26 juni 2013

norlie

Jentene i huset har også fått nye sommerklær. Matchende. Hvor søtt er ikke det da? En liten og en litt større sommerjente i nye sommerklær.

For en tid tilbake fikk jeg pakke i posten fra det fine danske barneklesmerket Norlie. Mens man tidligere måtte avgårde til en butikk som førte merket, kan man nå få handle på nett. Eller enda bedre; få en Norlie- konsulent hjem i stuen og samle venninner til en kosehandlekveld. Kjenner at dette er noe jeg har lyst til å prøve.

For klærne er fine. Veldig fine. Man ser jo at det er nordisk design, som jeg liker så godt. Klassisk, men med en liten vri. Litt annerledes farger, eller en detalj som er litt uventet. Vaffelsøm. Små legg. Myk strikk. Jeg har handlet dette merket til barna tidligere også, og har vært veldig fornøyd sånn helt usponset. Tror nok jeg blir fornøyd denne gang også. Her har jeg havnet i sofaen etter en jobbeøkt  i hagen/ låven. Vi har et nytt prosjekt, og jeg skal selvsagt vise dere bilder etterhvert. Ferien nærmer seg med stormskritt, bare to små arbeidsdager igjen, så venter 5 (!) lange deilige ferieuker. Yey! God onsdagskveld!
14 kommentarer:

Tine sa...

Så nydelige klær, på fantastisk vakre barn. Også fanger du så fine øyeblikk.
God sommer :)

Mitt og vårt hjem sa...

Herlige bilder:))
Norlie klærne er kjempeflotte,snålt med matchende søsken klær.
Fin fin dag til deg..klem

C. Eloise sa...

Kjempefine kjær. Hvordan er det med toll fra dk ?

helen og gutta sa...

herlige klær på noen utrolig nydelige jenter ♥ og ikke minst den flotte gutten din. fantatiske øyne på de *smelt*

Anonym sa...

Hei! Nydelige barn du har! Og så er du en veldig dyktig fotograf! Kan jeg spørre om hvilket objektiv du har brukt på bildene her? Hilsen Cecilie

Anonym sa...

Süßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß! LG Eveline

krinkelkroken sa...

Så herlige barn I :) Skjønne klær også! Så deilig med mange ferieuker, kose dere masse . Her er det travle dager ja med aktive barn, litt styr til tider men koser oss veldig, krysser fingrene for masse fint vær i sommer.

klem

Den gamle stil-de svunne tider...nytt navn : the sixtys - RETRO AND MODERN STYLE sa...

ååå så fantastiske små sommer-jenter du har !! de var så fine i matchende klær, tenker meg du koser deg med de...god sommer !!!! Gleder meg til hvert nye innlegg jeg altså

Olstad sa...

For noen fine jenter. Så utrolig mye fint de hadde i Norlie nettbutikken. Jeg har nå kjøpt masse fint på salg - ikke minst bursdagsgaver til sommerens bursdagsbarn. Tusen takk for tipset. PS: Har sendt deg en mail:-)

Tove `blogg verden sa...

Nydelige barn du har!! Og flotte bilder av dem ❤

toves sammensurium sa...

Nydelige bilder av nydelige jenter i nydelige klær:))))
Toveklem :)

Anonym sa...

Nydelig!!!
Jeg har et spørsmål om kjøkkenet ditt:) Ventilatorhetta di, har du den i samme farge som veggen over brystningen, eller er den hvit? Hadde blitt superglad for svar:) klem marit

Anonym sa...

Håper du ikke har sluttet å blogge..... og håper du har hatt en fin ferie :)

Mvh Maria

LIFESTYLE by Sessan sa...

Nämen HIMMEL så lika dom är dessa två <3 De är bara de sötaste jag sett!!!
Å så har dom ju helt nydlige kläder, flinke mamman dems har veeeeldigt god smak alltså.

Goda klemmer till dig kära