09 desember 2014

Julekalender 2014: pepperkakebakere


Lille loppen. Går aldri lang tid uten gode ideer og påfunn fra denne her. Men hun er jo så søt at hun kommer unna med det meste av rampestreker når hun innimellom har sånne som idag: Suss meg mamma for jeg liiiiker deg!


Antallet dager mellom dagen idag og julaften krymper for hver dag som går og juleforberedelsene er igang her hjemme. Buskene og trærne utenfor har fått julelysene sine på, og litt adventspynt har dukket opp rundt omkring i huset. Julevasken glimrer så langt med sitt fravær. Men lukten av jul kom likevel da vi bakte de første pepperkakene.

Griser, hjerter og pepperkakemenn ble spist rett fra platen, fremdeles litt varme og med et stort glass iskald melk til. Helt perfekt. Min lille loppe syns nok dette var veldig gode kaker, for hun sjekket med en gang vi var ferdig at det var mer deig i kjøleskapet. Og det var det jo- tilbud på IKEA nemlig. Neste uke skal resten av julekakene i boks. Jeg er ikke tilhenger av stressbaking, men noen julekaker må jeg ha bare fordi det for meg er en koselig del av det å lage til jul. Håper du som kikker innom meg også tenker på å senke skuldrene dine og ha en førjulstid i et tempo som passer for akkurat deg.

3 kommentarer:

angie sa...

sweet!!! angie

Anonym sa...

Å som jeg har savnet blogginnleggene dine, men følger deg på insta. Jeg synes du har en så koselig blogg. Det er godt å ikke stresse i førjula, da skal det være mest kos :) Jeg stresser ikke med julevasken. Jeg tar bare en ekstra god helgevask og det er bra nok her :) Her kommer det fram litt julepynt til hver helg i desember. Juletreet blir pyntet lille julaften. Kos deg i førjulstiden. Gratulerer med den lille. Koselig med stor barneflokk, det gjør livet rikere ;) Hilsen Ingrid uten blogg ;))

ELLEMELL sa...

kjempekoselig med pepperkakebaking!
det er ikke jul uten, selv om jeg ikke er såå glad i dem selv:)