21 august 2013

sommer hos mormor

 
Sommerannekset vårt. Her skviser vi oss inn hele gjengen. Akkurat nok plass til å sove på, spising og væring blir i storehytten til mine foreldre.
 
 
 
Plutselig er sommeren over, og hverdagen har tatt oss igjen. Litt godt, jeg liker høsten. Nye begynnelser, rutiner som kommer på plass, gode hverdager å leve i. Samtidig er det alltid litt vemodig når sommeren er slutt. For har vi kjent nok på solen, badet nok, spist nok jordbær, fått passelig med myggstikk og fisket makrell slik at det rekker til neste sommer? For det er jo et helt år til neste gang, jo!
 
 
For en liten uke siden var vi hos min mor på familiehytten. Ved siden av står sommerannekset vårt, som faktisk fremdeles har plass til oss (to voksne og nå tre barn) på ikke så veldig mange kvadrat. Man behøver i grunnen ikke mer (selv om det jo må sies at vi ønsker oss veldig en større hytte. Veldig). Sol, sommer og barbeinte unger løpende i gresset. Barnelatter og mormor med god tid og godteri i skapet. Sommerparadis.
 
Denne uken er det skolestart for en spent 2. klassing og litt forsiktig barnehagetilvenning for den minst like kjempespente store  to-og-et-halvt-åringen min. Lille Olivia blir hjemme med meg et år til. Det blir denne historien en gang til. Mammapermen er jo slutt, men jeg skal ha ulønnet permisjon og kun jobbe 20% stilling det neste året. Jippi.
 
Bloggen har også hatt ferie, men nå er den i gang igjen den også. Så hverdager, altså. Blir nok ikke så dumt det heller.
 
 
 

 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei , så flott .. Du kjem aldri til å angre , 1 åringer har det best hjemme , tida går så fort og kjem ikkje igjenn ! Kos deg i massevis :))) barna dine er så utrulig fine ! Klem fast leser :)

Husetisaga sa...

Endelig et innlegg fra den fine bloggen din. Gleder meg til flere innlegg fra deg. Kos deg med minstejenta ! Anita

molar85 sa...

Koselig å lese fra deg igjen :)
Nydelige bilder som alltid!

Anonym sa...

Sommeren er vel ikke slutt ??

Anonym sa...

Du gjør så riktig ved å prioritere som du gjør:-)
gleder meg til flere innlegg på den fine bloggen :-)

Anonym sa...

Så koselig det ser ut på mormorferie. Vi har hatt besøk av mine foreldre nå-det blir som regel arbeidsferie for dem da;)I dag blir det full innsats på vaskerommet fra mannen min og meg- ting tar tid;)Hvis jeg noen gang får flere barn så skal jeg gjøre som deg...for det tror jeg aldri man angrer på.
Stor klem fra ralfefarfar

Rosa sa...

Stunning picture. Stunning children :-)