12 desember 2013

Julekalender 2013: skoglede

Julepakkene begynner å hauge seg opp på toppen av skapet, noe som er med på å gjøre disse førjulsdagene litt ekstra spennende for de små. Selv om julen etter min mening  ikke bør handle om bare gaver og atter gaver, så er det jo klart at ungene ønsker seg ting. Og oppe på toppen av et skap, trygt utenfor rekkevidde men likevel synlig, det er et fint gjemmested. Med all grublingen og kikkingen hvilken er min, mon tro? så får de jo litt ekstra glede ut av julegavene også ;)

Til bursdagen fikk Malien puselabber til å ha i gummistøvlene, noe hun har ønsket seg en stund. Både Hunterstøvler og puselabber finner man på nettet mye rimeligere enn i butikkene, et tips til andre som vil strekke budsjettet. Jeg handlet støvlene på salg hos en dansk (tror jeg) nettside. Bisgaard skoene bruker tullemor nå, arvet fra Malien. De er jo ikke gått mye med, så det tror jeg går bra. Utrolig god kvalitet på disse skoene, de holder seg veldig bra (selv om de ser litt shabby ut på bildene, jeg har akkurat smurt dem inn med lærfett). Str 21 og 32. Søteste!

En særdeles gjenstridig bihulebetennelse kombinert med generelt holde-tritt-med-everyday-life har slått meg ut etpar dager og julekalenderbloggingen som for meg jo er en overskuddsting har dessverre måttet vente. Satser på at jeg er over det verste nå!
1 kommentar:

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei :) ville bare komme med et tips i disse bihule-tider...jeg har vært gjennom to antibiotikakurer for bihulebetennelse i høst og gikk mot min tredje da jeg kom over følgende tips:
2-3 cm rett ut for hver nesevinge er det noen trykkpunkt (tror det heter triggerpunkt) der noen av de store bihulegangene i ansiktet sitter. Bruk tommelen og masser fast til du merker du "treffer"; det kjennes for å si det sånn.. det hjelper meg veldig å holde trykket der det gjør vondt i ca 1 minutt, og etter få minutter begynner det å renne...iijakk :( men du så effektivt for meg ihvertfall... :) Nydelig inspirasjon hos deg, har fulgt deg i mange år :)

Hilsen fra Elisabeth