15 juni 2013

vaskerommet


Litt vaskeromsbilder herfra idag, etter en liten runde med rydding og klesvask. Vaskerommet vårt fikk en minioppussing for en stund siden, men jeg har jo helt glemt å legge ut bilder. Vi har brukt kjøkkeninnredning og garderobeskap fra IKEA og en rimelig laminat oppå det eksisterende gulvet. Mali-mo mannen har lagt fliser over vasken, og jeg syns det ble veldig fint, selv om det jo (selvsagt) fremdeles gjenstår litt lister og annet småplukk. Du kan se planleggingstegninger av rommet her, de laget vi i IKEAs kjøkkenprogram. Ut fra plassen synes jeg vi har klart å skvise inn mye, og dette rommet fungerer veldig bra i det daglige. 

De to minste har mesteparten av klærne sine her nede, veldig praktisk, i kjøkkenhyller (netting) som kan dras ut. Stelleplassen er også her inne, med alt innen rekkevidde i overskapet. Tørkestativ til klær er fra IKEA, men disse finnes hos flere garderobeprodusenter, blant annet elfa. Tørketrommel og frys er bygget litt opp, også et lurt tips, da blir jo alt lettere å nå. Skotørker over skohyllen sparer plass. Skapene går helt opptil taket og med knagger på vegger og dør er veggplassen utnyttet maksimalt. Og for ordens skyld; medisinskapet inneholder ikke noe farlig for barna og det skal opp på veggen etterhvert. 

En gang inn i fremtiden er planen å pusse opp badene, da vil badet her nede bli et mindre "gjestebad" og vaskerommet større. Med små barn i hus kan vel egentlig vaskerommet aldri bli stort nok? Da har jeg også lyst til å lage en sjakt til skittentøy fra badet oppe og sette inn ekstra kjøleskap og en fryser til. Vaskemaskinen står nå på badet ved siden av, da vi mangler sluk i gulvet her, men det fungerer helt fint, som dere ser er det ikke akkurat lang vei ;) 

Nå i sommer skal vi som dere ser male husvegg, og så holder vi på å bygge ny veranda utenfor døren her. Da er dette tenkt som en inngang barna kan bruke til vanlig når de løper ut og inn på hoppolinen og leker i hagen. Strategisk nok har vi et lite fryseskap her inne med ispinner i, i barnevennlig høyde. Ikke akkurat overraskende, så er det veldig populært ;) Og selvsagt har vi det bestandig like ryddig her. Hahaa.
6 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Jeg har også et innlegg om vaskerommet i dag- men det kan ikke akkurat sammelignes med dette;)Mitt er mer på skrekk og gru-nivå. For et flott- og funksjonelt vaskerom dere har!! Den vegghengte klessnoren- kan den slås sammen- eller står den ut i rommet hele tiden? Må ha et eller annet klestørkingsopplegg. Håper dere har en fin helg;) Klem fra meg.

Mitt og vårt hjem sa...

Koslig og funksjonelt vaskerom:)

Ha en fin helg:)
Klem Siv Mette

Anonym sa...

Så utrulig kjekkt og fint vaskerom,såg veldig funksjonelt ut og med god plass til ting og slikt,lett å holde orden:)
Vaskerom er veldig viktig igrunn og der gjere ein jo masse og ofte med klær og alt mulig annet:)

Fine kveld til deg!
Klem fra Lillian

Anonym sa...

Kjempefint og praktisk vaskerom :) hvor mange m2 er det?

Mats Fäldt sa...

Glad midsommar !

Sportfotograf
http://www.sportfoton.se

Hjemmekjær sa...

Så herlig å titte innom bloggverden igjen, å attpåtil få litt vaskeroms-inspirasjon! Det trengs her!
Så flinke dere har vært å gjøre det praktisk - OG fint! (Ja det har dere jo virkelig fått til i hele huset dere....)!

Titt innom meg vel, å bli med på Give-Away av 3 stk TineK kurver!

Ha en fin fin helg!!!

Hilsen Sylvia