17 juni 2013

psst!


Innlegget er laget i samarbeid med PSST.Lille-store-bror er forelsket. Iallefall grundig betatt. Og var jeg en gutt på to år, med lidenskap for traktorer, gravemaskiner, lastebiler og heppikoptere, så hadde jeg nok blitt litt forelsket jeg også. I en t-shirt. 

Vi har fått prøve disse fine trøyene fra det danske merket Psst. Dette er et familieprosjekt, hvor den flinke grafisk-designer-mammaen Charlotte lager printene, og sønnen Andreas bestemmer motivene. Antageliger Andreas en liten grave-jobbe-fly-bråkemaskingutt han også. Kanskje ikke veldig rart at de falt i smak hos lille-store-broren vår da?

T-shirtene er laget i økotex bomull,er uten PVC og ftalater. Etter mye bruk, og dermed endel runder i vaskemaskinen kan jeg gå god for at printene holder seg på. De finnes i en rekke farger, med massevis av ulike print, med og uten musikk(!) Se selv! Hjemmesiden og nettbutikken  finner du her.8 kommentarer:

Aina sa...

Kjempefine var de begge, og gutten din er bare helt nydelig altså!
Hilsen fra Aina

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Så stor lillegutt er blitt,- og så skjønn!!!!!

Hvis gulvet skulle ha blitt støpt "riktg", måtte vi ha lagt armering under for at det ikke skulle sprekke opp. Men siden det ikke skulle ligge bart, men med gamle murstein over, så ba jeg han bare kjøre på mer ren støp.
Det funker siden det ikke skal være perfekt og gulvet over er skjevt og bulkete, men en fagmann ville så absolutt rådet deg til armering;-) Jordgulvet vårt var dessuten kraftig stampet og hardt, og støpen la seg fint utover, og jeg tror ikke det vil synke noe. Men det kommer helt ann på hva slags gulv du skal ha over,- jeg tenkte en stund på marokanske fliser, og da måtte vi brukt armering.

Lykke til:)

ANETTESHUS.COM sa...

FOR en liten skjønning altså!! Ligner mammaen sin - tror jeg ? ;))


Ha en fortsatt fin uke! - snart sommer *juhu*
STOR KLEM
anette

Anonym sa...

Så utrulig skjønn gutt,så herlige❤kjempefine klær han har på seg og:)
Ønsker deg ein fine dag!
Klem fra Lillian

Tante Cath sa...

Det første jeg tenkte da jeg så bildet av søteste tantegutten, sånn bortsett fra at han bare er alldeles nydelig, var at den skjorta var bare råkul! En slik ville G ELSKE!

Anonym sa...

Hei igjen, nå er alt klart for stemming :)
http://www.egedenne.com/2013/06/the-independent-blogger-award-time-to.html

Hjemmekjær sa...

Hei!

Nydelig gutt med tøff t-skjorte!:)

Jeg trenger en adresse til deg, slik at jeg kan sende deg kurvsettet fra TineK Home som du vant på min give-away;)

(Titt innom bloggen min å få rabattkode med 30% på alle puter/putetrekk i nettbutikken, om det skulle være av interesse;))

Ha en fin fin dag!!!

Anonym sa...

Du hast soooo hübsche kinder...ein Wahnsinn! Liebe Grüße aus Österreich Eveline