10 desember 2014

Julekalender 2014: julekortfotografering
Gullungene i pysjamas. Ingen fotoprotester, merkelig nok, julekortfotografering er liksom noe som hører med. Og fotoseansen blir litt mer hektisk og bildene blir litt mer ute av fokus for hvert år, det er jammen litt mer krevende å få fire barn med på bildene, til å se samme vei (helst) og gjerne se sånn noenlunde ut, merker jeg!


Akkurat det der med å være tidlig ute med julekortene er rett og slett ikke min greie. Ambisjonene er imidlertid likevel som regel tilstede. Ifjor mener jeg å huske at bildene ble tatt i oktober (?) En tidlig søndagsmorgen ble ungene stilt opp foran den mest fargerike grafittiveggen i Bergen sentrum, og jeg stod ute i gaten og knipset ivei. Jeg redigerte kortene, sendte dem til trykking, fikk dem tilbake. Fremdeles i god tid innen jul. Pussig nok stoppet det der. Antagelig ble det rett og slett litt for mye for meg å være sånn i rute, så de fleste av fjorårets julekort ligger her hjemme fremdeles. Jeg vurderer å legge dem med som vedlegg til årets utgave. En dobbel julegledehilsen, liksom, det må vel være greit? Andre år har jeg sendt ut julekortene i romjulen. Eller i januar. Eller litt etter januar.

I år er jeg sånn midt-på-treet. Bildene er nettopp tatt og kortene er sendt til trykking, med gode utsikter til å få dem tilbake i tide til å rekke juleposten. Vi får vel se om jeg kan få det til å klaffe denne gangen?
6 kommentarer:

angie sa...

soooooo süß!!!!! liebe grüße von angie

Med kjæleik til livet sa...

Koselig :)

Anonym sa...

Så nydelige søte små�� ønsker deg og fine ei god adventstid✨

Anonym sa...

Julekort eller ei...det er i alle fall nydelige barn du har <3

Kos deg med dine skjønne, så sender du kortene når det passer for deg ;-)en god ting kommer vel aldri for sent...?

Ha en riktig fin dag søte deg :-)

Hilsen Trude

Hilde sa...

Nydelige bilder av nydelige barn! En god førjulstid til deg og dine! klem

Anonym sa...

De herlige ungene dine! Klart du kan sende to i slengen i år! Tenk for en surprise hvis du ikke bare får dem avgårde før jul men i tillegg dobler det :) :) I believe in you! Gooo førjulstid til deg og dine. - så kjekt at du blogger igjen! Klems I :)