruke hauger av penger på aller siste skrik for å få det litegranne mer ok enn det var før ;) Det gamle ødelagte dusjhjørnet, den sprukne vasken og den skakke baderomsinnredningen ble kjørt på søppelhaugen, deretter var det klart for baderomsfix på budsjett.

Veggene ble malt på en helg, og flinke mali-mo mannen har montert en ny vask på et gammelt bord vi hadde fra før. Håndkler og tannkoster og andre nødvendigheter står nå i kjøkkenskapet som er satt opp over vaskemaskinen. Stelleplassen til de to små ble flyttet inn på vaskerommet som ligger vegg-i-vegg. Jeg skal vise dere bilder derfra en annen gang,  kjempefornøyd med det også. Mangler bare litt lister der inne. Selvsagt mangler det lister! Hallo- hvilket rom her hjemme mangler vel ikke det!

Det er liksom blitt barnas bad dette, siden vi jo har et bad med dusj i andre etasje. Med badekar på badet her nede er det nå myyye enklere å putte de to største i badet om ettermiddagene, mens bittelilleste søstermor leker på stuegulvet. Og uten stellebordmonsteret, nå når stelleplassen er ved siden av, så ble liksom dette rommet så mye større også. Godt fornøyd, og det har heller ikke kostet skjorta. Håper noen kan la seg inspirere!Vegglampe; Molo, Gulvteppe, speil og pose til lekeoppbevaring; IKEA, Badekar; Finn.no, Bord; gammelt, Vask; OBS!, Fliser over vasken; megaflis, Kurv; Home&Cottage (gammel), Armatur; HansGrohe, Gardin; loppis, Stenegg og stenfat; kjøpt i Tanzania, Lykt; julegave. Vegger; Baderomsmaling NCS 1500.


8 kommentarer:

Bratte Bakka sa...

utruleg lekkert og så flott at ein kan få til so flotte ting på budsjett. Det kan eg like!

Klem!

Drømmeboden sa...

Jeg forelsket meg i den "hjemmelagde! vask-løsningen deres!! NYDELIG!!!!!!!!!

ELLEMELL sa...

var blitt kjempefint!
Kjekt med bad på budsjett:)

Liker når det er praktisk!
ha en fin kveld!
klem ellemell

mali-mo sa...

Tusen takk for hyggelige ord, både Bratte Bakka, Drømmeboden og Ellemell!

beatehemsborg sa...

Så fint! Moro med lavbudsjett!
Takk for inspirasjon

Klem

Idun // Breidablikk sa...

Kjempeflott!! :D
Og heilt klart inspirert ;)

skulle ønske eg kunne foreta ei mini-makeover på vårt bad og.. men med GRØNT baderomsbelegg og matchande våtromstapet med grøne skjell og konkyliar er eg redd det ikkje held..
Men kanskje tar eg eit par grep likevel, når vi skal ut med stellebordet no snart..?

Ha ei super veke med dine små!
Er vel snart permisjonsslutt no?

*klem*

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Det ble såååå fint! Nei, alt trenger ikke være nytt, dette er mye bedre! Personlig, pent og praktisk! Kos dere med nytt bad!

God helg!

Klem Cathrine :-)

En støvel og en sko sa...

Hei!
Føler jeg trenger litt ny inspirasjon nå om dagen, og det fikk jeg nå på bloggen din. Ble litt småforelsket i badet deres.
Ha en fin uke videre.
Klem fra Sølvi