23 mai 2013

søstre

Jeg kom over disse bildene da jeg ryddet litt på laptopen. Søstre, den minste og den største. To jenter i pysjen. Boblende av smil, latter, lek. Fine, fine jentene mine! 

Her pakker vi ikveld, imorgen tidlig går flyet til Mallorca. Impulsiv bonusferie ordnet av den fineste mali-mo mannen. Noen få timer unna venter deilige dager i solen  på oss. Tre små skatter som fryder seg over ekstra tidlig ferieliv og bare tær i sanden. Varme, myke barnekropper fulle av sommer. Klissete iskremfingre og kinn med fregnedryss. Jeg må bare si det igjen, det å ha barn gjør  alle de tingene jeg likte tidligere så ennå mye kjekkere. Kameraet blir med på turen, men laptopen blir hjemme. Familietid. Sees om en uke!

4 kommentarer:

Mittogvaarthjem.blogspot.no sa...

Herlige bilder:)
Fin helg til deg:-)Sjekk ut giveawayen min:)
Hilsen fra Siv Mette

Englepappa sa...

Fine bilder! Det er så god stemning i dei!

ralfefarfars paradis sa...

Så skjønne;) Høres herlig ut med tur- håper dere koser dere maks;) Takk for rosetips -har to hurdalsroser og de klarer seg godt...men tror jeg skal vente med flere roser til den veldig vakre dagen da jeg får drivhus (får lage en egen sparekonto..)-da må det være perfekt med en liten rosejungel rundt drivhuset?? Stor klem fra meg;)

Anonym sa...

Så utrulig skjønne begge to:))så flotte innlegg du har og så herlig ferieturen dere hadde Høyrtes ut,det er slik som ein lever lenge på❤

Nyt kvelden!
Klem fra Lillian